Zaujímavosti o referátoch
Honoré de Balzac: Otec Goriot
11.06.2009
nika
Reagovať
the best one ever
one o the best book ever :D ale akt, vrelo odporucam, yaciatok sice trosku nudny vdaka opisom ale zvysok je fakt pecka : )
08.01.2009
Lenka
Reagovať
GORIOT
Otec Goriot nema chybu...nemozem povedat,ze lepsie knihy som necitala,ale bola to dobra skusenost...na zaciatku som sa trochu nudila,ale poslednych 100 stran som precitala naraz a plakala som...povinne citanie netreba podcenovat
02.11.2008
......
Reagovať
...........
no povedzem ze dej bol vazen velmi zaujimavy a inspirativny....ale to ako to autor zbytocne rozpisal sa mi moc nepacilo
08.12.2007
sonička
Reagovať
.....
ta kniha je uplne super aj podla mna,strasne sa mi pacila :) jedna z najlepsich ake som citala vobec! ;) odporucam si precitat celu knihu,nie iba jej obsah;)
08.12.2007
sonička
Reagovať
.....
ta kniha je uplne super aj podla mna,strasne sa mi pacila :) jedna z najlepsich ake som citala vobec! ;) odporucam si precitat celu knihu,nie iba jej obsah;)
08.12.2007
sonička
Reagovať
super kniha!!!
01.11.2007
romana
Reagovať
super kniha
ticho, ta kniha je uplne super. a predstav si, ak sa nad nou zamyslis, moze ta aj v niecom ovplyvnit:-P tak napriklad zvazit si rebricek hodnot:-)
05.09.2006
Bueee
Reagovať
Pripomienka
Je pre mna strasnou zahadou, ako niekto mohol napisat taku knihu....
05.09.2006
Bueee
Reagovať
Pripomienka
Je pre mna strasnou zahadou, ako niekto mohol napisat taku knihu....