Zaujímavosti o referátoch
Kde najlepšie schovať ťaháky?
20.10.2007
matus
Reagovať
mapka
mali sme napisať do mapi nazvi a ja som si dal maou pod nohu a stale som si ju vysunul a porel sa cize tak ale pisal som tto skaredo cize som dostal 2 bo som to nevedel precitat
30.09.2007
Cloony
Reagovať
ROZKROK NIE
OMFG wtf, ja som mal tahak medzi nohami, a netusim ako sa o nom dozvedela profesorka. Avsak dosla s peknym uskrnom, a namierila ukazovakom viete kam. TAK som nemal inu moznost.
DAVAJTE SI NA TO BACHA!!!!
30.09.2007
Cloony
Reagovať
ROZKROK NIE
OMFG wtf, ja som mal tahak medzi nohami, a netusim ako sa o nom dozvedela profesorka. Avsak dosla s peknym uskrnom, a namierila ukazovakom viete kam. TAK som nemal inu moznost.
30.09.2007
Cloony
Reagovať
ROZKROK NIE
24.09.2007
nika
Reagovať
akoze super
ta ja ne taka suprova som, na fyzike sme mame take lavice, co su z predu uzavrete, ta som zobrala zosit a na kolena som dala a som listovala pocas pisomky v zosite, a na kazdu stranku som si dala farebny papierik, kazdy bol inej farby, a tak som vedela kde co je heh :D ta nesom super? :D ja viem
17.04.2007
misko uzak
Reagovať
blbost
Tak musim povedat ze je to pekna blbost dat si tahak pod hodinky alebo pod gumicku, co ste sa vy zblaznili kedy ja budem mat cas na pisomke ked sa profesor prechadza ako policajt pomedzi lavice , hrabat sa vo vlasoch a hladat tahak pod gumickou, alebo pod hodinky to si kde videl ved kym ho vyberem aj skonci hodina.
Ale celkovo je to dost trapne pisat sem kde sa daju schovat tahaky, podla mna je kazdy dost chytry na to aby sam uvazil ci tahak potrebuje alebo nie a ak hej tak sam rozhodne kam si ho da, nieto aby si pozeral "referat" o tahakoch a skusal pouzitie.
Ale celkovo je to dost trapne pisat sem kde sa daju schovat tahaky, podla mna je kazdy dost chytry na to aby sam uvazil ci tahak potrebuje alebo nie a ak hej tak sam rozhodne kam si ho da, nieto aby si pozeral "referat" o tahakoch a skusal pouzitie.
25.07.2007
Mgr.Bielikova
Reagovať
Re: Re: blbost
aj my učitelia sme chodili do skoly, takze vsetko tu uz bolo, ide o to kto ten tahak potrebuje a kto sa radsej nauci.
ucim Aj, a tu tahaky velmi nepomozu, bud vies alebo nie. A dajte na mna vzdy to poznat, kto odpisuje, nepozera do pisomky ale okolo seba.
ucim Aj, a tu tahaky velmi nepomozu, bud vies alebo nie. A dajte na mna vzdy to poznat, kto odpisuje, nepozera do pisomky ale okolo seba.
17.06.2007
Bugy
Reagovať
Mgr.Darina Bašková
thakze pani ucitelka, skoda, ze ste si z jedneho thakehoto tahaku nezapamatali ze museli, je s makkym i.....;)
13.06.2007
FastPlayer
Reagovať
kokotiny......3
....reklep ona sedí pred nástenkou a nie za nou ...ja kokot
13.06.2007
FastPlayer
Reagovať
kokotiny......3
ja si ťaháky furt napisem na compe a je to vybavene ne do piče?
13.06.2007
FastPlayer
Reagovať
kokotiny......2
ozaj ona piča zubatá si každučkú písomku kuká ťaháky a učka ju nevidí lebo je skritá tá piča
13.06.2007
FastPlayer
Reagovať
kokotiny......
Veľký Krtiš; Zš A.H. šKULTETYHO; 8.B;...........to napr. jedna moja jebnutá spolužiačka ,, Silvia Keťková,, sedí za nastenkov a na každej písomke si pozerá zošit pod lavicou;...a je to BIFľOšKA!!!!!!!!
19.05.2007
Lenka
Reagovať
Chemia
Ja mam vyborny napad na chemiu. Ked si potrebujete napisat nejake chemicke vzorce alebo daco podobne, napiste si to na periodicku sustavu chemickych prvkov. Overene!!!!!
10.02.2007
Mgr.Darina Bašková
Reagovať
takze
Milí žiaci,aj ja som bola kedysi žiačkou a aj v našej dobe boli ťaháky.
Ja však ked žiaka prichytím pri používaní ťaháka,nechám ho tak,pretože sa tým učí.Je to pre nich výhodne,nakoľko učím Anglický Jazyk.Ved predsa niečo si určite musely zapamätať.Veľa šťastia.
Ja však ked žiaka prichytím pri používaní ťaháka,nechám ho tak,pretože sa tým učí.Je to pre nich výhodne,nakoľko učím Anglický Jazyk.Ved predsa niečo si určite musely zapamätať.Veľa šťastia.
19.02.2007
jan kemka
Reagovať
Re: takze
Mila pani ucitelka, to ze ucite anglictinue je pekne, no bolo by potrebne doucit sa slovencinu. Mnozne cislo nie je musely ale museli:-))
16.02.2007
Mgr. Michal Stupka
Reagovať
Re: takze
Souhlas, ale ak to priamo opisuju zo zosita, nekompromisne beriem a písomka 0 bodov
09.06.2007
onlyyo
Reagovať
Re: 1 názor
pokial ti profak nepovie ze si mas zdvihnut pisomku(ne z vlast. skus.)
najlepsie mate male papieriky v rukave
ale aj tak nemhapem preco to tu je
najlepsie mate male papieriky v rukave
ale aj tak nemhapem preco to tu je
07.06.2007
Jaaayaaya
Reagovať
Zbohom tahaciky
No ja som mal jeden tahak na ktory sa mi doslo, a dostal som za pjet, ucitel ma nema rad a tym som s tahakmi skoncil, a je mi jedno ci dostanem za 5 alebo za 1... Ma to mrzi dodnes a to uz bolo dost davno, a nas pan ucitel nezabudol, aj ked sa o to dost snazim. Sa staci naucit, no a to je hotovo...ja som uz konecne ez tych tahakov normalny chalan som sa pred pisomkou triasol jedina a posledna s tym tahacikom a sa nato doslo...
07.06.2007
Jaaayaaya
Reagovať
Zbohom tahaciky
No ja som mala len jeden tahak na ktory sa mi doslo, a dostala som za pjet, ucka ma nema rada a tym som s tahakmi skoncila, a je mi jedno ci dostanem za 5 alebo za 1... Ma to mrzi dodnes a to uz bolo dost davno, a nas pan ucitel nezabudol, aj ked sa o to dost snazim.