referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
J. K. Rowlingová: Harry Potter - ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
05.10.2009
peťa    Reagovať
rrrrrrrrrrrrrrrr
Pocuvajte vy vsevedkovia , precitajte si tie knihy a potom hovorte. Ja mam tie knihy rada a kto nie nech tio nevesa seckym na nos. bye bye
13.04.2008
Lackia    Reagovať
hphphph
cawes hladam obsah Pistacika (a ten HP je dost ...)dikeees
04.04.2007
viktoria    Reagovať
reagovat
co si myslimo diele. videla som vsetky styri diely a nemala som tu cest videit dialsie aj som to citala tak toto je moj nazor na dielo
05.02.2007
Brezy    Reagovať
cawesssssssssssss
dost my to pomohlo fakt dik ale yo yadu to viem precitat aj sam :)
19.06.2006
-=ToPo=-    Reagovať
LoLz 4eVeR
Kua hary poter je trapkovina... grrr.... newim sice kolik mate rokof decka ale spravate sa ako mali ....XD.... a januska... ak ces pisat nejaky citatelsky denik tak to nema byt na 5 A4 ale aspon na 1 maximalne 1a pol... toto mozno staci ako citatelsky, ale je to picne napisane... jak troj rocne decko keby to pisalo .... hh keby ze si to precita moja slovencinarka, sa bude ujebavat... sry bracho ale je to HRUUZA ... XD hh
17.02.2005
jana    Reagovať
co si o sebe myslite?
ta kniha sa da zniest, ale to, ze niekto ju dostal ako pracu... vy ste to tu napisali strasne! ved to ma byt obsah knihy a nie jednej strany!
21.03.2006
Scorpiox    Reagovať
Re: co si o sebe myslite?
ty si j@n@ prosim ta co o sebe myslis? zato ze si si to precitala 2 krat a az potom to pochopila, tak taky niesu vsetci. Ja viem presne, o com to je a nad nikoho sa nevyvisujem. Nech si to kazdy precita ak chce, lebo je to super.
PS. JANA nauc sa prosim ta pisat a napis si to na papier aspon dvakrat, potom si to 2krat precitaj a as potom to pis na diskusiu
:D :) :-) ;-)
21.03.2006
scorpiox    Reagovať
Re: co si o sebe myslite?
joj akoze dost trapne:(
16.10.2005
Naj fanusik Harryho    Reagovať
Cenim si vas prispevok ale nic moc...
Neviem kolko mate rokov ale kazdopadne ste asi nepochcopili diela Harryho Pottera. Nieje to o malickom decku ktore hra v rozpravke ale o zivote teenagera ktory spoznava sam seba. A hraju tam ohromny herci ktory aj ked su este mlady, dokazali toho vela.
A ze ste zatial precital 4 casti?
Ja som precitala vsetkych sest 2 krat.Takze Vam radim precitat si to znovu a zamysliet sa nad tym.
A mna kniha uputala tym ako citatel moze uverit tomu svetu aj ked vie ze neexistuje.A najviec sa mi pacila 5 a 3 cast pretoze v Prisoner of Azkaban su teenageri a v 5 sa na konci v rozhovore Harryho a Dumbledoora dozvedame dolezite fakty o Voldemortovi.(Strach z mena len posiluje strach z jeho nositela.)
16.01.2005
bla bla    Reagovať
:):))
co ja vem ja som si to necitala:)).....ale ta kniha je ok
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.