Zaujímavosti o referátoch
Ľudo Ondrejov - Zbojnícka Mladosť
03.04.2011
Juraj
Reagovať
POMOC
please napiste mi strucnu reprodukciu (obsah) na citatelsky dennik pre 6. rocnik dik...
13.05.2008
somarinka malinka mo
Reagovať
Co to UfF
Tu Jerguš stretáva meštianske dievča, ktoré mu je znovu sympatické tak jej zas ukazuje ten svoj trik s vtákom – ako ho vie chytiť do ruky a necháva aj ju nech si siahne. Malej sa to síce zapáči, ale jej mama ju odvedie, aby sa nezahadzovala so zamestnancom. Ale hneď v ten prvý deň Jerguša a jeho priateľov, majster pretiahne, gumenou palicou, pretože sa hrali na pracovisku.
.................................neviem ci to len mne behaju somariny po rozume alebo vsetkym..:-/ ...ale ak jej to takto kjasne prerozpravam pred tabulou taak bude FUN :D
.................................neviem ci to len mne behaju somariny po rozume alebo vsetkym..:-/ ...ale ak jej to takto kjasne prerozpravam pred tabulou taak bude FUN :D
01.09.2009
no ja
Reagovať
Re: Co to UfF
no aj ja kukam hned som sa zacal rehotat jak ony je to tak pekne napisane o triku s vtakom xD
16.04.2009
Natália
Reagovať
Niečo s toho vyberem
hihi......poklad ten kto to napisal......tha to potrebujeme citat a vedet s tho obsah....ta radsej toto precitam.....=) thanks
19.03.2009
=)(-;
Reagovať
mam nadej ze.......
no moja ucitelka je ,,novomodna,,az na to pride neviem ako bude reagovat a ci vobec budem mat tento a nasledovny rok 5..... no mam nadej ze na to nepride......drzte mi palce....hadam ju to nezauima...................
01.04.2008
jebkač
Reagovať
ja to použiju
to bude parada nemusim čitat aspon 109 stran za noc ja velmi nečitam ale učitelka vite
05.03.2009
TerezZzka
Reagovať
Supeeeeer...=)
hihi......poklad ten kto to napisal......tha to potrebujeme citat a vedet s tho obsah....ta radsej toto precitam.....=) thanks
05.06.2008
Ved Ja
Reagovať
Parada
velmi dobry pripevok hlavne na citatelsky dennik ktory ja potrebujem na maturitu o 7 rokov diky moc kto to napisal
19.05.2008
serjozo
Reagovať
prijemne smiesne
roypraval so pasmi A TAK... To je fakt super, velmi ma to pobavilo
13.05.2008
somarinka malinka mo
Reagovať
Co to UfF
Tu Jerguš stretáva meštianske dievča, ktoré mu je znovu sympatické tak jej zas ukazuje ten svoj trik s vtákom – ako ho vie chytiť do ruky a necháva aj ju nech si siahne. Malej sa to síce zapáči, ale jej mama ju odvedie, aby sa nezahadzovala so zamestnancom. Ale hneď v ten prvý deň Jerguša a jeho priateľov, majster pretiahne, gumenou palicou, pretože sa hrali na pracovisku.
10.01.2008
navi
Reagovať
divne
zda sa mi to divne kratke mali sme to na domacu ulohu a bude to na previerku tak dufam ze to hlavne tam je