referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Sedem divov sveta
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.06.2012
Steven    Reagovať
WpEICUMfUK
Ved samotne nnaezobstvo tvrdi, ze zlo existuje ako samostatna entita. Hovori predsa o satanovi, padlom anjelovi.Dalsia vec, mozog clovek potrebuje k zivotu a okrem toho, u mnohych ludi bol mozog priamo pozorovany, nahmatany, vybraty z lebky, atd. Preto je samozrejme, ze zivy hovoriaci clovek ma mozog. Mam naozaj rad tieto demagogicke pribehy A pytam sa, ak by aj zlo neexistovalo a islo by len o nedostatok dobra. Preco je niekde nedostatok dobra a ako je to vobec mozne, ked Boh (udajne dobro) je uplne vsade a vo vsetkom? Alebo, preco stvoril svet a vsetky jeho zakony tak, aby sa tu v takej miere prejavovalo zlo, resp. nedostatok dobra?
18.02.2008
M.g:    Reagovať
kuca paca
Je to super referat
19.03.2007
kiki    Reagovať
Díki!
ani nevies ako si mi ulahcil maturitnú prácu! Díki!
24.05.2006
eva3    Reagovať
referát
Nakolko môj 14 ročný syn nebol schopný urobiť výcuc zo Zamarovského knihy a potreboval to urobiť rýchlo podujala som sa prečítať si knížku a zároveň si pozríeť už urobené referáty,po prečítaní tvojho som bola milo prekvapená a spokojná.Nech sa Ti darí.
24.05.2006
eva3    Reagovať
referát
Nakolko môj 14 ročný syn nebol schopný urobiť výcuc zo Zamarovského knihy a potreboval to urobiť rýchlo podujala som sa prečítať si knížku a zároveň si pozríeť už urobené referáty,po prečítaní tvojho som bola milo prekvapená a spokojná.Nech sa Ti darí.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.