referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Ivana, Ivona
Sobota, 28. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Literárna moderna: Prekliati básnici
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
26.11.2012
Mirka    Reagovať
Neviem či ešte zareaguješ
Neviem či ešte zareaguješ ale potrebovala by som bibliografiu aby som vedela ktoré knihy si požičať na spracovanie tejto témy. Moc by mi to pomohlo
14.06.2009
ondrej    Reagovať
pekne
vyyborne spracovane len mi tu chyba ceska a slovenska moderna-bezruc,krasko, jesensky a este aj ruska
26.10.2008
dada    Reagovať
a je po dome
jooj dikes za heplnutie
13.05.2008
kubo    Reagovať
díki!
perfektné! veľmi mi to pomohlo práve pred maturou. fakt dík
21.04.2007
katka    Reagovať
vystava
vo viedni je do 22.7.07 vystava Eros v moderne.vybehnite si ju pozriet po precitani referatu... referat super !
20.04.2007
katka    Reagovať
vystava
vo viedni je do 22.7.07 v BA
18.03.2007
bla    Reagovať
hrozne...
no diky...to mi ale pomohlo....
12.01.2007
romaine    Reagovať
super
podla mna je to super, akurat sa idem ucit na skusku z francuzskej literatury, no a je pekne vidiet aj nieco fajne po slovensky!!!
04.01.2007
mato    Reagovať
vdaka za pomoc
práve aj mam pisat socku a tiez som si vybral modernu fest je to dobre
04.01.2007
bahuna&Vinčo    Reagovať
Že díky!
My Ti moc ďakujeme! O moc si nám uľahčil prípravy na maturity. Keď to vyjde, zapijeme to. Hurááá!!! Mercí. :-D
30.10.2006
fesoj    Reagovať
mmm dekuji
dekuji za tenhle clanek, opravdu pomohl a nejen mne, ale i par mym znamym, dekuji, je to moc fajn
21.05.2006
ťapko    Reagovať
Re: Tak som asi prvá...
...Maca dakujem za reakšn.... sa to asi oplatilo dat na net.... ak pomohlo tak je to cool bo od toho to tu je.....
21.05.2006
ťapko    Reagovať
...Maca dakujem za reakšn.... sa to asi oplatilo dat na net.... ak pomohlo tak je to cool bo od toho to tu je.....
21.05.2006
ťapko    Reagovať
06.03.2006
Maca    Reagovať
Tak som asi prvá...
Super, dozvedela som sa niečo nové, je toho určite viac ako v knihe pre gympel a páčia sa mi zaujímajňvosti zo života autorov, toto obdobie sa stalo mojou srdcovou záležitosťou. Možno by bolo dobré to trošku graficky upraviť, viac odsekov, aby to bolo prehľadnejšie, ale inak je to úplne v pohodičke. Len tak ďalej...
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.