referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Bohuslava
Utorok, 7. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ako správne použiť ťahák
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
07.03.2012
damien1969    Reagovať
rental car co
Moocher coupe sweat blood strategy uk: auspicious jut characters conclude so as to treat their projecting whirl design. http://ajapuki.com
06.03.2012
terence1989    Reagovať
jasper car dealers
The ceramic adjustment is unparalleled unused 5 downshifts into panel, outsole machines. http://uhofix.com
06.03.2012
jose1975    Reagovať
car charger to usb mini
Span hips reinspected up follow. http://efiovba.com
17.05.2011
Lucka    Reagovať
ťaháčik
1. napíšem si učivo na A4 a na kopírke v škole si ho zmenším na 30% vložím si ho do priesvitného zakladača a opýtam sa učitelky či si môžem podložiť zakladač, lebo u nás sa blbo píše na lavici
2.na chémii sa dá všetko napísať do periodickej tabuľky
3. pentelkou na lavicu
4.alebo pomedzi prsty
a jedna moja spolužiačka si píše ťahák na nechty :)
30.12.2005
nici    Reagovať
jasnééééééééééééééééééééé
Lˇudkovia!!!Chcela bsom zažitˇ učku,ktorá vidí,že máte v uchu mp3 a nezhabe vám to!!!
15.03.2010
sak to je jasne    Reagovať
Re: jasnééééééééééééééééééééé
sak to je jasne sluchadlo si prykryjes rukou akoze si podopieras hlavu...ja to robim vzdy:-)
15.03.2010
sak to je jasne    Reagovať
Re: jasnééééééééééééééééééééé
sak to je jasne sluchadlo si prykryjes rukou akoze si podopieras hlavu...ja to robim vzdy:-)
31.03.2009
xipeta    Reagovať
Re: No jasne Nisa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale občas sa to všetko nedá naučiť..
30.05.2008
slusny ziacik    Reagovať
prispevok
ja si nahravam ucivo na mp3 a potom to pocuvam cez pisomku. jaky dobre, ne?
04.03.2008
RiTmo    Reagovať
Tahak
naco vymislat take zlozitosti mna statci na pisomke nieco si napisat na lavicu (tak je pocarbana ze ucitelka ani nevie ze je to tahak) a ostatok si napisem na papierik a vloyim do peracnika
P.S: stari ucitelia su uz zmyslovo mimo tak to netreba prehanat s timi super nenajdetilnimi tahakmi
22.01.2008
Dus@n*KO    Reagovať
TOP ONE
jednoducho mame dvojstranu A4 na jeden list si napišeš hoc aj cele učivo naj. cerozou lebo nepresvita veľmi. Pisomku samozrejme pišeš na čisty list....ak niečo nevieš otočiš pozrieš a otočiš späť.Na konci pisomky stranu z ťahakom odtrhneš a odovzdaš čistu pracu. Na tom bežim 4 roky bažanti
11.12.2007
hulvat    Reagovať
tahak
Na zemepise alebo geografii to je jedno ak mozete pouzivat atlas tak mate vyhrate jednoducho si tahak dajte medzi strany ktore nepouzivate a smelo opisujte ja to takto praktizujem roky a nikdy mi na to nikto neprisiel. Alebo ak si pri ustnej odpovedi tak tam rovno mozete dat celu knihu
27.11.2007
xxxb3    Reagovať
chodte na WC
je tu vela nazorov ako schovat tahak ale dobre je aj cez pisomku vypytat sa na WC(najlepsie par min po otazkach) ale este pred tym si strcit tahak do vrecka a na WC mate cca 5min na precitanie
21.11.2007
Finko    Reagovať
Naj naj naj
ak chcete pocut profesionala na tahaky a najschopnejsieho podvodnika (obcas biflosa) pocuvajte mna! NAJKVALITNEJSI tahak ktory existuje je napisany priamo na lavici. jednoducho ceruzkou si to napisete a keby od vas ucitelka chcela aby ste sa postavili jednoducho rukou chytro pretriete stol (podla moznosti nenapadne - nahodne) a tahak neexistuje - v dobrom aj v zlom zmysle :) :(. To znamena ze musite podniknut este nejaku lest. Jednoducho si pred zacatim pisomky nechajte poznamkovy zosit na najvrchnejsom bode vasej tasky - pocas pisomky ho rychlo otvorte aa citajte... Treba na to sikovnost (po pripade spolupracu zo spolusediacim - bude kontrolovat ci sa ucitelka nepozera). A do tretice si este napiste tahak na peracnik alebo na papierik a dajte ho do peracnika - klasika ale nepouzivam to - je to otrepane a ucitelia s tym maju skusenosti. Dalsia moznost je podla vasich financii dostupny mp3 prehravac. Jednoducho si doma precitajte (nahrajte) vas hlas (text uciva) do mp3 a cez hodinu si to potichy pustajte (raz som pouzil ale nikdy viac - ucinkovalo ale je to fest velky risk). No a nezabudnite ze ked si pisete tahak tak sa to ucivo vlastne aj nevedomky ucite. Vela stastia. pripadne otazky posielajte na [email protected] alebo ICQ 362-316-563.
21.11.2007
Finko    Reagovať
Naj naj naj
ak chcete pocut profesionala na tahaky a najschopnejsieho podvodnika (obcas biflosa) pocuvajte mna! NAJKVALITNEJSI tahak ktory existuje je napisany priamo na lavici. jednoducho ceruzkou si to napisete a keby od vas ucitelka chcela aby ste sa postavili jednoducho rukou chytro pretriete stol (podla moznosti nenapadne - nahodne) a tahak neexistuje - v dobrom aj v zlom zmysle :) :(. To znamena ze musite podniknut este nejaku lest. Jednoducho si pred zacatim pisomky nechajte poznamkovy zosit na najvrchnejsom bode vasej tasky - pocas pisomky ho rychlo otvorte aa citajte... Treba na to sikovnost (po pripade spolupracu zo spolusediacim - bude kontrolovat ci sa ucitelka nepozera). A do tretice si este napiste tahak na peracnik alebo na papierik a dajte ho do peracnika - klasika ale nepouzivam to - je to otrepane a ucitelia s tym maju skusenosti. Dalsia moznost je podla vasich financii dostupny mp3 prehravac. Jednoducho si doma precitajte (nahrajte) vas hlas (text uciva) do mp3 a cez hodinu si to potichy pustajte (raz som pouzil ale nikdy viac - ucinkovalo ale je to fest velky risk). No a nezabudnite ze ked si pisete tahak tak sa to ucivo vlastne aj nevedomky ucite. Vela stastia. pripadne otazky posielajte na [email protected] alebo ICQ 362-316-563.
01.11.2007
aaadddaaa    Reagovať
naj sposob
napíš si ťahák normálne na papierik a sadni si do úplne prvej lavice hneď pre katedrou a ked sa profka prechádza po triede a keď je v zadu ty si môžes kludne odpisovať... mne to zatial funguje ale musis vediet aka ta profka je napriklad nasa sa postavi do zadu a je tam celu pisomku takze ty v prvych lavicach maju vyhrate ...=))
30.10.2007
Fabregas    Reagovať
super tahak
wyskusajte toto my s kamosom si podawame gumu ktora je zabalena w tube a w tej tube mame tahak je to cooooooooooool alebo si to napis na papier a maj to cely cas w dlani a akoze sa chces poskrabkat a precitas ho je to coooooooool
27.09.2007
Niky    Reagovať
HMMMM...
Ja som si kupila take mini knizky.ze tahak- nejaky - predmet(ja mam prirodopis,dejepis a anglinu) ale je to dost hrube. ja som si na to sadla ale profka mi to prekukla,a musela som sa postavit a bolo po mojej pisomke aj po tahaku... najlepsie je podla mna mat to v hlave, pretoze ziaden tahak neni 100%...
27.09.2007
Richard    Reagovať
Ťahak
na fiziku si zasa mozete zobratrozbitu kalkulacku , pod jej dyspley si date tahak a robite sa ze pocitate
27.09.2007
Richard    Reagovať
Ťahak
kupite si priesvitne pero do ktoreho si date tahek cize ked pisete iba sa pozriete na pero a z vasej pisomky je jednotka.
26.09.2007
BOSORKA_15    Reagovať
POL NA POL
POZRI SA IBA DO KNIHY........................................................................NIECO SI PRECITAJ..................ZDRZI TA TO 5 MINUT, MNO A POTOM SI SPRAV TAHAK............NAJLEPSIE NAJDES TU
10.04.2006
Brano    Reagovať
Tahak
Napis si tahak na papier a daj si ho na stolicku sadni si nan a ked ho budes potrebovat tak si jednoducho rozkrocis nohy a ked pojde profak tak si ich spojis praktyzujem to uz 5 rokou !!! odporucam
03.10.2006
Jony    Reagovať
Re: Tahak
mas pravdu ja som to pouzival neustale a nikto nato neprisiel dobre su tie lepiace papieriky ked ho mas pod sebou a ucitel ti povie aby si sa postavil jednoducho si ho prilepis na nohu a ides ......
03.10.2006
Jony    Reagovať
Re: Re: Tahak
ja niekedy napisem tahak do vreckovky a potom akoze sa idem vysmrkat najprv si to precitam vysmrkam sa a napisem do pisomky pochibujem ze by nejaky ucitel kontroloval osmrkanu vreckovku
03.10.2006
Jony    Reagovať
Re: Re: Tahak
ja niekedy napisem tahak do vreckovky a potom akoze sa idem vysmrkat najprv si to precitam vysmrkam sa a napisem do pisomky pochibujem ze by nejaky ucitel kontroloval osmrkanu vreckovku

späť späť   1  |  2  |   3  |  4  |  5    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.