referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde najlepšie schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.02.2011
Mareček Bubamala    Reagovať
Jessica
hmm dobre daj číslo nejako sa dohodneme :)
01.02.2011
kika kobka :DD    Reagovať
fajky zadara
Rada vyfajčm nejakého školáka :D:D:D:D zhltnem mu aj vajcia :D:D:D a chlpy vyplujem :D:D:D
01.02.2011
andel zvestuval pane    Reagovať
pampušik :D
masík hod dopiče hovno
01.02.2011
ancík    Reagovať
piči toto
nič tu nebude !!!!!!!!!!! žadne fajočky ani nič podobne jessica taketo stránky máš zakazené :D:D:D:D si mmoja :)
01.02.2011
huhu    Reagovať
:DDD otče náš
TY SI TEN čO SME MALI O NOM čLáNEK ? W LITERATúRE?????
01.02.2011
Juraj Masík    Reagovať
jessica
odkial si ? :)
01.02.2011
Kikuška zubaňa    Reagovať
FAKA FAKA
a ja mam zas zaujem o nejaku fajočku takže informujte ma na telefone..0907...981
01.02.2011
Jessica Velšmídová    Reagovať
nadpis nepotrebujem
mám wážny záujem o sex informujte ma na pokeci cmuk :-*
01.02.2011
Kristina Kobelarova    Reagovať
BLEEEEEEEE
ahojťe , som kristinka a mam zaujem o newiem čo ! ak maťe zaujem napišťe
12.01.2011
disko--sliepka    Reagovať
Ťahák
napr u nás v triede za učiteľským stolom je taký stolík... naňho si položím papier na ktorom je cely ťahák ktorý potrebujem... pomohlo mi to na RJ :D :D
21.12.2010
asdaDA    Reagovať
SDAFSAFASF
Najlepsie je mat zosit pod lavicou a ked sa na vas ucitel pozrie tak si jednoducho dajte ruku na celo tak aby vam ucitel nevidel kam sa pozerate.
A POTOM UZ LEN OPISUJTE:)
20.12.2010
mima    Reagovať
Možno rada :D
tak napr. ja ťahák používam tak, že medzi mňa a suseda dam školskú tašku a ťahák mám na lavici a učiteľ to neuvidí samozrejme ak sedíte v stretno rade napravo alebo pri stene..pri okne (katedre) som neskúšala...Dúfam, že vám to pomôže :)
25.11.2010
Monka    Reagovať
Robíte zle sami sebe
Nechcem vám do toho kecať, ale tým, že ste sem dali "taký super referát" ste v podstate všetky vaše "tajné" skrýše odhalili i profesorom! Vy si myslíte že oni si tento referát neprečítajú a nebudú si na to dávať pozor? Resp.vy si myslíte že profesori nevidia že máte ťahák? (toto som si myslela aj ja, pokiaľ som nedoštudovala a po istom čase nekecala s bývalými profesorkami z doštudovanej školy, už ako s kamarátkami).. Takže, len tak ďalej si robte sami sebe zle a zverejňujte svoje "super neobjaviteľné miesta".
P.S. nedá mi nereagovať na príspevok od MRBlood, stačí ak máš pred sebou na katedre kalendár, a problém z úschovou ťaháku máš vyriešený ;)
18.11.2010
najlepsi tahak    Reagovať
najlepsi tahak
Najlepšie je ked sedíte vedla múdreho spolužiaka a píšete písomku nepodpíšete sa ..
a ked to vyplníte vymenite si medzi sebou písomky a kontrolujete si a dopisujete ...
(musíte si medzi tím vimenit aj perá) ! :D
toto je najlepšiee robim to furt... :D
09.11.2010
Klaudika (:    Reagovať
alebo
ak máte obrusy na spodnú stranu obrusu :)
04.11.2010
mrblood    Reagovať
Omggggg :(
Ja to moc ideálne nemám sedím v prvej lavici takže ťažko môžem mať nejaký ťahák :(
04.11.2010
mrblood    Reagovať
Zlleeeeeee !!! :(
Ja to moc ideálne nemám sedím v prvej lavici takže ťažko môžem mať nejaký ťahák :(
17.10.2010
Matej    Reagovať
hahaha
alebo moj kamos si tak robi ze ma mobil ktory sa vyklapa a na zadnu stranu mobilu kde ma fotak si nalepi nalepku s tahakom
04.10.2010
Maros    Reagovať
Na PC
Najlepsie je spravit tahak na pocitaci. Pismo: Arial. Velkost: 4 a dat to bud pod papier kde je test alebo pod peracnik alebo do peracnika :))) mam odtestovane :D
23.09.2010
misha628    Reagovať
sukna
no ja som skusala ten tahak medzi nohamy .. mala som tam tahak a opisovala no na konci pisomky si to ucitel vsimol a zohol sa a pozrel mi pod suknu mala som prekrizene nohy ale on mi ich surovo odtiahol a siahol mi tam dole a presiel mi prstom pod nohavicky a este ja som mala 2 s chovania :(( chodila som k psychiatrovi lebo ma to uplne znicilo.. a teraz uz je to v poho aj ked vzdy ked si na to spomeniem tak mi je to neprijemne .. TAKZE, BABY NIKDY TO NEROBTE!

späť späť   1  |   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.