referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emil
Piatok, 31. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kam a ako schovať ťahák?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
25.02.2005
anonym    Reagovať
tahaaaak
noooo, ja tahaky nechcem, ale rada poradim...
1, skuste si dohodnut tajnu rec v podobe kaslania a kychania
2, piste si na ruku - jednoduche, ucinne
3, posielajte si cez hodiny listky, pre istotu v tajnej abecede
4, davajte pozor, aby vas nechytili :-)))
25.02.2005
richgirl    Reagovať
tahaky
kafrat na tahaky treba sa ucit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
24.02.2005
Iveta    Reagovať
Overene tahaky
Ja mam tahaky napisane po lavici ceruzkou a nikdy si to este nevsimli ale musi bit slabo napisane. Alebo dat do lavice papierik na zan ho dat knihy a ked ide ucitelka pritlacit sa k lavici. A posledny sposob je ze si hosikde nalepite lepky s tahakmi pod rukav pod tricko a tak dalej. Poznam ešte jeden ale ten som nikdy neskusala. Vistrihnes si papier v tvare nohy a po nom si to napis.
24.02.2005
mirka    Reagovať
tahačiky
ja používam ťahaky dosť často,väčšinou ich mám na malom papieriku,ktrorý mám cez písomku ukrytý v zošite!!!zatial sa mi stále darí!!alebo si ťahák napíšem na kusok papierika-taký polobluk,časť nechám čistú-hornú a pripinačkou si ho pripnem na spodok lavice a potom len papierik vysuniem a píšem,ked ide niekto okolo,jednoducho ho len zastrčím pod lavicu!!!!!
24.02.2005
Jakub Olajec    Reagovať
Ťaháky
Prosím napíšťe mi všetko o Ťahákoch, a ja vám tieš prispejem ak budeťe chcieť.
11.02.2005
PETER PUČEK    Reagovať
telefon
Veľmi dobre je si ťahak napisat aj do mobilného telefónu.
overené mám.!!!!!
alebo iný spôsob:
vytlačtťsiho môžeš aj na PC na maly format a nalepit si ho na pero,tiež overené, a velmi účinné.
11.02.2005
Kea    Reagovať
super nápad
Ešte lepšie je ale pripnút si tahák spinacim spendlikom o vnutornu stranu kosele. Ale ide to,len ak sa bachar prechadza po celej triede.

späť späť   1  |  2  |  3  |   4   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.