Zaujímavosti o referátoch
Čo mi dala základná škola?
23.06.2009
Milka
Reagovať
radosť mať takého žiaka
asi každý učiteľ by chcel, aby jeho žiaci na konci základnej školy premýšľali takto, som učiteľka a mám radosť, že sú takí žiaci, ako kočka, ktorá napísala tento príspevok. Verím, že raz naozaj všetci dnešní deviataci, budúci dospeláci a skvelí ľudia, budú krásne spomínať na základnú školu. Držím Vám všetkým palce, moji zlatí deviataci a aj všetci tohtoroční deviataci
05.06.2008
Jagbu
Reagovať
Menim nazor na skolu.
dnes som uvach cital uz dost:D Ale tato je SUPA!!!ak si to pisala ty :D tak.....
25.05.2008
Jessica
Reagovať
Nadherne
Dakujem ze si zverejnila svoju uvahu...velmi mi to pomohlo pretoze skolu uz teraz vidim z tej lepsej stranky........hadam ze ti za to v skole dali jednotku s hviezdickou :-)
10.03.2008
Iwush
Reagovať
Wau:D to mala byt 1
pekne, velmi pekne...ked sa nad tym zamyslim....skolske vylety:D a vselico ine...velmi pekne a vystizne..slza sa mi tisla do oka:D pekne:)idem sa aj ja posnazit a potom sem pridam ten referat:D
04.12.2007
kačenka
Reagovať
.......................katka
je tp super uvaha..taku by som nikdy nenapisala...skoro som sa pti tom rozplakala...uzasnee...si jednickaa...naozaj.
17.05.2007
maaaxxx
Reagovať
pjosiiiiiim
najdite mi niekto UVAHU nie je skola ako skola pjosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim pjosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
12.04.2007
patka
Reagovať
pekne:D
ty kokso... toto sa ti fakt podarilo... skoro som sa pri tom rozplakala...