Zaujímavosti o referátoch
Dinosaury
13.01.2009
haski
Reagovať
somarina na entu
je to totalna somarina. toto ze pre gymnazia. boli dobre a zle dinosauri. to jak pre 5rocne deti
20.05.2008
exot
Reagovať
blbost NA OSMU
NAUČ SA PÍSAŤ ... NWM AKY JEBKO TO PÍSAL .. ALE NEJAK MU TO NEVYSLO AJ MNA TO FAKT MOC POBAVILO!!! ALE HADAM TO UCKA ZOZERE...
11.06.2007
lucia
Reagovať
pixovina=)
toto je co?heheheh,smiesne...ty kokos,asi najhorsi referat..=)mamuty boli dinosaury..wow!nieco nove vieme=)blbooost a ked necete,aby vas ucka spixovala,nespracovavajte ho ani..cmukees
28.02.2006
jaaaa
Reagovať
sprostost
v tomto referate je velmi vela milnyh informacii a kazdy kto si ich nevsimne je upny mantak
09.06.2005
Martina
Reagovať
Super referát
Nie že by sa mi nechcelo písať,ale už som musela ísť preč od internetu.
04.05.2005
evka
Reagovať
Si ma pobavil
Ani nevies, aku naladu si mi svojim referatom urobil.Precitala som si ho az hcvilku pred hodinou na ktorej som mala prednasat a vsetky moje obavy zaliali slzy snmiechu.....................dufam len , ze si to nemyslel vazne, lebo ma oci ako hodinky a zuby ako salka je ozaj len na pobavenie................Aj tie hrubky a ine chyby odpustam...................stalo to za to!DIK!
29.03.2005
Martina
Reagovať
Super referát
Je to super referát,len keby tam neboli pravopisné chyby.Napríklad:vežkosti,stedne,Mamut nie je dinosaurus!,dinosaury nežili viac ako 1000 000 rokov!,všetky dinosaurov,dažová,.Duté,dinosaury nemali perie!A už sa mi nechce písať.