Zaujímavosti o referátoch
Kam a ako schovať ťahák?
28.02.2007
monique
Reagovať
tahak je super vec.... :))
Je sice najlepsie sa ucit....ale neda sa vstko zvladat tak trba byt aj sikovny nie len mudry....... :)
08.02.2007
christianko
Reagovať
amateri
njlepsie je aj tak toto: opytat sa ci si mozes dat pod papier na pisomku nejaku knihu- aby sa ti lepsie pisalo... profaci vacsinou dovolia. A tak si das na lavicu otvoreny zosit( najlepsie ja mat dolezie veci vyraznou farbou) a nanho papier. Presvitá to a ked nie mozes pisomkou hompalat akoze sa hras s papierom a pritom nakukat do zosita. Nikto to nezistí... a ak ano si v prdeli...
17.01.2007
nikuška:-)
Reagovať
kokocky tahačik
ja mam oskušani tahak taky a nielen ja ale aj moji spolužiaci nalepim si na hyg.vreckovku tahaky ktoree poptrebujem a cez hodinu si ako ze idemm vyfukat nos a pozrem sa na tahak
23.11.2005
cica
Reagovať
tahaokotina
Poradiiim vaaam ak si chcete spravit tahaak, spievajte si od macejka znie to takto:ej macejko kokoko zahraj mi na tu cenku strunu nunu a dzunu a kazdy hned da na vas kazdy bude kukat jak na vrahov hahahaha jaaa som sexi viem a ty si sexi vies a sturte si tahat pod rit tam prikurite trosku mf kokotina kubik z ovocia kubik zdravi a ideeees ozvite sa na cislo 0902 349 ..... tam vaaam daju dnuka kona a vymenia za ponika
23.11.2005
matulka
Reagovať
moj tahacik
a este nejlepsie tahaky vie robit sylvusik byva na tahanovciach pri belehradskej skole.staci sa spytat na cicu a hned vas k nej dovedu a ona s velkou radostou pohne sa do roboty
23.11.2005
matka
Reagovať
moj tahacik
najlepsie tahaky robi pato chodte za nim na sofijsku 12 tahanovce ke
23.11.2005
matulka
Reagovať
tahacik moj
mojim najlepsim tahakom je zosit. Ale na druhej strane tiez treba v nom vediet hladat a byt zaroven nenapadnym.ale ked mate ucitelov ktorym to nevadi tak je vsetko zvladnute bez problemov.navstivte skolu Bukovecku 17 ale obchodnu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.11.2005
matka
Reagovať
tahacik
najlepsie je mat na pociatci napisany tahak, pretoze jednak je maly, citatelny, nenapadny a vela sa do neho zmästi.fakt je to dobre riesenie
15.11.2005
Paťa
Reagovať
Tahak
holky pre vás šanca
zoberte si do školy suknu z pančuchami alebo
silon. dajte si pod suknu tahak a ked budete potrebovať
kuk a viete a aj keby učitel alebo učitelka zbadala
asi sa neopovaži ho vybrať :-)
zoberte si do školy suknu z pančuchami alebo
silon. dajte si pod suknu tahak a ked budete potrebovať
kuk a viete a aj keby učitel alebo učitelka zbadala
asi sa neopovaži ho vybrať :-)
13.10.2005
johny
Reagovať
si...
viem ovela viac spsobobov ako tie tvoje.
tie tahaky vobes nesu overene uz ma viac krat nacapala ucitelka
tie tahaky vobes nesu overene uz ma viac krat nacapala ucitelka
19.06.2005
bskitskoseparatistic
Reagovať
Tahaky
tahaky je najlepsie nepisat.....Treba sa ucit.
0 0
..
:.....:
0 0
..
:.....:
12.06.2005
baska
Reagovať
tahak
napisem si ťahák na tie samolepiace papieriky a nalepim ho na lavicu alebo na opacnu stranu zsita.100percentná záruka ze vam ho nenájdu.ale musite byt sikovný ako JA.drzim vam palce
14.04.2005
cocodrillka
Reagovať
tahaky
najlepsie je si napisat maly tahak a nalepit si ho do vnutra peracnika...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04.04.2005
fsfjkshghjkshf
Reagovať
hsdgkazghjagaegf
pppppppppppppppppppppppppppooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztttttttttttttttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssssddfghjklyxcvbnm?:_"!/()ˇ%0987123333333333333457890