referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Rozprávanie o tme
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.10.2008
Fabregas    Reagovať
.....
Pisatelka text obohatila o zaujimave prvky,no niektore momenty mi pripadali,ako by ich pisal sam prvak,text by som obohatil o viac prisloviek a hlavne pridavnych mien,u mna za 3
10.03.2008
eddie    Reagovať
jaaaj
ty si si pomylil slohovy utvar bratku...
09.11.2007
martin    Reagovať
hrůza
no tak musím říct že hrozný ve škole jsem za to dostal za 3 takže asi tak.....
09.11.2007
martin    Reagovať
hrůza
no tak musím říct že hrozný ve škole jsem za to dostal za 3 takže asi tak.....
25.03.2007
gigi    Reagovať
dalo sa
podla mna to nieje zle niektore vecicky sa mi lubili ale je to skor uvaha ale nieje to zle fakt
24.03.2007
vesica3    Reagovať
rozpravanie o tme
toto nie je rozpravanie
27.11.2006
weronikaa242    Reagovať
very good
very good very very all right
02.04.2006
Miroo    Reagovať
aj ja
Aj ja si myslim, to bola viac uvaha ako rozpravanie. Zajtra maturujem a hladam inspiraciu, ale dufam, ze tam bude aj uvaha, to by ma zachranilo.
02.04.2006
Elionor    Reagovať
Re: aj ja
he, je celkom dobre vedieť, že nie som jediná zúfalá, ktoré nevie čo a ako zajtra na maturite:D
02.04.2006
Sassio    Reagovať
Re: Re: aj ja
Aj ja aaaaj jaaaaaaj =(((
- suhlas. si tiez myslim ze skor uvaha ale s takou by clovek asi tiez nezmaturoval takze smola.

Gut, viac manikov(ciek) ako ja. Vediec ze niesom jediny manik hladajuci internetom inspiration na zajtrajsok. WOW. Nigdy som nemyslel ze bude take stresujuce robit matury a to uz som jedny robil (ani sa nepytajte.... bilingvalna skola .... sukromna .... matury robime tri razy po sebe 3rocnik , 4rocnik a dokonca aj v piatom... na hovno system =((((( ). Uffff. Neviete niegdo co by tam mohlo byt??? Urcite dufam ze nie diskusny prispevok, vyklad, slavnostny prejav a charakteristika osoby... lol !!! to by bol koniec (myslim ze nie len moj)
03.04.2006
gigo    Reagovať
Re: Re: Re: aj ja
tak dnes uz viem co tam bolo:-) a dalo sa...abolo tam aj tozpravanie.... ale nevzala som si riklad z tohto tu:-) a co ty??? slo to???
02.04.2006
scorpion    Reagovať
zufalstvo resp.nova maturita zo slovenciny
vidim ze nie som sam kto maturuje pondelok a bezhlavo hlada inspiraciu...ale too je skor uvaha nez ropravanie...teda lepsie povedane toto nemalo nic spolocne s rozpravanim...
01.04.2006
bebe    Reagovať
???..co to je
hmm tha maturu mam v pondelok, ale tha ked napisem akoye take rozpravanie tak vam poviem ze som ymaturovala na 0 bodov, nic v zlom
01.04.2006
matka    Reagovať
je to zvlastne...
Bohuzial ja robim asi presne to iste...pridavam sa k zufalcom,ktori v pondelok maturuju.....
01.04.2006
gigo    Reagovať
uaaaaaaaa
Tak sa pridavam k zufalcom, co hladaju inspiraciu na pondelnajsiu maturitu, ale toto mi naozaj velmi nepomohlo...
19.01.2006
Juro    Reagovať
Tak toto nie...
Ja len tolko ze surne potrebujem zistit ako sa presne pise Rozpravanie. Zachvilku maturujem a mal by som sa to naucit, ale ked kazde rozpravanie vizera tak ako toto tak asi ukoncim studium!
01.04.2006
Royko    Reagovať
Re: Tak toto nie...
Uplne s vami suhlasim... tiez som si myslela, ze tu najdem dajaku inspiraciu k maturam, ale... toto je fakt caj..., no uvidi sa , co ja vyprodukujem v pondelok..:/
29.03.2006
dawo1    Reagovať
Re: Tak toto nie...
Napodobne,asi rezignujem na svoju funkciu studenta...
30.03.2006
veverka    Reagovať
Nahodou....
Mne to prislo take nejake zaujimave pohodicka.Neviem ako ostatny ale pacilo sa mi to!
02.01.2006
kikinka    Reagovať
XXXXX
ta praca celkom ujde je to nieco vseobecne a LUKSON nehraj sa na mudreho ved ty asi ani pravopis nevies
21.11.2005
anettka    Reagovať
vykrik do tmy
bolo to take divne...taky vykrik do tmy...nieco medzi nebom a zemou...neviem to vysvetlit...ale LUKSON ma zcasti pravdu.....mas sa este toho vela ucit.vsak lukson???:)
18.10.2005
mery    Reagovať
super
myslim,ze tento referat ma hlavu a patu,teda da sa pouzit aj v niektorych inych pracach
29.04.2005
queen    Reagovať
noooo
ja mam taky pocit ze ty ani nevies o com si vlastne pisala..nehraj sa na velku..a pis radsej nieco comu rozumies
20.04.2005
katuš    Reagovať
no toto
pardom ma 15
10.04.2005
Lukson    Reagovať
no neviem
Toto bola pekna praca? Vyraz ako "cudny" by som v tejto uvahe (alebo co to vlastne je, lebo som to nevedel identifikovat) asi nikdy nepouzil...kolko mal rokov ten, co to pisal? Vsak som skoro odpadol, ked som videl napisane "Preco ked ides z kamosmi, alebo z rodocmi tak si v pohode akoby bol den?" Len v tejto jedinej vete som objavil 4 chyby, tie ciarky mi az tak nevadia, ale "s kym, s cim", s kamosmi! Instrumental mnozneho cisla ti, mily autor, vela nehovori... Ani len uvod som si neprecital cely, vobec ma to neuputalo, nieco tomu chyba...je to take suche. Ja by som sa hanbil nieco taketo uverejnit niekde ako vzor alebo nieco podobne. Dufam, ze to nebola skolska praca, pretoze toto by som dobrou znamkou neohodnotil. Mily spisovatel! Mas sa este co ucit... "Znie to blbo, ale je to sranda." Nemohol(a) si radsej napisat:"Znie to hlupo, ale je to psina." Boze! Radsej si to neprecitam ani rycho ocami, lebo by som asi dostal infarkt...
20.04.2005
katuš    Reagovať
Re: no neviem
pisala to moja sestra co ma 13 rokov

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.