Zaujímavosti o referátoch
Priateľstvo
30.08.2008
alexandra
Reagovať
pekny clanok
velmi pekne ket som si to precitala tak som sa aj nattim zamyslela a prisla som nato ze priatelou si treba vazit
15.04.2007
macicka
Reagovať
pekny clanok a do slova asi aj pravdivy
clanok je velmi pekny tak pekne rozobraty a preciteny.nemam slov
14.08.2006
jana
Reagovať
friendship
Myslim si, ze je to výborný článok o priatelstve.Pre mňa znamená priatelstvo vela, aj strata jedneho kamarata moze vyvolat u cloveka zial, takze priatelstvo je ta najdôlezitejsia vec pre cloveka:))
20.05.2006
ludka
Reagovať
pekny clanok
myslim si ze nazory ktore su v tomto clanku su pravdive a velmi dobre napisane. je pravda ze je rozdiel medzi kamaratom a priatelom.
priatel je na to zeby sme sa s nim podelili o vsetko aj o to co je neprijemne. a v nejakej zlej situacii sa naozaj dozvieme ci je to skutocny priatel a ci nas neopusti v tazkej chvili. bohuzial stava sa ze sa v nasom priatelovi sklameme a to boli. ale aj napriek tomu priatelia sú dôlezití v nasom zivote
priatel je na to zeby sme sa s nim podelili o vsetko aj o to co je neprijemne. a v nejakej zlej situacii sa naozaj dozvieme ci je to skutocny priatel a ci nas neopusti v tazkej chvili. bohuzial stava sa ze sa v nasom priatelovi sklameme a to boli. ale aj napriek tomu priatelia sú dôlezití v nasom zivote
03.05.2006
siska
Reagovať
reakcia
velmi dobré,len mne tam akosi nesedelo,ze by sme sa mali vyhýbať témam,o k. si myslíme,ze by mohli viesť ku konfliktom.Iste ,netreba ich naschvál vyhľadávať,ale s dobrým priateľom by sme sa mali vedieť rozprávať o hocičom a diskutovať či argumentovať sa dá aj bez hádky.