Zaujímavosti o referátoch
Tri gaštanové kone: Margita Figuli
13.06.2007
kikush:)
Reagovať
:))))
je to take akoby som to ja napisala...amaterske no nevyvola ziadne podozrenia:)
06.01.2007
harvepino
Reagovať
co dodat!!!
no je to v pohode kniha a mali sme ju citat cez tieto prazdniny a priznam sa ze to bola asi prva kniha co som precitala =o
06.01.2007
Zinušška
Reagovať
hmmmm
nho ja si myslim,ze ta cela kniha je osweci ale tento obsah ma zachranilbo sme mali tutu knihu precitat cez tieto prazdniny ..ale ja nezwyknem cotat knihy..:)
20.06.2006
rezonerko
Reagovať
hodnotenie hladam
fakt akoze nik nevie kde by som mohol ohnat dobre hodnotenie???
20.06.2006
rezonerko
Reagovať
haha ide to
ludia neviete kde by mohlo byt hodnotenie diela??? ALE (dobre) nie zle lebo by ma ucka za....la
24.04.2006
Peter Seliga
Reagovať
Hodnotenie
Absolutna hovadina, ako väčšina našich diel, Cela literatura je o H...e. Treba povedať že len stracame čas takymi to hlupostami, namiesto toho som sa mohol učiť, napriklad učto. Magoriiii tí čo to napisali.nech si to čitaju sami !!!
20.06.2006
rezonerko
Reagovať
Re: Hodnotenie
aj mi mame take k......y najradsej by som to ani nerobil ale ked mi ide o 2 na vysvecku tak to robim
P.S:keby neslo o 2 tak to nerobim :)))))
P.S:keby neslo o 2 tak to nerobim :)))))
13.06.2006
Peta
Reagovať
Dakujem
Aj my to mame ako povinne citanie!Mne sa to nezda prilis zabavne ale musime z toho urobit obsah na znamky takze diky za tento strucny obsah.Ten kto to napisal mi pomohol!
13.06.2006
Peta
Reagovať
Dakujem
Aj my to mame ako povinne citanie!Mne sa to nezda prilis zabavne ale musime z toho urobit obsah na znamky takze diky za tento strucny obsah.Ten kto to napisal mi pomohol!
13.06.2006
Peta
Reagovať
Dakujem
Aj my to mame ako povinne citanie!Mne sa to nezda prilis zabavne ale musime z toho urobit obsah na znamky takze diky za tento strucny obsah.Ten kot to napisal mi pomohol!
06.03.2006
kritik !
Reagovať
UFF !
totalne amaterske ! onicom , musim to vsetko robit znova a od zaciatku . Ista to pomoc bola , viem ako je to zle !
11.12.2005
Tom
Reagovať
Vdaka
Perfektne, vdaka, zajtra mam z tejto knihy odpovedat a ani neviem o com to je. Teda vlastne teraz uz viem :))
01.10.2005
elis
Reagovať
super
zaujímavý opis .Teraz práve máme poviné čítanie z troch gaštanových koní.Bohužial som nestihla si vypožičat knihu bola by som rada keby mo niekto poslal na moj e-mail hlavnú myšlienku tejto knihy a tiež aj vztahy medzi postavami.
[email protected]
[email protected]