referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Detektívka, Náučná literatúra, ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
08.06.2011
TisHa    Reagovať
náHOdou
J e to dobréé dá sa s toho učiť :P
17.06.2010
domuliQ    Reagovať
neviem co tu trepete
taQ co naco ste tu chodili ked je to...... ani sa vijadrovat nejjdem! ! ! no taQ si to z hlavi napis buud rad ze tu daco taQe je... "ô
17.06.2010
domuliQ    Reagovať
suuper
mam rada slovencinu a tato literatura sa mi velmi paci! !! !
11.04.2010
NiKuShQa    Reagovať
HROZNE
toto je ako čO??akože s tohto sa mam učiť? ?toto je uplne blbe strašne neviem ani naco ste to sem dali strašnéé !!!!!!!!!
30.09.2009
kIkUssSká xD    Reagovať
WÁáF :D:D
úúÚ :D:D DiKi mOÓč :D:D.... xD
09.09.2009
Kristína    Reagovať
wááá
wááá _:_: _:_DD je to super dikíííí!!!
09.06.2009
klaudia    Reagovať
dikkkkky
dikes moc fakt
18.05.2009
OOT    Reagovať
HSHGZGFgfctgcG
NIC TU DOBRE NENI
21.01.2009
3bs    Reagovať
dghwetr
toy ale zide sa
28.09.2008
pijakkkkk    Reagovať
blbecek
Takže stručne ty blbečku, písal som to asi v 4 triede a nikomu nehovorím, že sa s tým dá pripraviť na maturity. K tomu aforizmu asi toľko, že sa stala maličká chybička keď som to vtedy písal, ale chápem ťa, tebe sa taká chyba nikdy nestala. A ešte menší dodatok: nemám rád blbečkov ako si ty, v hlave nemáš určite nič a píšeš mi tu tvoje priblbé komentáre ktoré mňa absolútne nezaujímajú už len preto, lebo sú od blbečka :). PS: z tohto som sa vtedy učil a dostal som za jedna. díky a čuz
05.11.2006
Hlupáci    Reagovať
ta čo robíte
má tam byť aforizmus a nie aporizmus .... keď sa budeš učiť z tých bludov, tak určite zmaturuješ .... ale na SOU ty dilko.
28.09.2008
pijak    Reagovať
Re: ta čo robíte
Takže stručne ty blbečku, písal som to asi v 4 triede a nikomu nehovorím, že sa s tým dá pripraviť na maturity. K tomu aforizmu asi toľko, že sa stala maličká chybička keď som to vtedy písal, ale chápem ťa, tebe sa taká chyba nikdy nestala. A ešte menší dodatok: nemám rád blbečkov ako si ty, v hlave nemáš určite nič a píšeš mi tu tvoje priblbé komentáre ktoré mňa absolútne nezaujímajú už len preto, lebo sú od blbečka :). PS: z tohto som sa vtedy učil a dostal som za jedna. díky a čuz
16.03.2008
TABU    Reagovať
tabusd
je to PIČOVINA
31.03.2008
sesik    Reagovať
Re: tabusd
akoze si si ta wobec wsetko precitala??? sa nezda ...... sa uwedom co rozprawas....
16.03.2008
Pepe    Reagovať
dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Dakujem velmi pekne ale neni to bohvie co
16.03.2008
TABU    Reagovať
tabusd
je to PIČOVINA
16.03.2008
TABU    Reagovať
tabusd
je to PIČOVINA
16.03.2008
TABU    Reagovať
tabusd
je to PIČOVINA
16.03.2008
mola    Reagovať
kravina
s tocto sa učit ? tak to radšej nepridem do školi. keby aspon otvorilo stručné reprodukcie zychto diel čo su tu napisane
16.03.2008
mola    Reagovať
kravina
s tocto sa učit ? tak to radšej nepridem do školi. keby aspon otvorilo stručné reprodukcie zychto diel čo su tu napisane
05.06.2007
EH FI    Reagovať
G FFGFNJ D
HAHA DMSFKL NDSLVJDLVBM
21.05.2007
mafian    Reagovať
somarina
hovadina je to
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.