Zaujímavosti o referátoch
Stonehenge
23.09.2008
lukaš
Reagovať
"Kamienky"
hmm je mi jedno ja sa zaujímam o všetko...a stonehenge je niečo neopisateľné krásne, daj si tam niekedy ľudia výlet ...Doporučujem !:)
28.08.2005
A.Z.
Reagovať
Tak sorry!
Ale akoze robit referat tak, ze spojim dokopy chaby uvod a potom dve zjavne nesuvisiace spravy, ktore su urcite len okopirovane z nejakeho novinarskeho serveru, to je viac ako ubohe!!!
Mimochodom, kto vie, ze Kelti zili v mladsej dobe zeleznej, a vie, ze tato doba zacala okolo roku 500 BC, nikdy nenapise taku hovadinu, ze keltske kultove miesto vzniklo okolo medzi rokmi 3000 a 1600 BC... Jedine ze by so ho Kelti objadnali u vzdialenych predkov, co?
No a na zaver - sprava o sekerach je vyznamna pre archeologa, ale ked ludia (ani autor) neovlada ani zakladne fakty, napr. kto to boli a kedy zili Kelti, to je ako rozpravat mudre reci o vybranych slovach a nevediet pisat!
Regards,
/A.
Mimochodom, kto vie, ze Kelti zili v mladsej dobe zeleznej, a vie, ze tato doba zacala okolo roku 500 BC, nikdy nenapise taku hovadinu, ze keltske kultove miesto vzniklo okolo medzi rokmi 3000 a 1600 BC... Jedine ze by so ho Kelti objadnali u vzdialenych predkov, co?
No a na zaver - sprava o sekerach je vyznamna pre archeologa, ale ked ludia (ani autor) neovlada ani zakladne fakty, napr. kto to boli a kedy zili Kelti, to je ako rozpravat mudre reci o vybranych slovach a nevediet pisat!
Regards,
/A.
03.06.2008
Romanka
Reagovať
Re: Tak sorry!
mojaa spraw si wlastny nazor:))Ja som si tiez spravila vlastny nazor na let´s dance a vidis kde som:)):DPapa Romcika D.
11.12.2005
Angienka =o)
Reagovať
Otazka
kde sa nachadza stonhenge?
a)Aveburská plošina
b)Amesburská plošina
c)Salisburská plošina
PLS odpoved
a)Aveburská plošina
b)Amesburská plošina
c)Salisburská plošina