Zaujímavosti o referátoch
Kam a ako schovať ťahák?
21.03.2005
dfjcncv jkvnjh
Reagovať
fdfgjodfh
drbfvjkdfnbnb,dnhb,nfnbh,fhfmkhbmdfhkfhjfthjgfcmhjflvnmjhftkhofkhojkfozkzokjogkjhkgfzlsmdgodrjxcgkv, hdykgnxfnhlfmjômjfxtmjfôkjjkfhkfljkjkljkgzoukjpjktpkjzpjkptitpziuk go z ätz
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
gkppglpgjkpgzkilzgojkokkjgzkjkgzjzogkjgzohjgfcserugnqwertziosdfghjkxcvbnmfgutihoitťzjkôtgzk
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
gkppglpgjkpgzkilzgojkokkjgzkjkgzjzogkjgzohjgfcserugnqwertziosdfghjkxcvbnmfgutihoitťzjkôtgzk
21.03.2005
dfjcncv jkvnjh
Reagovať
fdfgjodfh
drbfvjkdfnbnb,dnhb,nfnbh,fhfmkhbmdfhkfhjfthjgfcmhjflvnmjhftkhofkhojkfozkzokjogkjhkgfzlsmdgodrjxcgkv, hdykgnxfnhlfmjômjfxtmjfôkjjkfhkfljkjkljkgzoukjpjktpkjzpjkptitpziuk go z ätz
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
21.03.2005
dfjcncv jkvnjh
Reagovať
fdfgjodfh
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
21.03.2005
dfjcncv jkvnjh
Reagovať
fdfgjodfh
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
21.03.2005
dfjcncv jkvnjh
Reagovať
fdfgjodfh
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
21.03.2005
dfjcncv jkvnjh
Reagovať
fdfgjodfh
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
21.03.2005
dfjcncv jkvnjh
Reagovať
fdfgjodfh
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
ft
gôvhjú
gzpújlgjzúp=jkä
18.03.2005
pitrus
Reagovať
otestovany a najlepsi tahak
Dajte si na lavicu zosit a ked sa nebude ucitelka divat tak sa don pozrite a ospiste co potrebujete...naco tolko komplikacii...
15.03.2005
tahak
Reagovať
tahak
ja som vo futbalke a sedime kazdi po jednom a to je pekne brutalne ani nemam od koho odkukovat ako to mam spravi ?????
13.03.2005
rytmus 2
Reagovať
tahacik na zemi
este jeden na tento som zabudol.napiste si tahak na podlahu a potom ked ide ucka ho zakryte nohami.ucinne.
13.03.2005
rytmus
Reagovať
vymena
ja to robim takto: cez pisomku sedim s niekym kto je byflos ale kamarat a ked dopise pisomku mi ju da a ja si ju podpisem a on to stihne spravit znova.Za toto som dostal asi 5 jednotiek.ak nieco piste na tel.c. 0903316578
13.03.2005
lifeguard
Reagovať
jeden s roznych typov
napiste si na lavicu ceruzkou text polozte nan pisomkovy zosit a potom uz len nenapadne odkryvajte
13.03.2005
papricka
Reagovať
tahak a opisko... =o)
nebo tahak napsat tuzkou na zidli mezi nohy... a v hodine se jen nozky roznozi a v klidu se opisuje.. a nebo ospivani od souseda.... holky co maji delsi vlasy si je nechaji rozpusteny.. a nechaji si je prepadly pres oblicej... a pak nejde videt kam se kouka- no jasny ze k sousedovi... =o)
10.03.2005
Coolovi tahak
Reagovať
Tahacik
Ja si tahaky pisem do papieroveho kapesniku.A potom sa akoze vysmrkam a v pohode odpisujem.
10.03.2005
Fleury
Reagovať
Tahaky
proste si na pocitaci napis to najdolezitejsie daj uplne malym a ked bude pajsomka tak si oblec velku mikinu siroku a potom si tak sadni ze budes jednou rukou pisat a druhu s das do elka ... a pod rukav si daj ale potom ho nastav tak aby tomu tahaku robila mikina strechu tak to profka neuvidi ... ENJOY :)
08.03.2005
Lea
Reagovať
Učenie národa 1
Je dosť náročné schovať si ťahák tak aby o tom profka ani len netušila.A tak sa s vami podelím o pár typov:
1.Nalepiť si ho na podrážku topánky a preložiť si v prípade potreby ťaháky nohu cez nohu a ako vám už asi došlo nakuknúť.Nikdy nesklamal!
2.Vsunúť ťahák pod tú "tácku" čo je pod lavicou ale opatrnosť nadovšetko.
3.Nalepiť ťahák na pero.
4.Dať si ho pod silonky keď baby máte sukňu.
5.Nalepiť ho susedovi na stoličku-rizikový stupeň 5!!!
Tak splnila som si svoje poslanie a podelila som sa o múdrosti správneho študenta s mojím národom ako pravá občanka.Takže už len dodám do ťahákovania priatelia!((((:
1.Nalepiť si ho na podrážku topánky a preložiť si v prípade potreby ťaháky nohu cez nohu a ako vám už asi došlo nakuknúť.Nikdy nesklamal!
2.Vsunúť ťahák pod tú "tácku" čo je pod lavicou ale opatrnosť nadovšetko.
3.Nalepiť ťahák na pero.
4.Dať si ho pod silonky keď baby máte sukňu.
5.Nalepiť ho susedovi na stoličku-rizikový stupeň 5!!!
Tak splnila som si svoje poslanie a podelila som sa o múdrosti správneho študenta s mojím národom ako pravá občanka.Takže už len dodám do ťahákovania priatelia!((((:
06.03.2005
Koobo
Reagovať
2 typy
Tahaky su cool. Vela krat ma zachranili.
1.ked ucitelka sedi tak si vytlac na maly papier co potrebujes a nalep na peracnik.
2.ked sa prechadza tak si daj slovnik alebo co pod nohu a odkryvaj. Reklamacie na 0908817931
1.ked ucitelka sedi tak si vytlac na maly papier co potrebujes a nalep na peracnik.
2.ked sa prechadza tak si daj slovnik alebo co pod nohu a odkryvaj. Reklamacie na 0908817931
27.02.2005
Kubikula
Reagovať
tahaciky
Ja to robim tak ze ked sedim s niekim mudrym v lavici tak sa dohodneme a vymenime si papiere,no a staci sa len pozret,zapamatat a vratite si to a ty to napises.
Je to velmi ucinne ale musis sediet s niekym kto to vie
Je to velmi ucinne ale musis sediet s niekym kto to vie
27.02.2005
lucka
Reagovať
tahaaaaaakyyyy
najlepsi je tahak, ked si ho napisete na zosit a potom date na zosit papier a v pohode opisujete.