referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde najlepšie schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
19.09.2010
Vlado    Reagovať
najlepsi tahak
Ak mate lavicu obalenu papierom tak je to lepsie lebo si viete cele texty napisat na lavicu ceruzkou. Pri teste si zakrivajte tahak papierom na ktory pisete ak by dosla ucitelka ak dopisete uz staci len gumovat :D
12.09.2010
N.Holka    Reagovať
Dobý ťahak len pre dievčatá !
Ja si dávam ťáhak do silonkových pančušiek ..:D. tam nikto nikdy nezisti , hehe:D
11.09.2010
kajušíík    Reagovať
super ťahak
Najlepší ťahak pre baby je....napísať, vytlačiť si ťahak na menší papierok..vziať si do školy tričko s výstrihom a jednoducho si ten ťahak nalepiť z vnutornej strany vystrihu.......alebo, nalepiť si ho na stehnu a zakriť sukňou..:D počas písomky sa vas učiteľ určite nespýta, "čo to máš vo vystihu?" nech vam to vyjde..:))
06.09.2010
nika    Reagovať
tahak
dikkkkkkkkkkkkkyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!
23.10.2009
tahher    Reagovať
Podla m
Podla mna su tahaky dost neucinne na predmetoch v ktorych mate suvisle texty,poznamky napr. geografia ale napr. DEJEPIS tam vam staci napisat rok a ostatne si uz nejak dospomeniete,a este jedne rada ak vam da ucitelka test a ide este rozdavat dalsim spoluziakom robte sa ze si davate zuvacku alebo cukrik je to jedno a z vnutra si na obal napiste zachytne body alebo tam prilepte papierik a napiste si to tam Ale to len v pripade ze si neviete spomenut v tej chvili na vzorec tak na pripomenutie alebo z vutornej strany peracnik robte sa ze si beriete pero a pozrite sa nanho je este mnoho sposobov ale este ani rtaz som to neskusil tak prajem vam aby vas nikto neodhalil :D
03.09.2010
Niki    Reagovať
Re: Podla m
práve naopak pri súvislých textoch je to najlepšie my sme na základke takto odpovedali z dejepisu, že sme si doma alebo pred hodinou napísali celé učivo na papier samozrejme tam museli byť aj nejaké škrtance aby si niečo nemyslela učiteľka ... ako sme písali tak sme si po asi 10 minútach vytiahli ten papier s napísaným učivom a tvárili sa že ešte niečo dopisujeme a šktáme a potom stačilo napísať iba meno a bolo a najlepšie to mali tri spolužiačky, ktoré mali strašne podobné písma, že to učiteľky nevedeli rozoznať tak potom ak vyvolala inú tak si vymenili papiere a odpoveď mali za sebou na 1
29.08.2010
shanax    Reagovať
super tahacik
najlepší ťaká, aký som ja použila bolo centrofixkou si na prvú stranu zošita (tú hladkú) napísať veľkým písmom ťahák, položiť na to tenší papier. Pozeráte sa zároveň na písomku a zároveň na ťahák.. :) pri tomto ma ešte nikto nikdy nechytil.. a potom starý klasický ťahák, napísať ceruzkou na lavicu.. :)
10.06.2010
japohoda    Reagovať
Re: DRZOSŤ , KTORÁ NEMÁ OBDOBY...
.... o pravopise... s pravopisnymi chybami? slovicko ,, museli ,, s ypsilonom sa nepodari asi ani prvacikovi..a protirecite si ... raz vam tahak nevadi..raz ano... upsssik
15.01.2009
slagerko    Reagovať
jistee
ja si tahak davam do perecnika tam to nikto nikdy nezisti ..... a ked aj hej ta jej poviem co sa mi hrabe vo veciach :D ..... ale najlepsi tahak je mat v hlave :D ked sa to ras naucis budes to dlho vediet.....GL aby vam nic nenasli :D
07.06.2010
kristina    Reagovať
Re: jistee
to si myslím aj ja..že najlepšie si ťahaky ukrijeme v hlave a odtial nam ich nikto nezoberie.
08.05.2010
DADO    Reagovať
tahaki :D
najlepsie je tahak skrit do pera napriklad takto : cez prestavku si napsiem tahak na mali papier otvprim si pero viberem tuhu a na tuhu namotam kus papiera zacne pisom ka pomali si otvorim pero a citam :D alebo napisat si tahak na brucho a bo na papaucu
09.03.2010
Petriik    Reagovať
tahak 100-rocia :)
najlepsi tahak co som kedy zostrojil :)) pred hodinou SJ som do ramu na obraz ktory bol za ucitelkov napisal celu baasen...a cela trieda ju iba precitala :))) o rok sme sme jej to povedali a teraz si na to dava pozor :))
09.03.2010
Petriik    Reagovať
najlepsi tahak co som kedy zostrojil :)) pred hodinou SJ som do ramu na obraz ktory bol za ucitelkov napisal celu baasen...a cela trieda ju iba precitala :))) o rok sme sme jej to povedali a teraz si na to dava pozor :))
09.03.2010
Petriik    Reagovať
25.02.2010
pato    Reagovať
hahah
ten na lavicu vyborny tahak
14.01.2010
helloka    Reagovať
mudri spoluziaci
mi sme zvikavali robit ze sme si zabudli napisat meno na ten papierik s otazkami a odpovedami a ked sme isli odovzdat tak sme si doplnili odpovede pri druhom stole kde to moji mudri spoluziaci ovladali vsetko naspamet
12.11.2009
Doduš    Reagovať
=D=D=D
mne sa tie tahaky pacili i ked su us stare ja nepouziwam ziadne ale raz som pouzila jedne a to bol taky ze som mala tricko a taky vecsi vystrih tak som si tam napisala tahak..ucka na to neprisla pretoze myslite si ze by sa mi pozerala do vystrihu?..pochybujem robila som sa ze ma tam nieco skrabe hehe
12.01.2009
kika311111    Reagovať
onicom
uuuplne onicom ja poznam lepsiie
23.10.2009
tahher    Reagovať
Re: onicom
tak preco tu o tom nenapises
23.10.2009
tahher    Reagovať
regovat
a to s tou zuvackou tak ten tahak si napiste predom a zabalte do toho cukrik
23.10.2009
tahher    Reagovať
tahaky
Poznam este niekolko druhov tahakov okrem tychto ale este nikdy v zivote som nikdy ziadny tahak nepouzil a ani som to neskusal
07.10.2009
fsdd    Reagovať
dsfgfffffffffffff
Super to skusim
04.06.2009
peter pallag    Reagovať
este som nepouzival tahaki
podla mna tahaki su velmi zla ve ktori to skusi musi si davat pozor

späť späť   1  |  2  |   3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.