Zaujímavosti o referátoch
Detektívka, Náučná literatúra, ...
17.06.2010
domuliQ
Reagovať
neviem co tu trepete
taQ co naco ste tu chodili ked je to...... ani sa vijadrovat nejjdem! ! ! no taQ si to z hlavi napis buud rad ze tu daco taQe je... "ô
11.04.2010
NiKuShQa
Reagovať
HROZNE
toto je ako čO??akože s tohto sa mam učiť? ?toto je uplne blbe strašne neviem ani naco ste to sem dali strašnéé !!!!!!!!!
28.09.2008
pijakkkkk
Reagovať
blbecek
Takže stručne ty blbečku, písal som to asi v 4 triede a nikomu nehovorím, že sa s tým dá pripraviť na maturity. K tomu aforizmu asi toľko, že sa stala maličká chybička keď som to vtedy písal, ale chápem ťa, tebe sa taká chyba nikdy nestala. A ešte menší dodatok: nemám rád blbečkov ako si ty, v hlave nemáš určite nič a píšeš mi tu tvoje priblbé komentáre ktoré mňa absolútne nezaujímajú už len preto, lebo sú od blbečka :). PS: z tohto som sa vtedy učil a dostal som za jedna. díky a čuz
05.11.2006
Hlupáci
Reagovať
ta čo robíte
má tam byť aforizmus a nie aporizmus .... keď sa budeš učiť z tých bludov, tak určite zmaturuješ .... ale na SOU ty dilko.
28.09.2008
pijak
Reagovať
Re: ta čo robíte
Takže stručne ty blbečku, písal som to asi v 4 triede a nikomu nehovorím, že sa s tým dá pripraviť na maturity. K tomu aforizmu asi toľko, že sa stala maličká chybička keď som to vtedy písal, ale chápem ťa, tebe sa taká chyba nikdy nestala. A ešte menší dodatok: nemám rád blbečkov ako si ty, v hlave nemáš určite nič a píšeš mi tu tvoje priblbé komentáre ktoré mňa absolútne nezaujímajú už len preto, lebo sú od blbečka :). PS: z tohto som sa vtedy učil a dostal som za jedna. díky a čuz
31.03.2008
sesik
Reagovať
Re: tabusd
akoze si si ta wobec wsetko precitala??? sa nezda ...... sa uwedom co rozprawas....
16.03.2008
mola
Reagovať
kravina
s tocto sa učit ? tak to radšej nepridem do školi. keby aspon otvorilo stručné reprodukcie zychto diel čo su tu napisane
16.03.2008
mola
Reagovať
kravina
s tocto sa učit ? tak to radšej nepridem do školi. keby aspon otvorilo stručné reprodukcie zychto diel čo su tu napisane