Zaujímavosti o referátoch
Umelecký opis Bratislavy
14.05.2010
Baxx Bantexx
Reagovať
Bratislava
Tak je to pekna praca:-) až na to že tá snehova prikrívka nieje biela ale hnusne hneda... Ale nemali by sme kritizovat ... Blavu najpr treba vidiet a az potom o nej pisat....
19.10.2009
Yurry
Reagovať
LOLOFONI UTOCIA 2
a o ramusnom ricani rozsantenych motorov modrych motoriek????
19.10.2009
Yurry
Reagovať
LOLOFONI UTOCIA
a kde je zmienka o zadumanom duneni zadumnciveho dunaja ??? :)))
27.05.2008
frantisek cico
Reagovať
no neviem
bola to pohoda...akoze mne to velmi vyhovuje ze sem ludia davaju svoje refeaty:D
15.04.2008
lalala
Reagovať
wrrrrr
ach,..ludia, kazdy opis sa ceni..budte radi ze to tu neekto pre nas robi..a je jedno o jakom meste to je...zdycky je to pekne...:)).....budte optimisti oki??...;-)..a este jedno neni som z blavy ale od TT..:-)
10.03.2008
Baška
Reagovať
nooooooooo
začiatok je v pohode en sa to potom nejak zvrhlo a mi to prišlo trošku dosť nedomyslené..... a záver taký kadejaký no nevim ale snaha sa cení... ja akurát o žiline tak uvidím čo sa z toho vypľuje
01.03.2008
pevo
Reagovať
Reagovat
pisala som to pre kamosa ako konext na odrazenie sa, mal to rozsirit :D ale asi sa mu nescelo:D
13.01.2008
sasa
Reagovať
TRAPAAS
dobry kopirak ,,umeleckeho opisu podla obrazka'....no neva...a blavaci,moc sa nerozkrikujte,nie ste jediny na slovensku... spisovna slovencina je podla STREDNEHO Slovesnka a nie podla vasej uzasnej zasmradnutej blavy :-p...sice som z BB,Zilina je krajsia ako BA:p...
24.05.2007
Elited
Reagovať
NaUcTe Sa GrAmAtIku
Miňo DOBRÝ a nie dobrí
A ŽILINA FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ BLAVA ZIJE BLAVA IS THE BEST
A ŽILINA FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ BLAVA ZIJE BLAVA IS THE BEST
25.03.2007
Miňo
Reagovať
môj názor
Začiatok je dobrí ale čo sa týka skoro toho konca...ten mohol byť aj lepší..Ale je to do cela dobré.
01.03.2007
OktaM
Reagovať
_____
dost dobre ale chcel by som aby bol o ziline(je to totiz podla mna krajsie mesto na takýto opis:)
03.03.2005
PheoNix
Reagovať
///////
paci sa mi tento text o bratislave ale je tam mnoho chyb umeleckeho opisu