referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kde najlepšie schovať ťaháky?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.02.2007
Trubka78    Reagovať
Nikdy
ja nepatrim medzi biflosov ale nie som ani najhorsia a v nasej triede sa tahaky nepouzivaju!!!
14.02.2007
SharkyTN    Reagovať
nj...
Ale to s tým nalepením na okno som nepochopil :)))
10.02.2007
jojusa    Reagovať
super .... referat :D
.....hmmm akoze myslim ze celkom cool napady ale myslim ze to citaju aj profaci :(( ale akoze je najlepsie napisat tahak na lavicu ceruzou alebo sediet za niekym kto vsetko vie a rad vam poradi a posle napr. vyratany cely priklad z matiky na papieri no moj nazor ..... :D
10.02.2007
jojusa    Reagovať
super .... referat :D
.....hmmm akoze myslim ze celkom cool napady ale myslim ze to citaju aj profaci :(( ale akoze je najlepsie napisat tahak na lavicu ceruzou alebo sediet za niekym kto vsetko vie a rad vam poradi a posle napr. vyratany cely priklad z matiky na papieri no moj nazor ..... :D
09.02.2007
lulu    Reagovať
spolupráca
u nás sa vždy jeden naučí, rýchlo napíše písomku a kým sa učiteľka nepozerá drží otvorenú knihu na všetky strany.
08.02.2007
Peter    Reagovať
Učitelia
Ja si spomínam na jedného učiteľa. Ten keď našiel u niekoho ťahák, zhoršil o stupeň výslednú známku, pritom však hodnotil aj ťaháky, informácie na ňom vzhľadom k písomke a typ schovania. Tri ťaháky bola veľká známka :o) Ale za ťahák na počítači alebo prefotený bola 5ka, alebo ak našiel u dvoch ľudí rovnaké ťaháky, tiež za 5. Okrem tohoto za ťahák človek dostal trojku len výnimočne.
PS: nezabudnem na jeho motto: Čas strávený nad tvorbou "vlastného" ťaháku, hodnotím ako prípravu na hodinu, čiže učenie.
08.02.2007
balinka    Reagovať
v poho
mam jednu babu z nasej skoly ktora si tahaky dala pripevit spoluziackou na sponky a jej to aj vyslo bo ju neodhalili xixi
22.11.2005
misa    Reagovať
tahak
tahaky sa najlepsie daju schovat pod obrus alebo sa da kupit pero s vysuvacim papierom a tam si tahak napisat
02.04.2006
Luck0r    Reagovať
Re: tahak
prepac ale musim sa zasmiat mozes mi povedat kde preboha v skole mas obrusy na lavici?!?
08.02.2007
christo    Reagovať
Re: Re: tahak
si tez myslim....
30.01.2007
luha    Reagovať
zaujimawe
wobec neni tazke tahak, wytworit, ani ho skryt, dolezite je nenexat sa prixytit pri jeho pouzivani, a to je umenie, ktore sa tazko naucit
30.01.2007
Maja    Reagovať
ja viem kde
ak mate v skole obrus tak si pod obrus nakreslite nejaky obrazok a k tomu obrazku napiste co je potrebne pisomku.Cez pisomku sa na neho v pohode pozerajte ziaden ucitel to este nezistil a to robime s kamoskou uz asi 3 roky s mojom naj kamoskou a viete nieco lepsie tak mi napiste na 123maja10 cez pokec DAKUJEM
06.12.2005
janto8    Reagovať
tahaky
vsetky tie typy su stare a otrepane, aspon pre nasich ucitelov v trencine. skoro vsetky som uy vyskusal a na vsetky mi prisli, ale aj tak je pekne ze to sem autor dal. mozno niekto este nevie ako ma mat schovany tahak a toto je skvela prilezitost.diki
20.01.2007
Barunka    Reagovať
Re: tahaky
tak to silno pochybujem ze v trencine su ucitelia vychytralejsi ako kdekolvek inde, ty to len proste nevies......ked nevies tahaky spravne pouzivat tak sa radsej uc......hm?
03.09.2006
kARCOOLKA    Reagovať
super!
Superrrrrrrrrrrrr!!!Ale da sa dat aj do rukava 100 percent ucinne
18.12.2006
lucky142    Reagovať
popicovka
popicovka vazne je to popici
06.12.2006
zaneta    Reagovať
nastenka blud pre mna
sedim pri nastenke ale niektore ucitelky nam daju pisomku a potom si zacnu citat weci na nastenke ..wsetko!!! takze pre mna to nie je idealne riesenie!
25.10.2006
kurac    Reagovať
Genialne
Tieto somariny su super
09.10.2006
zuzi    Reagovať
Kraaasne
Ooooo, kráásne, vyskusala som ten suplikovy a profak si ani nepipol:) toez je dobry ten s vrtulkou pod lavicou.
xcem led dodat, ze studentska vynachadzavost nepozna hranic:))
05.10.2006
majus666    Reagovať
Kým nezmaturujeme:)
Dolezite je, aby ste sa tvarili nenapadne, ked ich mate. Na profakov sa nepozerajte, prip. sa im pozerajte priamo do očí. To je psychologia, v tej sa ucitelua vyznaju. Ked klamete, musite byt uplne dokonali. Profesionali.
Nemoze sa vam stat to, co mne, t.j. ze som si zalozila tahak do zosita a ten zosit som odovzdala neminarke.
V takomto pripade je dobre, ked mate tahak napisany na compe alebo iným písmom, aby ste sa mohli vyhovoriť nato, že ste to nepísali vy a že vlastne ani neviete, že ich tam máte. "Určite mi ich tam musel niekto dať." Hrajte na city:"Kto ma môže tak neznášať, že mi toto urobil?"
Učka je na makko, spolužiaci sa tvária nenápadne a zase ste hviezda a máte pocit prevahy. Ale len dovtedy, kým nezmaturujete...
04.05.2006
ucitel2    Reagovať
Re: naucte se slovensky
sam niesi slovak ta drz hubu jansne???? ty ze si ucitel hahaha
01.05.2006
ucitel    Reagovať
naucte se slovensky
kdyz uz si tu xcete pomoct, tak piste aspon bez hrubek.
navic, u mne byste mohli opisovat primo z knihy, sesitu, ze script, ale pokud mate v hlave prazdno, tak vam nepomuze ani ziva napoveda.
pamatujte - vysoka skola mne naucila jedno - nemusim umet, musim si umet poradit.
a to budete potrebovat i v zivote, kde mate vsexny knihy k dispozici.
anebo se pak setkate s doktorem, ktery ma skolu pres tahaky, protekce, uplatky a on vam potom svymi "vedomostmi" zabije nekoho mileho...
asi vam to jedno nebude...
17.02.2006
čaja    Reagovať
viem ešte aj lepsie sposoby
Ahojte, podla mna dobry tahak je aj na stoličke spolužiaka sediaceho pred nami,
alebo rovno na jeho chrbte, mozme si ho napisat na mali papierik a dat za hodinky alebo prilepit na ruku zo spodu a pri pisomke len pootočit rukou ale často pozorovat učitela a vyhybat sa jeho zraku. do tahaku je lepsie pisat skratky, napr starovek-star...
08.02.2006
andrusenka    Reagovať
viem ako este
tak napriklad sa da este napisat na papierovu vreckovku a vlozit do balicka a potom poslat tomu kto to potrebuje abo pouzit pre vlastne ucely.alebo je dobre pouzit tzv.UV fixku(pero),napisat tym na lavicu alebo aj na papierik a potom cez pisomku si na to zasvietit UV svetlom! je to tiez velmi ucinne,neodhalitelne a spolahlive. vela stastia :)

späť späť   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |   9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.