Zaujímavosti o referátoch
Kde najlepšie schovať ťaháky?
09.06.2008
DJ-DG
Reagovať
miesta
miesta taha kov treba pocas pisomki menit ja osobne si ich davam medzi nohy, pod papier na lavicu do lavice do rukáva a vlasov
vyskusajte ... :D
vyskusajte ... :D
05.06.2008
!2R431
Reagovať
onicom
onicom je si dat knihu na kolena ak ti to zbada ucitel mas za 5-6 moj kamarat to roby furt takto a raz dostal 6
05.06.2008
!2R431
Reagovať
Re: DRZOSŤ , KTORÁ NEMÁ OBDOBY...
podla mna to zabere menej casu ako sa bifli
20.05.2008
dominika
Reagovať
no aj to e dobre
ked nosíte okuliare nalepte lepiacou paskou na no ne na vonkajsu stranu ale na vnutornu nalepit tahak a potom si dat okuliare dole a posuchame oci ze nas akoze oblia a kuknu ttahak (neni odskusane ale ide sa skkusat :-D)
13.05.2008
majuska
Reagovať
tabula
ak sedis v prvej lavici tak pred pisomkou farebnou najlepsie cervenou kriedou silno na tabulu napis tahak a potom zotri urcite to tam ostane odskusane 100%
21.04.2008
profik
Reagovať
mikrosluchadko do ucha 8x8mm
ja mam take mikrosluchadko 8x8mm dam do ucha a nevidiet ho a mam taky vysielac antenu dam okolo krku pod sveter a z MP3ojky vo vrecku len prepinam a pocuvam. A funguje aj na mobil. Na nete som zohnal.No a mám tahák ako hrom
09.03.2008
tomiq
Reagovať
ja mam este jeden tip
ked pisete previerku do previerkoveho zosita tak dajte prec obal zo zosita kde si pisete poznamky a naň previerkovy, ucitel to z 5 metrov nevidi a ked sa otoci...... ziadne hrabanie sa v lavici...len zdvihnes zosit a je to.....ak sa ucitel priblizi, tak rukami zakryjes okraje zosita..............mam to odskusane, funguje to
09.03.2008
tomiq
Reagovať
ja mam este jeden tip
ked pisete previerku do previerkoveho zosita tak dajte prec obal zo zosita kde si pisete poznamky a naň previerkovy, ucitel to z 5 metrov nevidi a ked sa otoci...... ziadne hrabanie sa v lavici...len zdvihnes zosit a je to.....ak sa ucitel priblizi, tak rukami zakryjes okraje zosita..............mam to odskusane, funguje to
23.02.2008
aja...
Reagovať
nekomentujem....
ale ......mno.......mne raz ucka nasla tahak ...ved som schytala aj 5 ale aj tak na kazdej pisomke neco vymyslim......a co tak spoluziakovi na tricko?.........mno......
25.01.2008
Julia
Reagovať
a realita?
myslim si, ze vacsina z tychto tahakov je nerealizovatelna ak ma ucitel zrak ako orol (vsimne si kam sa pozeras). no jeden je fakt super -ten s tým volkmanom
prakticky zezistitelny ....sluchadko si nalepim na ruku a rukou si podopriem hlavu..... a ak si ucitel napriek tomu nieco vsimne (ak sme nervozny) jednoducho sluchadko strcite do rukavu .
raz ho mozno vyuzijem paaaaaaaaaaaa
prakticky zezistitelny ....sluchadko si nalepim na ruku a rukou si podopriem hlavu..... a ak si ucitel napriek tomu nieco vsimne (ak sme nervozny) jednoducho sluchadko strcite do rukavu .
raz ho mozno vyuzijem paaaaaaaaaaaa
14.09.2007
martinanonym
Reagovať
hmmmmmm.......
mno podla mna....vacsina tychto tahakov je prakticky nerealizovatelna........a pri tom minime ,,dobrych" tahakov je to hra psychiky: nemozte dat najavo ze ste nervozny, ze mate nieco zalubom, tj. neustale sa vrtite, pozerate sa furt inde: musite mat skleneny pohlad upreny stale na jedno miesto (pozerat do blba), alebo sa pozerat do pisomky..... a teraz otazka na zamyslenie: Ako ma dat clovek na javo, ze nema nic zalubom, ked ma, ze ma pozerat do pisomky ked tahak ma inde...? mno podla mna by mal byt clovek, ktory chce podvadzat kazdopadne dobry herec .......
05.12.2007
teta
Reagovať
Re: hmmmmmm.......
noo suhlasim ja nepouzivam tahaky uz dost dlho lebo vzdy ked som ich mala som mala taky pocit ze na mna furt ucitel pozera a ze si to vsimne ale raz za cas to treba risknut:)
04.12.2007
halooo
Reagovať
!!!zosity!!!
jedoduche cele tahaky...staci si pisat poznamky do zosita prehladne...sediet v zadnej casti triedy...kazdu dolezitejsiu pisomku pisem zo zositom na lavici a tvarim sa ze kolko pisem. a je to...jednoduche nestracas cas pisanim tahakov mas ho v zosite....:P