Zaujímavosti o referátoch
Sedem divov sveta
03.06.2012
Steven
Reagovať
WpEICUMfUK
Ved samotne nnaezobstvo tvrdi, ze zlo existuje ako samostatna entita. Hovori predsa o satanovi, padlom anjelovi.Dalsia vec, mozog clovek potrebuje k zivotu a okrem toho, u mnohych ludi bol mozog priamo pozorovany, nahmatany, vybraty z lebky, atd. Preto je samozrejme, ze zivy hovoriaci clovek ma mozog. Mam naozaj rad tieto demagogicke pribehy A pytam sa, ak by aj zlo neexistovalo a islo by len o nedostatok dobra. Preco je niekde nedostatok dobra a ako je to vobec mozne, ked Boh (udajne dobro) je uplne vsade a vo vsetkom? Alebo, preco stvoril svet a vsetky jeho zakony tak, aby sa tu v takej miere prejavovalo zlo, resp. nedostatok dobra?
24.05.2006
eva3
Reagovať
referát
Nakolko môj 14 ročný syn nebol schopný urobiť výcuc zo Zamarovského knihy a potreboval to urobiť rýchlo podujala som sa prečítať si knížku a zároveň si pozríeť už urobené referáty,po prečítaní tvojho som bola milo prekvapená a spokojná.Nech sa Ti darí.
24.05.2006
eva3
Reagovať
referát
Nakolko môj 14 ročný syn nebol schopný urobiť výcuc zo Zamarovského knihy a potreboval to urobiť rýchlo podujala som sa prečítať si knížku a zároveň si pozríeť už urobené referáty,po prečítaní tvojho som bola milo prekvapená a spokojná.Nech sa Ti darí.