referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde najlepšie schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
31.03.2007
abby    Reagovať
very good
velmi dobre rady vyskusam ich!!
25.03.2007
Futbalistka    Reagovať
je to super :-)
Ahoj, vsetci ty ktory pouzivate tahak, je to super vec a najme ked nic neviete, ja si tahak spravim tak ze si ho doma napisem na pc 4 pismo a vytlacim si ho tak aby mi to voslo pod ruku (pod dlan) a normalne mam ruku na lavici a tahak tiez. Cez pisomku si ho citam a pisem je to dobre lebo sa nemusi hybat a v tedy je clovek najmenej napadny. Tak to skuste ja to robim stale a mam s toho dobre znamky :-D
Este ma nik nechytil.
22.03.2007
failo    Reagovať
skuste toto
newim ci to neni napisane ale to jedno mozete pouzit aj PTT-Push to talk na Nokiach dobra vec len si to musite aktivovat
22.03.2007
failo    Reagovať
skuste toto
newim ci to neni napisane ale to jedno mozete pouzit aj PTT-Push to talk na Nokiach dobra vec len si to musite aktivovat
22.03.2007
failo    Reagovať
skuste toto
22.03.2007
failo    Reagovať
no nieco je na tom dobre
skusal som nektore a je to celkom dobre ale pouzit tak je presa len ´´umenie´´ =D
14.03.2007
kovi    Reagovať
tahaaaaaaaak
skúúúúúste aj nalepiť papier zo spodu na tričko a na písomke ho možete otačať
14.03.2007
silvo    Reagovať
no neviem
ta neviem neviem
11.03.2007
xxx    Reagovať
mno nic moc
Inac ako podla mna nic moc referat... a ten iqr ma prafdu
07.03.2007
IQR    Reagovať
maturita
Viete o tom, blbeckovia, ze ked vas prichytia s tahakmi na maturite, idete na skusku az o rok?????????????
06.03.2007
radulka    Reagovať
rada:
podla mna su najuzastnjsim vynalezom na pisanie tahakov lepiace blocky kt velmi rada a efektne vyuzivam.Tym ze sedim pri stene blocky s textom nalepim na stenu a zakryjem rukou. mne to funguje ale niektore veci odporucam vtlacit do mozgu pretoze napr take chem prvky su dolezite dost dlhu dobu teda aj na strednej
06.03.2007
fanny    Reagovať
Re: aj ja viem
ty si rezbar alebo co...? ;o)
02.12.2005
monca    Reagovať
tahak
tazko povedat ci je to prakticke, ale mnohym ludom vzchadza ked si tahak napisu na operadlo stolicky spoluziaka pred nim, ked je to ceruzkou, nie je to vydiet a pri pisomkach sa aj tak vsetci bezcielne pozeraju pred seba, inak musim povedat, ze to nie su dostatocne realizovania hodne napady, lebo casto vyzaduju vacsiu pripravu ako samotne ucenie...
04.02.2007
anuch    Reagovať
Re: tahak
hej... a ked dakto sedi v prvej lavici? hmm? porad!
26.02.2007
cusik    Reagovať
Re: Re: tahak/odpoved
Ja sedím pred katedrou a je to asi najsupis miesto - ked stukam do mobilu tak ma nieje vydno, ked mam zosit v lavici tak ho toez nie je vydno a tahaky si pisem normalne na katedru ceruzkou a ked nejaka uca kontroluje tahaky no tak to len zotrem (pre istotu). Proste pohoda klidek tabacek... :)
26.02.2007
cusik1    Reagovať
Re: Re: tahak/odpoved
Ja sedím pred katedrou a je to asi najsupis miesto - ked stukam do mobilu tak ma nieje vydno, ked mam zosit v lavici tak ho toez nie je vydno a tahaky si pisem normalne na katedru ceruzkou a ked nejaka uca kontroluje tahaky no tak to len zotrem (pre istotu). Proste pohoda klidek tabacek... :)
26.02.2007
cusik1    Reagovať
Re: Re: tahak
26.02.2007
cusik1    Reagovať
Re: Re: tahak
26.02.2007
cusik1    Reagovať
.WOW.
Niektoré som už skušala a je to super... :)
25.02.2007
elwig    Reagovať
blbosť
ťaháky sú použiteľné iba pri idiotských učiteloch
24.02.2007
korytnačka    Reagovať
zaujimave
neviem no podla mna je väčšina tychto tahakov nepouzitelna-su dost neprakticke.a podla mna nieje dolezite kde si tahak napises ale ci ho vies pouzit.mne vzdy staci obycajny maly papierik ktory si hodim len tak do lavice a ked potrebujem vytiahnem a nikdy ma este nechytili.to musite proste vediet
23.02.2007
s12    Reagovať
super
tento tahak sa mi moc paci a chvalim autora referatu
21.02.2007
LoLa    Reagovať
tahacik
pls ako sa da uskutocnit ten sposob so suplikom? lebo ja si to nejako neviem predstavit.. diky.. mohli by ste mi napisat na mail: [email protected]
diky moc :)
23.02.2007
Majkasajka    Reagovať
Re: tahacik
no ja newem ze ci je to doble sos totem ja sa fult thak bojim zeby ma tota nenacapala ucka ,no musim si vytvorit dajaku masku :-1 no vete ona sa furt kuka a kuka....no tha to je strasne....no na dlho
21.02.2007
autor    Reagovať
Re: tahacik
kebyze mam na ziadosti odpisovat na vsetky prispevky aj z inych stranok (ved pozri len na tomto referate kolko je prispevkov) tak by som nemal nic ine na robote ako len pisat, ak mas otazky napis ty mne, mal by som mat email v profile. (:
20.02.2007
zuzu    Reagovať
ty kokos
pochybujem, ze by to tu citali nejaki z nasich ucitelov, lebo oni nevedia co je to internet
14.08.2005
lucia kanderova    Reagovať
super napad
mal si fakt super napad s timto referatom. aj ked su dake z tipov uz stare lepsi referat som este necitala.
20.02.2007
Veronika    Reagovať
Re: super napad
nemyslim si aj ked je to dobre

späť späť   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |   8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.