referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Tri gaštanové kone: Margita Figuli
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.06.2007
kikush:)    Reagovať
:))))
je to take akoby som to ja napisala...amaterske no nevyvola ziadne podozrenia:)
09.02.2007
Kinyo111    Reagovať
celkom OK
diki, pomohol si mi a dostal som 1 ( =
11.01.2007
pusa413    Reagovať
v poho kneha
ved je to celkom dobré
06.01.2007
harvepino    Reagovať
co dodat!!!
no je to v pohode kniha a mali sme ju citat cez tieto prazdniny a priznam sa ze to bola asi prva kniha co som precitala =o
06.01.2007
Zinušška    Reagovať
hmmmm
nho ja si myslim,ze ta cela kniha je osweci ale tento obsah ma zachranilbo sme mali tutu knihu precitat cez tieto prazdniny ..ale ja nezwyknem cotat knihy..:)
19.12.2006
Hovadina    Reagovať
Hovadina!!!
Hovadina!!!
20.06.2006
rezonerko    Reagovať
hodnotenie hladam
fakt akoze nik nevie kde by som mohol ohnat dobre hodnotenie???
20.06.2006
rezonerko    Reagovať
haha ide to
ludia neviete kde by mohlo byt hodnotenie diela??? ALE (dobre) nie zle lebo by ma ucka za....la
20.06.2006
rezoner    Reagovať
nejde mi to poslat
ak to posle no tak to ide
24.04.2006
Peter Seliga    Reagovať
Hodnotenie
Absolutna hovadina, ako väčšina našich diel, Cela literatura je o H...e. Treba povedať že len stracame čas takymi to hlupostami, namiesto toho som sa mohol učiť, napriklad učto. Magoriiii tí čo to napisali.nech si to čitaju sami !!!
20.06.2006
rezonerko    Reagovať
Re: Hodnotenie
aj mi mame take k......y najradsej by som to ani nerobil ale ked mi ide o 2 na vysvecku tak to robim
P.S:keby neslo o 2 tak to nerobim :)))))
13.06.2006
Peta    Reagovať
Dakujem
Aj my to mame ako povinne citanie!Mne sa to nezda prilis zabavne ale musime z toho urobit obsah na znamky takze diky za tento strucny obsah.Ten kto to napisal mi pomohol!
13.06.2006
Peta    Reagovať
Dakujem
Aj my to mame ako povinne citanie!Mne sa to nezda prilis zabavne ale musime z toho urobit obsah na znamky takze diky za tento strucny obsah.Ten kto to napisal mi pomohol!
13.06.2006
Peta    Reagovať
Dakujem
Aj my to mame ako povinne citanie!Mne sa to nezda prilis zabavne ale musime z toho urobit obsah na znamky takze diky za tento strucny obsah.Ten kot to napisal mi pomohol!
08.03.2006
peter    Reagovať
Blbosť
Totaln blbosť
06.03.2006
kritik !    Reagovať
UFF !
totalne amaterske ! onicom , musim to vsetko robit znova a od zaciatku . Ista to pomoc bola , viem ako je to zle !
11.12.2005
Tom    Reagovať
Vdaka
Perfektne, vdaka, zajtra mam z tejto knihy odpovedat a ani neviem o com to je. Teda vlastne teraz uz viem :))
01.10.2005
elis    Reagovať
super
zaujímavý opis .Teraz práve máme poviné čítanie z troch gaštanových koní.Bohužial som nestihla si vypožičat knihu bola by som rada keby mo niekto poslal na moj e-mail hlavnú myšlienku tejto knihy a tiež aj vztahy medzi postavami.
[email protected]
22.07.2005
quito    Reagovať
supeeeer
uzasne dielo...za 2 dni som ho mal....skvele.....fakt super

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.