referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.10.2008
Václav Klena    Reagovať
Vďaka
ibi ďakujem pomohol si mi. :-)
30.01.2009
MATEJMIHALKA    Reagovať
Re: Vďaka
DEBOILINI TOTALNA
10.01.2009
iBI    Reagovať
Re: Vďaka
:-oo tak toto rovnako sa mi dobre cita..a som velmi rad tomu ze som ti pomohol.
06.12.2008
Dianka    Reagovať
ahoj ibi
ahoj ja som ti chcela povedať že aj ja som stále najmenšia z triedy a tiež to je podobné stále sa mi smejú že mám len 153 cmm ale ja sa cítim byť večšia ako oni. o 2 roky idem študovať fotografovanie do Anglícka a myslím si že to už je niečo a že aj tak mám budúcnosť.
10.01.2009
ibi    Reagovať
Re: ahoj ibi
Dianka :)) tak toto ma velmi potesilo. Presne tak ako pises vzdy budes väcsia ako oni. A drzim palce v Anglicku.
29.04.2008
mimi    Reagovať
supeeeer
mas uplnu pravdu
19.01.2008
smajlík    Reagovať
ahojky!
ahoj Ibi! je úžasné,ako si vedel napísať svoje myšlienky! mám rada otorených ľudí! Tiež mám zdravotné problémy. No na strednej mi to dali spolužiaci veľmi pocítiť ,že som"iná". No až asi tam som si uvedomila aký sú pre mňa priatelia dôležitý!a že ich mám rada!Sú pre mňa wšetko!oni sú tí ktorí ma vždy vedli podržať: Vedeli kto som a ja som vedela kto sú oni.......vždy sa snažím spoznať ľudí kým im niečo poviem a naopak neznášam tých ktorý mi hneď povedia bez toho aby sa ma snažili spoznať choď do P... lebo si iná. Vtedy to fakt bolí. Chápeš lebo doma cvičím snažím sa a oni ma len tak odpinknú a všetka moja námaha je fuč. Ale vdedy sa snažím usmiať a povedať si že tu mám priateľov, ľudí ktorý sú tu pre mňa a ja pre nich! prajem Ti všetko dobré Ibi! nech si obklopený ľudmi,ktorý Ťa majú radi, a ktorý Ťa vždy podržia! :)
05.06.2007
:)) 2 zs    Reagovať
dikes
dakujem vam velmo pekne len je to velmi dlhe hehe ale no dikes papa
04.04.2006
IBi    Reagovať
Pár slov
..........
02.04.2006
BlaBla    Reagovať
Mas Komplexi z vysky
Maturujem a hladam nejake inspiracie.na tento referat som narazil tiez len nahodne.zaujal ma ale nie tak ja si myslis.patrim v triede so tej skupiny oblubenych chalanov, ktorych maju vsetci radi.drzime pri sebe a tak povediac sme nedotkutelni.v kazdej skole, v kazdej tride je takato skupinka.a vkazdej tride su aj taky ako si ty!ja proti takym ludom nic nemam.mam v triede jedneho co ma nejaku koznu chorobu alebo co, ale o to tu vobec nejde.mas pravdu ze vela ludi (skoro vsetci) si hned urobia mienku podla toho ako vyzeras ako sa obliekas ake mas vystupovanie.my sme sa len proste prisposobili dobe, lebo taky ludia ako ty hovoris to maju v zivote lahsie.ja viem sice ze to je medzi nami len sama pretvarka ze do tej skupinky vobec nezapadam ale pravda je taka ze som v triede jeden z najoblubenejsich.mymo skoly mam inych kamaratov.mam aj takych istych ako aj vskole ale s nimy ma to nijak extra nebavi sice jeden z nich je moj nak kamarat.ale ide o to ze ked som snimi vonku je to len same ako je bracho, mas super bundu bracho, ta musela ale stat co bracho,.... mohol by som pokracovat do nekonecna a vsade by bol len bracho.niekto by povedal ze nic viac si nemozem priat ale mily sa.o tomto by som mohol napisat aj nejaku knihu alebo natocit nejaky film.ale nechcem oodbocovat od temy aj ked som uz poriadne odbocil.ide o to ze vela ludi ako si ty o takomto zivote sniva a chcela by patrit do tej skupinky ktora je tak oblubena.musis si to priznat ale zavidite takym ludom.mate komplexi z toho ze nemate idealnu postavu, ze ste ako ty moc maly ale to tu vobec nijaku rolu.ja som vysoky a chuducky a kde som.vobec nejde o to ci som vysoky alebo maly.ty musis zmenit pristup k takym ludom.ty si myslis ze vsetcy ty hore su namisleny pozeraju na vas ako na menej cennych.nehovorim su aj taky ale vecsinou v americkych filmoch.vy ich preto nemate radi.ty sa skus menej hadat.skus zmenit styl zivota.nehovorim abi si chodil po meste a kazdeho podjebaval ale skus zabudnut na to aky si vysoky.skus zmenit vyjadrovanie lebo to co si povedal tej babe "nech si dá ten klobúk dole a nech sa spýta ešte raz" to by urazilo kazdeho.vyjadruj sa presnejsie.neskusaj by zakazdim vtipny.nesnas sa odsudzovat tych tam hore lebo potom niesi o nic lepsi ako oni.neviem co ti mam este na to poedat.len to skusim zhrnut:ty mas komplexi z toho aky si vysoky a mylis si ze ta kvoli tvojej vyske vsetci odsudzuju preto sa spravas tak jak sa spravas.zakazdym sa hadas a musis mat posledne slovo aby si si dokazal ze si lepsi ako oni!!! to je asi tak vsetko.
21.10.2005
ibi22    Reagovať
ďakujem
ďakujem vám pekne. Veľmi ma to potešilo a pre tákých ľudí ako ste vy sa oplatí zaozaj písať. ďakujem
27.04.2005
katka    Reagovať
respect
aj ja sm na tento referat narazila nahodou, ani sm si hi nexcela precitat,ale totalne ma zaujal! mas moj respekt,je to uzasne,jak si pejavil svoje myslenie.gratulujem!
10.04.2005
Macko    Reagovať
úprimné a podobné
je to veľmi dobrá práca úprimná a podopné osudom mnohích mladých ľudí s menšou postavou. ja som síce baba ale tiež menšia a na svoju adresu počúvam tiež nejaké naražky.....a mám dosť komplikovanú povahu...je pravda pokiaľ nepoznáš nesúď...
dosť dobrá práca:)
07.04.2005
Lucia Masarykova    Reagovať
Dosť dobré.
Na tvojej práci sa mi veľmi páči, že si dosť podrobný, tvoje myšlienky majú takú primeranú hĺbku, ale aj takú sviežosť, ktorá zaujme. Aj všeliaké tie zvraty ako "Vždy som neznášal školu a ona mňa ešte viac." alebo "Ja sa vždy snažím spoznať človeka prečo on je taký a prečo zase je ona taká. Nechápem len prečo to nerobia aj oni. "
Je to super - máš talent.
09.03.2005
ami    Reagovať
zaujimave
no len ti chcem povedat ze som na tento tvoj referat narazila nahodou a hrozne sa mi paci ako zmyslas . len dufam ze stale rozmyslas rovnako a prajem ti vela ststia s vyskou :0))
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.