referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.04.2009
natalia    Reagovať
luk@s
pre lukasa!
27.02.2008
gustav    Reagovať
trapas
je to naj trapas
11.01.2007
ibi    Reagovať
krásne....
Všetci si prečítajte tento príspevok!!...a budete vedieť aká láska je...jeden deň trápi druhý ste s ňou najštastnejší človek...krásné slová, som rád že je to reakcia (ak je) na môju úvahu...lebo tých pár slov je niečo úžasné..
02.01.2007
ZALUBENA    Reagovať
LASKA JE TEN NAJKRAJSI CIT NA SVETE
Ja si myslím, že láska je to najkrajšie na svete. Doteraz som lásku nepoznala a závidela som tým, ktorý ju mali.Ked mi kamarátky hovorili ako im je dobre ako svojich frajerov milujú cítila som sa mizerne pretože aj ja som ju chcela zažiť.Až kým za mnou neprišla jedna z nich a nepovedala mi, že ho videla ako sa bozkáva z inou.Najprv som jej chcela vynadať, že si za to sama môže lebo bola nivná ale potom som pochopila, že láska je nevyspytateľná.Ked som videla čo zažila ona pomyslela som si, že môžem byť rada, že lásku nepoznám...Až jedného dňa prišiel chlapec len tak z ničoho nič sa mi votrel do života.A ja som sa zaľúbila...Veľa krát som ho videla s jeho frajerkou a veľa nocí som rozmýšľala prečo prečo prečo.Prečo toto musím zažívať.Ved som nikomu nič nespravila...Až raz za mnou prišiel jeden chalan ktorý ma podržal pomáhal mi hoci som mu ubližovala ale ja som si to neuvedomila.Až ked mi jeho kamarát povedal,že on je do mna zaľúbený už hrozne dlho ale ja som si ho nevšimla...A ked som to zisťila vedela som, že ja vlastne ani netrpím ale on ved celý čas bol pri mne ľúbil ma a ja som si to ani nevšimla.Na čas som s ním prerušila kamarátstvo lebo som mu nechcela dalej ubližovať...Ale raz ked som išla do školy videla som ho ako pobozkal jedno divča.Mala som byť rada nie? ved sa zbavil toho, že ma ľúbi ale ja som sa cítila hrozne nevedela som prečo ale uvedomila som si, že ho aj ja ľúbim.Nabrala som všetku odvahu a priznala sa prečo som prerušila jeho kamarátstvo somnou a on mi povedal, že ma stále ľúbi a s tou babou na mňa chcel len zabudnúť.Ked mi to povedal bola som šťastná lebo ma ľubil ale bolo mi ľúto tej baby lebo ju v podstate len využíval a vedela som ako sa bude cítiť ked sa to dozvie...A ja som sa tomu chalanovi (Lukášovi) priznala, že som si uvedomila ako ho aj ja ľúbim a zistila som, že aj ked láska má zlé chvíle, utrpenie, že raz sa všetko aj tak na dobré obráti a to v tej najneočakávanejšiej chvíli.Doteraz sme s Lukášom šťastný a klape nám to lebo si dôverujeme bez dôveri totiž vzťach NEMA CENU...=) a tí ktorý ste sa sklamali zamyslite sa či ste aj vy niečo neprehliadli či aj vy ste neurobili chybu.Neobvyňujte len lásku! ALE HLAVNE VERTE, ŽĚ LÁSKA PRÍDE! RAZ BUDÚ AJ DOBRÉ´CHVÍĹE AVŠAK PRÍDU NECAKANE =)
30.03.2006
IBi    Reagovať
ďakujem za postrehy
ďakujem za tvoje postrehy.

IBi
06.03.2006
Happy    Reagovať
O pravej láske
Myslim si, ze to o com si tu pisal, nebola laska, ale skor sklamanie. A navyse ponimanie lasky ako nejakeho vlastnictva - ja ju chcem a musim mat - je absolutne sebectvo. Teraz moj pohlad na pravu a idealnu lasku (ktora nemusi byt len laskou partnerskou):
Podľa mňa sa láska dá definovať (hoci je sama nedefinovateľná) ako dávanie sa pre druhých. Veď ako ináč pomenuješ to, keď vezmeš zo svojho (napr. voľného času, vlastníctva, keď ukrátiš svoje potreby v prospech toho druhého) a dáš to tomu druhému preto, lebo ho máš rád (nemyslím tým len ako životného partnera, alebo v tom zmysle)? Je to ochota, nezištnosť, priateľstvo, pokora, dobrosrdečnosť, citlivosť na potreby druhých, vnímavosť, trpezlivosť, obetavosť ... - jedným slovom LÁSKA, no nie? Toto slovo sa však, nanešťastie, zamieňa so sebectvom, sebaláskou a nie láskou, ktorá sa dáva, ktorá je trpezlivá, nezištná, obetavá, ktorá miluje, rešpektuje (láska nezväzuje, práve naopak robí slobodným a šťastným), ktorá vidí potreby druhých a nie tie svoje... Tou falošnou podobou lásky je napr. dnešná predstava chodenia (samozrejme myslené vo všeobecnosti). Myslím si, že sa treba zamyslieť nad tým, čo je skutočná láska a akú máme o nej predstavu, či za tým slovkom "milujem ťa" neskrývame svoj egoizmus. Je predsa dôležité nazývať veci pravým menom.
07.10.2005
IBi    Reagovať
ďakujem
ďakujem ti. aj mňa napadlo že básnici keď píšu texty o láske sú zaľubený. aj mňa to viedlo k napísaniu tejto úvahy a ako čítam tak aj teba. Takže ďakujem ešte raz a teším sa na tvoje dalšie skvelé úvahy.

IBi
03.10.2005
Rommanka    Reagovať
odpoveď
Ďakujem ti za tvoj príspevok na môj referát...no, takže tu máš zase moôj príspevok na tvoj referát:
myslím si, že máš pravdu a že som zažilo niečo odobné, čo si tam písal. Na otaázku kde berú básnici a speváci inšpiráciu na napísanie pekných textov o láske, tak môj názor je, že asi boli zaľúbení, keď to písali, alebo niečo podobné. Aj môj referát vznikol v dobe najväčšieho ošialu v láske....
01.05.2005
ibi22    Reagovať
Spolužiačke
Ja viem som číslo ale keď ja som za každú haluz a za každú srandu. Ano napíšem sem aj ostatné a niekoľko nových úvah.
Ďakujem za to že si mi sem napísala.

IBi
30.04.2005
Spolužiačka    Reagovať
Nenapadlo by ma
Ibi, ibi si ty ale čislo.....takato haluz by ani mna nenapadla. Ozaj napišeš tam aj ostatne....však vieš :)
10.04.2005
andilek    Reagovať
For love
láska je to najkrajšie čo človeka v živote môže postretnúť. Kym som ju nepoznala bola som pesimistická, ale keď to prišlo, tak sa môj život od základov! Bez lásky život nemôže existovať!
05.04.2005
ibi22    Reagovať
odpoveď
K príspevku od "jaaaaaaa"- keď nechceš písať alebo čítať o láske tak to nerob a nepíš na diskusiu keď nemáš čo povedať.

K príspevku od Lele555- to som rád že nie som jediný kto niečo takéto zažil. Mohli by sme si popísať niečo viac k tejto téme ak chceš.

IBi
05.04.2005
Lele555    Reagovať
asi tak
čawes chcem ti len povedať že maš uplnu pravdu niečo podobné som zažila aj ja je to hrozne ale život je už taký
04.04.2005
jaaaaaaaa    Reagovať
:(((((((((((((ää
je to dost trapne ako si tu pisete o laske...
31.03.2005
Misha    Reagovať
NOOOO
No, ahoj, po Tvojom Pohľade do očí som si prečítala zase niečo od Teba, je to naozaj SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.03.2005
ibi    Reagovať
For Ami
Ahoj,

Prečítal som si tvoj príspevok a preto ti píšem. Podľa mňa je to dobrý nápad si pokecať.

Je dobré že si ho už našla a on ťa určite tiež nájde, len treba čakať pravdaže ak stojí za to, lebo ak nie tak potom treba začať hľadať niekoho iného netreba zbytočne čakať za niekým kto za to nestojí. JA som tiež čakal ale potom som zistil že za to nestojí a neskôr som našiel inú, pravú ktorá mi stojí za to. Pre ňu som schopný urobiť čokoľvek. A jedna z tých vecí bola aj napísanie slov ktoré sú v tých referátoch. Možno vieš, v jednom z tých referátoch som to aj písal že všetko čo som napísal bolo o nej, o mojich zážitkoch s ňou, o živote s ňou a bez nej a o živote takom. A preto čakaj ak je pravý ak nie nájdi toho pravého a urob pre ňho čo ti srdce povie mne srdce vraví že mám urobiť všetko.

A s tými referátmi, som myslel na ostatné moje referáty (Hlboký pohľad do očí, Slepí od rečí alebo otvorená kritika, O mne, Keď najprv robíme až potom myslíme, ...) TAk mi prosím napíš (ak si ich čítala) čo si myslíš o nich.

IBi
08.03.2005
ami    Reagovať
pokecame
vies co iby napis mi na simaw@atlas a pokecame ...je to lepsie nez takto nie???
08.03.2005
ami    Reagovať
o tvojich
o tych tvojich alebo tych v teme referaty?? a som rada ze si ju uz nasiel...:0)) ja som ju sice nasla ale n mna este nie...:0(( ale no co uz svet je raz taky...
08.03.2005
ibi    Reagovať
Podakovanie
Ďakujem za tvoje slová a o láske mám taký istý nazor (ja som ju už našiel). napiš mi čo si myslíš o ostatných referátoch.
07.03.2005
ami    Reagovať
super
len ti chcem povedat ze tvoj referat bol super a velmi sa mi pacil, len si myslim ze kazdy tu svoju lasku raz v zivote stretne a ze je len na nom ci ju presvedci ...

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.