referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Koncentračné tábory
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.05.2010
Joachim W.    Reagovať
Pre Adolfa H.
I habe Glück, dass ich auch eure Sprache verstähen kann, aber wenn ich sowas lessen muss wird es mir schlecht. Du armes Schwein asoziales, du der sowas schreibt. 3. Reich? Sowas wünsche dir lieber nicht. A zdokonal sa v gramatike cudzích jazykov, lebo pises ako Imbecil....
10.05.2010
Joachim W.    Reagovať
Ako dobre že som vraždil.Príde môj nástupca. Arbecht mach fraj.3ríša stále existuje.Smrť židom,cigánom a všetkým nepriateľom 3 ríše. Heil Hitler.
Ty zasrané asociálne nedorobené nedomyslené omylom splodené hovado!!! Škoda, že v tom čase nevyhladili len takých ako si ty!!!
20.01.2010
Santino    Reagovať
Slabota
V clanku je dost vela nepresnosti a zavadzajucich informacii...hlavne o poctu mrtvych. cisla od Hossa a Eichmanna su asi vymyslene. Auchswitz, Majdanek, Treblinka, Chelmno by mali byt cca polovicne. Bergen-Belsen naproti tomu poddimenzovany. Belzez vobec nespomenuty. Hodnost Oberstandartenfuhrer neexistovala. Vysledok: zly podpriemerny referat, ktory ma silu len v tom ze je celkom dlhy.
20.01.2010
Santino    Reagovať
Re: Slabota
Preklep: *Belzec
20.10.2008
Draken    Reagovať
Pravda
Ludia nemáte predstavu ako to tam mohlo byť... všetci, ktory su zastancami Adolfa su obycajny odpad tejto zeme... Tých by som vyhubil ... k prispevku BABKA .... Erika netrep hluposti .... Adolf H. : dufam ze skapes ty zmrd...spina jedna nic viac ti na to nepoviem.... a mimochodom mne ten referát tiež pomohol :)
20.10.2008
polowica    Reagovať
pane boze
ked si predstvavim, ze luia sa umyvali ludskym tukom a ze boli obleceny z ludskych vlasov.. je miost zle..........:0
26.05.2008
Tamarka Harabinova    Reagovať
Ja som vnucka Harabina.
Som vnucka ministra spravodlivosti Stefana Harabina. On by to nedopustil!!!!!
11.02.2008
Barbora    Reagovať
ten čo napisal židia :(
ti je*e newm ako by sa ti to pacilo keby si tram bol ty kkt.Sak ja neznasam madarov a nezelam im to lebo to tam bolo strasne :(.Sak ti musis byt fakt iny chuj dpc chod!!!!!!!!!!!!
31.08.2007
Eva K.    Reagovať
Babka
Moja babka mala 84 rokov. Zazila holokaust ako 18 rocna. Stale nam hovorila preco to muselo byt. V Osviencime jej zomrel 1.muz,brat i sestra. Moja babka nebola zidouka a predsa bola v tabore. Ked ju v roku 1945 vyslobodili tak si nasla mojho dedka a bola svadba. Tyzden pred jej smrtou sme ju boli navstivit v nemocnici. Povedala ze zomrie doma.A este ticho povedala keby aj jej surodenci a manzel.To co napisal autor mne osobne dosvecila moja draha babka.
29.01.2008
Erika    Reagovať
Re: Babka
Všetko si si vymyslela.
29.01.2008
Adolf H.    Reagovať
židia
Ako dobre že som vraždil.Príde môj nástupca. Arbecht mach fraj.3ríša stále existuje.Smrť židom,cigánom a všetkým nepriateľom 3 ríše. Heil Hitler.
29.01.2008
Nada Stanclová    Reagovať
Re: židia
Tebe fakt šibe.Slovania mali vymyznuť tiež.Debil.
25.01.2008
Kamila S.    Reagovať
Ocinko.
Písal sa rok 1942. Odviezli ma od mamački a ocka. Mal som vtedy iba 17 rokov.Dostal som sa do Osvienčimu. Bolo to tam strašné.Malinké deti 3-6 jednoducho zabili.1945 nás oslobodili.Vážil som 46 kg. Ostala mi mamička.Ocko nie.Toto bola výpoved mojho smrteľne chorého ocinka Jána S.
10.01.2008
Elizabeth Latimeova    Reagovať
diiiiiiiiki
velmi velmi velmi pekne dakujem tento referat ma urcite zajtra zachrani
kto to pisal? je to fakt na urovni!!!
31.08.2007
Kiko    Reagovať
Re: Babka
Myslim si ze to sa urcite stalo.
17.07.2007
cumil    Reagovať
=O_O=
ty vole, dobry referat
06.05.2007
matej    Reagovať
Celkom fajn
Chcel by som podakovat autorovi lebo mi velmi pomoholll :-)))
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.