Zaujímavosti o referátoch
Občiansky zákonník: ...
13.11.2016
jelena fedosejeva
Reagovať
LOANS
Dobrý deň, To je informovať širokú verejnosť, že pani JELENA FEDOSEJEVA renomovanej súkromných veriteľov pôžičky otvorila novú ekonomickú príležitosť pre všetkých tých, ktorí potrebujú akejkoľvek finančnej pomoci. Budete potrebovať naliehavú úver zrušte svoje dlhy, alebo potrebujete úver domov zlepšiť svoje podnikanie? Už ste bola odmietnutá zo strany bánk a ďalších finančných inštitúcií? Pozrite sa žiadne ďalšie, pretože sme tu pre všetky vaše finančné problémy. Zaistili sme úvery 1% úrokovú sadzbu pre jednotlivcov, spoločnosti a spoločností v jasnej a pochopiteľné forme a conditions.100% zaručené, kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e-mailu: ([email protected])
25.10.2016
MR LAKE COOK
Reagovať
Xmas Xmas úver?
Xmas Xmas úver?
Keď som nemohol čeliť svoj dlh o nič viac, môj syn bol na nemocničnom lôžku na operáciu, ktoré spôsobilo obrovské peniaze a tiež som potreboval nejaké peniaze na refinancovanie a získať dobrý domov potom musím hľadá pomoc od priateľov, a keď nie je žiadna nádej nič viac som sa rozhodol prejsť do režimu online, aby sa usilovali o pôžičku a nájdem LAKE COOK spravovaný úver firma ([email protected]) s 2% úrokovou sadzbou a používané okamžite so svojimi detaily podľa pokynov. Do siedmich dní od mojej žiadosti on pevné mojej výšky úveru bez skrytých poplatkov a ja mohol postarať o môjho Syna účty za lekársku starostlivosť, Obnoviť nájomné účet a splatiť svoj dlh. Budem rád každý úver o azyl sa obrátiť Lake Cook úver spoločnosti jednoduché a bezpečné transakcie
Xmas Xmas úver?
Keď som nemohol čeliť svoj dlh o nič viac, môj syn bol na nemocničnom lôžku na operáciu, ktoré spôsobilo obrovské peniaze a tiež som potreboval nejaké peniaze na refinancovanie a získať dobrý domov potom musím hľadá pomoc od priateľov, a keď nie je žiadna nádej nič viac som sa rozhodol prejsť do režimu online, aby sa usilovali o pôžičku a nájdem LAKE COOK spravovaný úver firma ([email protected]) s 2% úrokovou sadzbou a používané okamžite so svojimi detaily podľa pokynov. Do siedmich dní od mojej žiadosti on pevné mojej výšky úveru bez skrytých poplatkov a ja mohol postarať o môjho Syna účty za lekársku starostlivosť, Obnoviť nájomné účet a splatiť svoj dlh. Budem rád každý úver o azyl sa obrátiť Lake Cook úver spoločnosti jednoduché a bezpečné transakcie
Xmas Xmas úver?
15.10.2016
derek
Reagovať
Lending
To je Derek úver Lending Company. My rozdávať úvery firmy aj súkromné osoby. ste hľadali pôžičku založiť novú firmu? budete potrebovať úver upratať dlhy? platí dnes v našej cenovo dostupné úrokovej sadzby vo výške 3%. Môžete mať úver počas 3 až 4 pracovných dní, ak sa stretnete na požiadavky našej spoločnosti. Nainštalovať teraz. Poznámka: Všetka pošta budú doručené na: [email protected]
03.09.2016
traynard helene
Reagovať
ponuka úveru
dobrý deň. Som Francúz a rád by som vám ponúknuť svoje služby.
Mám osobitnú ponuku pôžičky medzinárodne. S kapitálom
pouûije poskytnúť pôžičky medzi jednotlivcami v krátkodobom i dlhodobom horizonte od
10.000€ na 2.000.000€ pre všetkých vážne ľudí sú v reálnom potrebujú. Sadzba
záujem je 2% ročne. I poskytuje finančné, úver úvery nehnuteľností, investície, auto úver, Osobné úver úver. Som k dispozícii pre splnenie svojich klientov v trvaní maximálne 3 dní od prevzatia formulára žiadosti.
Kontakt: [email protected]
Mám osobitnú ponuku pôžičky medzinárodne. S kapitálom
pouûije poskytnúť pôžičky medzi jednotlivcami v krátkodobom i dlhodobom horizonte od
10.000€ na 2.000.000€ pre všetkých vážne ľudí sú v reálnom potrebujú. Sadzba
záujem je 2% ročne. I poskytuje finančné, úver úvery nehnuteľností, investície, auto úver, Osobné úver úver. Som k dispozícii pre splnenie svojich klientov v trvaní maximálne 3 dní od prevzatia formulára žiadosti.
Kontakt: [email protected]
29.01.2016
Mr Rashide Abdulahi
Reagovať
Loan Offer
Pozor !!! Ponuka pôžičky
ja som pán Rashid Abdulah súkromné pôžičky veriteľ. dostávame všetky druhy pôžičky, my rozdávať úvery za nízkou úrokovou sadzbou 3% a dobrých pracovných podmienok, ak potrebujete úver pre podnikanie alebo splatiť svoje účty potom sa odporúča, aby nás kontaktovať pre ktorú poskytujeme kvalitnú služby, ktoré vám bude spokojný. email: [email protected]
Výpožičné služby k dispozícii, zahŕňajú:
================================
* Obchodné úvery.
* Osobné pôžičky.
* Obchodné úvery.
* Investície Pôžičky.
* Vývoj úverov.
* Akvizícia pôžičky.
* Úvery zo stavebného sporenia.
* Podnikateľské úvery a mnoho ďalších:
sme sa urobiť všetky druhy úveru dobrými službami, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: [email protected]
poďakovanie
pán Rashide
ja som pán Rashid Abdulah súkromné pôžičky veriteľ. dostávame všetky druhy pôžičky, my rozdávať úvery za nízkou úrokovou sadzbou 3% a dobrých pracovných podmienok, ak potrebujete úver pre podnikanie alebo splatiť svoje účty potom sa odporúča, aby nás kontaktovať pre ktorú poskytujeme kvalitnú služby, ktoré vám bude spokojný. email: [email protected]
Výpožičné služby k dispozícii, zahŕňajú:
================================
* Obchodné úvery.
* Osobné pôžičky.
* Obchodné úvery.
* Investície Pôžičky.
* Vývoj úverov.
* Akvizícia pôžičky.
* Úvery zo stavebného sporenia.
* Podnikateľské úvery a mnoho ďalších:
sme sa urobiť všetky druhy úveru dobrými službami, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: [email protected]
poďakovanie
pán Rashide
27.10.2015
Maria Iliana Mendez
Reagovať
naliehavé ponuka úveru
dobrý deň,
Volám sa Maria Iliana Mendez zo Španielska a bol som hľadal úver po dobu 3 rokov, ale zlyhal mnohokrát a niekedy dokonca stratil moje peniaze v tomto procese, ako som stretol túto úprimný spoločnosť (James Harry Loan firma), že som sa konečne dostal môj pôžičku , Bolo to len o 3% úrokovej sadzby tak nízko a cenovo dostupné s mesačnými splátkami.
Ja mám pôžičku z tohto James Harry úver firmy a predtým, než mi pán James dal pôžičku som dal sľub, že ak sa mi môže dal úver budem publikovať a informovať ostatných ľudí, ktorí potrebujú úvery o svojej firme, a to je to, čo robím teraz. Chcem povedať svetu, ako mi pán James pomohol s pôžičkou.
Ak chcete úver, prosím, kontaktujte ma môj súkromný e-mail [email protected] pobj a tak som sa môžete obrátiť na pána Jamesa priamo, kde budete mať úver.
Takže, kontaktujte svoj email: [email protected]
Volám sa Maria Iliana Mendez zo Španielska a bol som hľadal úver po dobu 3 rokov, ale zlyhal mnohokrát a niekedy dokonca stratil moje peniaze v tomto procese, ako som stretol túto úprimný spoločnosť (James Harry Loan firma), že som sa konečne dostal môj pôžičku , Bolo to len o 3% úrokovej sadzby tak nízko a cenovo dostupné s mesačnými splátkami.
Ja mám pôžičku z tohto James Harry úver firmy a predtým, než mi pán James dal pôžičku som dal sľub, že ak sa mi môže dal úver budem publikovať a informovať ostatných ľudí, ktorí potrebujú úvery o svojej firme, a to je to, čo robím teraz. Chcem povedať svetu, ako mi pán James pomohol s pôžičkou.
Ak chcete úver, prosím, kontaktujte ma môj súkromný e-mail [email protected] pobj a tak som sa môžete obrátiť na pána Jamesa priamo, kde budete mať úver.
Takže, kontaktujte svoj email: [email protected]
02.09.2015
pani Nora
Reagovať
cenovo dostupné pôžičky
Potrebujete naliehavú pôžičku? ste v dlhoch? budete potrebovať naliehavú úver na financovanie svojho podnikania?, ste bol popieraná vašej banky, starosti nič viac, Naše služby sú rýchle, ľahké & zabezpečenie úverov teraz v akýchkoľvek okolností. Požičať až 2000 Euro - $ 1,000.000 Euro dnes! Kontaktujte nás s informáciami úver na tento e-mail: [email protected]
Poznámka: Budete očakávať predbežné odpoveď a finančné prostriedky do 24 hodín
Pozdravy.
pani Nora
Poznámka: Budete očakávať predbežné odpoveď a finančné prostriedky do 24 hodín
Pozdravy.
pani Nora
21.07.2015
iveta
Reagovať
predaj domu
ako to je s predajom domu, ktoreho som vlastnikom ja a aj pozemku, ale brat je v zavati napisany, ze dom moze pouzivat. Ja vsetko platim sama. rodicia nezijju. a dom by bolo pre mna zdravsie predat, aby som si vydychla od brata.
23.03.2015
jarek
Reagovať
majetok
Dobry den chcel by som sa spitat, som spoluvlastnil domu, platim sam dlhe roky dane a poplatky za dom, pritom surodenci nic neplatia. Ako si mozem narokovat tento majetok do svojho vlastnictva bez vyplatenia spoluvlastniloch.
16.01.2015
John Frank
Reagovať
ÚVER PONUKA
John Frank Loan investície ako súčasť prebiehajúcej propagácie, sme v súčasnej dobe ponúka súkromné, komerčné a osobné pôžičky pre potenciálnych zákazníkov v núdzi naliehavo peňazí na 2% úrokovou sadzbou, prečo čakať na peniaze, ktoré potrebujete naliehavo? máme peniaze na vás úver. Naša služba finančnej pôžičky je 100% zaručená.
Použiť teraz a pripojiť k tisícom spokojných zákazníkov.
E-mail: [email protected]
Použiť teraz a pripojiť k tisícom spokojných zákazníkov.
E-mail: [email protected]
01.01.2015
Zuzana Svobodova
Reagovať
dedicstvo
sme 3 dedici 1 si pristahoval priatelku ma na to pravo bez nasho suhlasu
26.08.2014
Regina Tóthová
Reagovať
Dedičstvo
Dobrý deň. Mám taký problém,že máme rodičovský dom v ktorom býva ešte naša mama.Sme traja súrodenci.Teraz sa jedna sestra prisťahovala k mame,začala meniť okná,prerábať kúpeľňu atď.Mne a bratovi nepovedala nič a mama s tým súhlasila, že tam môže bývať a prerábať.Čo máme s bratom robiť,keď nám o tom nikto nič nepovedal.Ako je to ďalej s dedičstvom, máme na neho nárok,myslím tým náš rodičovský dom.Otecko je mrtvy už 30 rokov,tak by sme mali tam mať jeho podiel,aspoň nejakú časť rodičovského domu.Prosím Vás poradťe nám čo máme teraz z bratom robiť a ako máme ďalej postupovať a na koho sa máme obrátiť s pomocou. Za radu Vám veľmi pekne ďakujeme.Ostáme s pozdravom.
10.03.2014
Katarina
Reagovať
Dedičstvo
Dobrý deň.,
mali by sme dediť po našom pradedovi,no notár všetok dedičstvo napísal na menovca nášho pradeda.Napísal ako priamy dedič.No náš pradedo
zomrel tri roky pred jeho narodením. Nakoľko sme sa to dozvedeli vraj po lehote a podali sme na súd po troch rokoch, no medzitým sa to s dotyčným nedalo dohodnúť o vrátení, vraj to máme premlčané a nedá sa stým nič robiť. Prosila by som o radu ako postupovať ďalej.Ďakujem.
mali by sme dediť po našom pradedovi,no notár všetok dedičstvo napísal na menovca nášho pradeda.Napísal ako priamy dedič.No náš pradedo
zomrel tri roky pred jeho narodením. Nakoľko sme sa to dozvedeli vraj po lehote a podali sme na súd po troch rokoch, no medzitým sa to s dotyčným nedalo dohodnúť o vrátení, vraj to máme premlčané a nedá sa stým nič robiť. Prosila by som o radu ako postupovať ďalej.Ďakujem.
10.06.2013
Anna
Reagovať
orná pôda
Dobrý deň,
prosím o radu ohľadne ornej pôdy.
Moja suseda vlastní spolu s 3 spoluvlastníkmi ornú pôdu,ktorá je rozdelená na 2 parcely.Na každej parcele majú všetci štyria svoj podiel.
Pritom suseda má na jednej parcele 1/4,na druhej tiež 1/4.Teraz ide o to,že by chcela mať aj na LV určenú 1/2 sama s tým,že na druhej parcele už figurovať nebude a túto budú vlastniť ostatní 3 spoluvlastníci.Problém je v tom, že so spoluvlastníkmi sa nedá nijako dohodnúť,tvrdia že jej nič nepodpíšu.Je nejaká možnosť preniesť si svoju pôdu bez súhlasu spoluvlastníkov vydržaním alebo nejak inak?Pôdu využíva už 65 rokov a to každoročne na zeleninu a zemiaky.Suseda má však už 86 rokov a túto pôdu by rada predala susedovi,ktorému by sa orná pôda zišla.Prosím poraďte jej,je z toho už bezradná.
prosím o radu ohľadne ornej pôdy.
Moja suseda vlastní spolu s 3 spoluvlastníkmi ornú pôdu,ktorá je rozdelená na 2 parcely.Na každej parcele majú všetci štyria svoj podiel.
Pritom suseda má na jednej parcele 1/4,na druhej tiež 1/4.Teraz ide o to,že by chcela mať aj na LV určenú 1/2 sama s tým,že na druhej parcele už figurovať nebude a túto budú vlastniť ostatní 3 spoluvlastníci.Problém je v tom, že so spoluvlastníkmi sa nedá nijako dohodnúť,tvrdia že jej nič nepodpíšu.Je nejaká možnosť preniesť si svoju pôdu bez súhlasu spoluvlastníkov vydržaním alebo nejak inak?Pôdu využíva už 65 rokov a to každoročne na zeleninu a zemiaky.Suseda má však už 86 rokov a túto pôdu by rada predala susedovi,ktorému by sa orná pôda zišla.Prosím poraďte jej,je z toho už bezradná.
06.11.2012
la1
Reagovať
Dedičstvo
Dobrý deň,mama zdedila po otcovej smrti polku bytu a môj brat 1/8.Chcem sa spýtať,či si môže do toho bytu nasťahovať rodinu aj bez maminho súhlasu??Môže používať celý byt alebo len tú 1/8 ??? Dakujeme
21.05.2013
nina
Reagovať
Vyplatil ich
Dobrý deň,chcem sa spýtať.Svokrovci nahovorily môjho muža aby z chalupy vyplatil obe jeho sestry.Tak sa stalo ,vyplatil ich,teraz byvame s mužom v tej chalupe so svokrovcami,len ony stale maju čosi proti mne a chcem sa spytať či môžu niečo zmeniť ohladne chalupy bez mužovho vedomia,keď už sestry vyplatil.Myslim tym,či by mohli chalupu prepisať na niekoho ineho alebo či by mohli urobiť aj ine kroky.ĎAKUJEM
16.10.2012
mário
Reagovať
vydržanie ???
pred 20timi rokmi sme spoločne s bratom začali stavat nehnutelnost, na zaciatku stavby vsak brat odisiel stým, ze viac sa ne nej podielat nebude a uzatvorili sme dohodu o vyplateni,polovicu penazi v zmyls efdohody brat prebňvzala a druhu uz odmietol s tým, ze chce viac, na 20 rokov odisiel a teraz sa dozaduje polovice domu lebo ej na LV spoluvlastnikom 1/2, ja som dom dokoncil a stále som investoval, brat tu 20 rokov vobec ani nebol ani sa nijako nepodielal na fianancovani domu, je mozne tu uplatniť vydrzanie alebo????
25.07.2012
Zuzka
Reagovať
Dedictvo
Dobry den chcem sa spytat ako postupovat ohladom dedictva.Manzel zo surodencami zdedili dom kazdy po 1/8 my vtom dome zijeme z jedny surodencom sme sa dohodli a vyplatili ho druhy surodenec nechce nic ale mat v dome stale podiel mi ten dom opravujeme lebo je starsi ako sa mame zachovat voci surodencovi ktory si chce nechat podiel nebyva v dome a o svoj majetok sa nestara.Dakujem
12.05.2012
laco
Reagovať
sestra ma chce pripravit o polku domu
Dobry den,mam takyto problem.So sestrou sme vlastnikmi rodicovskeho domu,ktory sme zdedili po smrti rodicov rovnym dielom,50-50.Sestra je vydata,ja slobodny,ztp obcan.Teraz predala dom po babke,ktory dostala do daru s tym,ze tam pojdu byvat.Zacali to rekonstruovat,ale za rok rodicia umreli a tak prestali.Teraz ho predala,chce dat do poriadku tento v ktorom byvame.A chce odo mna aby som sa vzdal mojej polovicky,tlaci na mna,vraj ked sa ozenim aby ten dom nahodou nemusela predat,keby ma zena opustila.Ja sa zenit nechcem a nebudem,mam totiz rozne prispevky od socialky,o ktore by som tym padom prisiel.Neda si to vysvetlit,a ja to na nu neprepisem.Co mam robit?Dakujem za radu.L.Gubo
01.03.2012
elena benova
Reagovať
druhy majitel
sme rozvedeni od roku 2008 on nadalej byva s nami v spolocnej domacnosti, neprispieva ani na inkasne poplatky a ako druhy majitel mi nechce povolit si prerobit wc ,ani kupelku.mame este suche wc,a v kupelke nemam vobec teplu vodu ,nemame este rozdeleny majetok poradte ako mam postupovat.dakujem za odpoved