referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
19.06.2007
helena    Reagovať
skúsenosť
migrénu mám už 28 rokov. Liečim sa teda od 8 ročníka, no až pred 4 rokmi som sa dostala ku lieku, ktorý mi poradila moja obvodná lekárka( nedala si ujsť nikdy žiadny liek, aby mi ho neodporučila na skúšku). Mám veľkú smolu lebo ku všetkému som ešte aj alergická na všetko možné. Tento liek mi naozaj pomáha a za tieto 4 roky, aj vďaka svojej lekárky sa dá žiť život lepšie. No nedá mi aj nespomenúť, že keď som bola pred asi 7 rokmi hospitalizovaná kvôli kolapsu od chrbtice na neurologií a povedala som, že mám migrény od 14 rokov a že sa stále liečim, mi primár tohoto oddelenia povedal, že to migréna nie je a poslal ma na vyšetrenie ku psychlogičke. Opakujem ešte raz, mám migrénu s aurou. Tento referát by mal byť čítaný denne, aby aj tí čo migrénu nikdy nezažili, si aspoň po prečítaní vedeli predstaviť, čo my migrenici prežívame, asi by nás skôr vedeli pochopiť a dokonca aj niektorí lekári.
30.01.2005
Zuzana    Reagovať
vdaka
Vzhladom nato ,ze moj priatel je v nemocnici a mal neskutocne bolesti hlavy mi tento referat velmi pomohol.VDAKA dozvedela som sa tuna vela veci
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.