referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde najlepšie schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.06.2017
abc_viki    Reagovať
tahakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
vytlacte 8 vo vorde a uplne najbledsou sedou
a potom akoze prazdny papier

vydiet to len velmi zblizka takze ucitel to neuvidi
23.02.2011
tahacik    Reagovať
je to perfekne a ucinne
ja si vacsinou dávam tahak do perečníka ale najviac je dobre ked si zoberite nalepovacie papieriky napisete uuuuplne malým písmom a dáte si to na lavu ruku okolo seba si dáte peračník tak aby vás učiteľka nevidela a mate písomku v paži
12.06.2017
abc_viki    Reagovať
Re: je to perfekne a ucinne
no to doslova =)
15.12.2014
Sárka    Reagovať
krabickovy tahak
podla mna je dobry tahak v krabicke od dzusu ak mate mensi mobil ktory by sa tam zmestil tak ziadny problem vyrezete kusok z tej krabicky ale samoyrejme to tam nechate no a ked potrebujete tak si ju otvorite a potom rychlo zatvorite no co poviete :)
09.04.2014
Miška    Reagovať
michal
Debil sa píše s mäkkým i
09.04.2014
Miška    Reagovať
Geografia
NO najhoršie je ked musíte napísať 20 rastlín z daždoveho pralesa a mátee učiteľku ktorá vidí aj za roh :(
27.03.2013
valika    Reagovať
hhhudgfzgafuz
no tak to mate praudu to to viskušam
17.12.2012
michal    Reagovať
alebo
ak ide o test na pises na tabulu chemické rovnice a vseliaké kokotiny vzorce.. a dopises si tam spravne odpovede .. taky co je debyl z chemie si to nikdy nevšimne . odskúšané ;)
26.12.2011
Dewcatxo    Reagovať
Tahak
napíšte si ťahák žltým perom na ruku a hotovo... len to musí byť aj vidieť... toto používam ja na nemine lebo máme drblú učku :D
12.10.2011
normalna studentka    Reagovať
tahaky su debilina
Ja osobne si mislym ze tahaky by sa nemaly pouzivta sice som romka ale mam same jednotky... raz v zivote som mala tahak aj to na konci hodiny som sa ucitelovy priznala... viete naco su vam tahaky ako napr.na dejepis napisete s tahakom pisonku na 1-tku a potom vas ucitelka zavola k tabuly a ani slovop z vas nevinde a co poviete ked sa vas spyta ved si napisal/a pismnku na jednotku ako je to mozne????? nieje to az taka tragedia ked sa budete ucit
11.08.2011
K. L.    Reagovať
Re: Ďakujem
Milý pán učiteľ, nemáte zač, kedže normálny ľudia by si ťaháky na takéto miesta nikdy neskryli :)
11.06.2011
Mgr. Štefán Milfer    Reagovať
Ďakujem
Milý žiaci, Aj ja ďakujem za to že ste mi prezradili kde mám ťaháky hľadať.
26.10.2005
bossorka5    Reagovať
nemate chybu
tento referat ma velmi zaujal...hlavne v tom komickom zmysle slova:o)
tolko napadov a hlavne ked mnohe su vyslovene neprakticke aj ked nepochybujem ze pre niektorych velmi poucne.
ocenujem snahu ktora bola vyvinuta.kedze tahaky nepozivam az v takej miere aspon som sa dobre zasmiala....ked uz pisete aj take srandy neviete mi poradit nejaky dobry program na stuzkovu:o)
papa
27.04.2011
MAJA    Reagovať
Re: nemate chybu
na tu stuzkovu mozete nopodobovat ucitelov alebo hrat scenku ale vsetki veti co budete hovorit musia bit s nejakej pesnicki a v i ich zaspievate....
27.04.2011
maja    Reagovať
doplnok k prispevku mobil
POZOR POUZIVAJTE LEN PRI NEVSIMAVICH UCITELOCH !!!
27.04.2011
maja    Reagovať
mobil
mam super tahak ...s kamoskov sme ho pouzili na angline bol to velky test ...takse tu je:ak mate v skole mobil ces hodinu ked nieco potrebujete poradit napisete co potrebujete do poznamki a potom date odoslet ces bluetooth JE TO BEZPLATNE nie ako sms ...nam sa to podarilo
24.01.2010
kika    Reagovať
sprite
ja mam overeny tahak ze si ho napisete/vytlacite na zeleny papier a nalepite na zlozenie na flasu sprite. ak vam dovolia cez hodinu a cez pisomku pit, ste za vodou :).. naozaj nikdy ma pri to neprichytili :D.. dobre roky :D :)
28.03.2011
HACKER    Reagovať
Re: sprite
Mam overene velmi ucinne vyuzivam v 4 rocniku posledny komu by sa chcelo ucit za vodou fakt nevidel to zatial nikto :D
21.03.2011
lucka    Reagovať
Môj ťahák
Poradim vám ... ťaháky si schovávam tak že na ruku si lepiacov paskov polepím papieriky(pod mikinu alebo tričko) učitelia mi na to este neprisli :D
21.03.2011
lucka    Reagovať
Môj ťahák
Poradim vám ... ťaháky si schovávam tak že na ruku si lepiacov paskov polepím papieriky(pod mikinu alebo tričko) učitelia mi na to este neprisli :D
16.02.2011
PROSTE SUPEER :-)    Reagovať
dobry tahak :-)
tahaky mam na kazdu jednu sprostu hodinu :-D . Mam tiez dobry typ ... :-D skuste si nahrat na nieco hlas s odpovedami a potom len hodit do mobilu a cez pisomku len dat si sluchadla do rukava a nanapdna si prikladat k uchu este ma nechytili beste tahak skuste to je to supeer :-)
07.02.2011
ej ha    Reagovať
ej ha
aj ha toto nie je zoznamovacka x)
01.02.2011
OMYL    Reagovať
!!!!!
ale nič som sem ja nepísala tak sa uwedomteee ách:DDto si nekdo robí srandu asi..!!:D:D:D:D žadny zaujem nemam..:D:D:D:D:D nekazte tu diskusiu o ťahakoch !

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.