Zaujímavosti o referátoch
Drogy: zloženie, rozdelenie, účinky
31.01.2005
green
Reagovať
Len tak
SMOKE WEED EVERYDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07.01.2009
dOomca.
Reagovať
Re: Len tak
ach.. každý usudzujete drogu len podla toho, že mení výzor, správanie ludí. lenže najprv sa treba zamyslieť..prečo niekto do tej priepasti utvorenej z drog padol--.. Problémy??.. Zvedavosť..??... nikdy to neni len tak...
05.06.2005
mosi
Reagovať
Zdroje
Ak je to referat, mal by byt nestranny. Treba uvadzat zdroje informacii. Tvrdenia ze Marihuana je bez telesnych ucinkov pripadne vedlajsich ucinkov su nepravdive, pripadne nepodlozene. V medicinskych zurnaloch sa uvadzaju podlozene a statisticky dokazane poruchy pamate, nekoncentrovanost a podobne veci, ktore mladych vacsinou nezaujimaju. Neuvediem zdroj tychto informacii, skuste www.google.com. Ale jedno je iste: Kazda chemicka latka ma ucinky na organizmus a kazda latka vratane vody je jedovata. Ak je v organizme prilis vela vody, clovek zomrie. Takisto vid pripad 2 zdravotnych sestier v Cechach myslim ze z roku 2002 ktore zomreli na predavkovanie marihuanou (oralne pozitie). Mam podozrenie na ochrnutie (vypnutie) mozocku a nervovej sustavy zabezpecujucej dychanie = smrt zadusenim. Sumar k clanku: uvadzajte zdroje. Sumar k drogam, specialne k marihuane: uzivajte, ale necakajte ze to bude bez nasledkov. Uzivaj casto a v malych davkach a tvoja pamat a schopnost sa ucit nove veci je v haji. Uzivaj malo a vo velkych davkach a cakaj smrt udusenim, udavenim sa vlastnymi zvratkami, pripadne ak je niekto taky hlupy ze sa ide kupat tak utopenim.
Nehovorim ze drogy su zle alebo dobre. Ani nehovorim fajci/zjedz marihuanu alebo neuzivaj nic. Clovek je slobodny a ani zakon nemoze potlacit prirodzenu zvedavost. Nabadam len k zvazeniu vsetkych rizik - uplne vsetkych, ktore sa mozu vyskytnut pri konzumacii drog. Precitajte si napr. Timothy Leara, Alberta Hoffmana z jednej strany rieky a medicinske zurnaly, protidrogove spravy a ine z druhej strany rieky. Az potom sa da vstupit do rieky.
Necakajte pomoc ked drogujete. Nie je to velmi vesele, pretoze opojenie ako odmena je kratkodobe, nasledky naopak sa prejavia vzdy neskor a dlhodobo, ak nahodou nemate bad-trip. Umysel je dolezity: ak ma nieco boli, zoberiem si drogu-liek, ak mi je smutno, zahulim, ak chcem mat zabavu, dam si LSD, na perniku poficim 3-6 hodin, red-bull ma postavi na nohy. Ale je na vas osobne si pozriet do svojho zhnileho vnutra a revidovat co bol spravny dovod zobrat drogu a co nie. Z vlastnej skusenosti viem, ze zabava s kamaratmi je fajn, ale nie je to dostatocny dovod na to nicit si pamat a zdravie.
Nehovorim ze drogy su zle alebo dobre. Ani nehovorim fajci/zjedz marihuanu alebo neuzivaj nic. Clovek je slobodny a ani zakon nemoze potlacit prirodzenu zvedavost. Nabadam len k zvazeniu vsetkych rizik - uplne vsetkych, ktore sa mozu vyskytnut pri konzumacii drog. Precitajte si napr. Timothy Leara, Alberta Hoffmana z jednej strany rieky a medicinske zurnaly, protidrogove spravy a ine z druhej strany rieky. Az potom sa da vstupit do rieky.
Necakajte pomoc ked drogujete. Nie je to velmi vesele, pretoze opojenie ako odmena je kratkodobe, nasledky naopak sa prejavia vzdy neskor a dlhodobo, ak nahodou nemate bad-trip. Umysel je dolezity: ak ma nieco boli, zoberiem si drogu-liek, ak mi je smutno, zahulim, ak chcem mat zabavu, dam si LSD, na perniku poficim 3-6 hodin, red-bull ma postavi na nohy. Ale je na vas osobne si pozriet do svojho zhnileho vnutra a revidovat co bol spravny dovod zobrat drogu a co nie. Z vlastnej skusenosti viem, ze zabava s kamaratmi je fajn, ale nie je to dostatocny dovod na to nicit si pamat a zdravie.
20.03.2005
Olsiman_014
Reagovať
pravda
pravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravdapravda