referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Bohuslava
Utorok, 7. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ako správne použiť ťahák
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.10.2006
Jony    Reagovať
vreckovka
ja niekedy napisem tahak do vreckovky a potom akoze sa idem vysmrkat najprv si to precitam vysmrkam sa a napisem do pisomky pochibujem ze by nejaky ucitel kontroloval osmrkanu vreckovku
26.04.2005
barbora    Reagovať
moj sposob
Vsetky tito napady su sice dobre,ale ryskantne.Ja to robim tak,ze pred pisomkou si do stupla flase nalepim malym pismom veci,ktore potrbujem(vela sa ich tam nezmesti)a cez hodinu sa vypytam,ci sa mozem napit(ak to mate dovolene)
03.10.2006
Jony    Reagovať
Re: moj sposob
Sice dobry napad ale nie kazdy ucitel ti dovoli napit sa, ja niekedy napisem tahak do vreckovky a potom akoze sa idem vysmrkat najprv si to precitam vysmrkam sa a napisem do pisomky pochibujem ze by nejaky ucitel kontroloval osmrkanu vreckovku
03.10.2006
Jony    Reagovať
Sice dobry napad ale nie kazdy ucitel ti dovoli napit sa, ja niekedy napisem tahak do vreckovky a potom akoze sa idem vysmrkat najprv si to precitam vysmrkam sa a napisem do pisomky pochibujem ze by nejaky ucitel kontroloval osmrkanu vreckovku
03.10.2006
Jony    Reagovať
19.09.2006
gig    Reagovať
tahak
ja si tahaky ukladam podla uciteliek takze na nemcine mame uplnu kravu ktora si nevsimne ani keby sa na tahaky pozerala preto si ich davam za obal zosita myslim z prednej strany:)
20.05.2006
alex    Reagovať
trapaci
ach buzina toto je trapne dajte to medzi nohy a hotovo
01.04.2006
Markos    Reagovať
najlepší ťahák
Najlepšie miesto kde si schovať ťahák je prenosný mp3 player z textovým editorom napr. Ipod. Jeho výhodou je
že aj keby ho učitel zbadal povie vám aby ste cez písomku
nepoužívali mobil.A keby ho náhodou zobral aj tak nevie ako
sa s ním narába. Na ovládanie používa dotykové koliesko a
učitela ani nenapadne že by sa doň dal napísať ťahák.
Do Ipod-u sa zmestí obrovská hromada textu aj celá encyklopédiaNapíšete si ho na PC a vložíte do Ipodu. Jedinou nevýhodou je že nepíše interpukčné znamienka okrem dľžnu. Zaručene funguje. Ich cena je od 3000 do 15000 sk.Cena závysí od veľkosti pamäte napr.4gb až 100gb alebo či prehráva filmy.
18.05.2006
kika    Reagovať
Re: najlepší ťahák
ale ipod pise aj makcene moj drahy,,,len treba vediet pouzivat i pod,,,pre viac informacii sa na mna obrat:) xi [email protected]
a inak najlepsi tahak je napisat si ho na papier a papier si nalepit na brucho dost nizko a vyhrnut si tricko,,,a zohinat hlavu,akoze sa veelmi sustredite;) a aj na puzdro od okuliar to ma vzdy zachrani..alebo si napisat tahak na opasok ak mate kovovu pracku,alebo na nohu,prilepist a mat vylozenu nohu,,,noja som pred pisomkou cela polepena,,heh najlepsie je ked sa tak bojim ten tahak pouzit ze si radsej na to spomeniem a je to:) xi len sa pekne ucte pri maturach vam ani anjeli nepomozu,,,lubim vas papa
24.04.2006
Tina    Reagovať
Re: jasnééééééééééééééééééééé
jednoducho pod vlasy a pod tricko kable od sluchadiel
24.04.2005
Nebret    Reagovať
Amatéri
Som sklamaný, že toľko ľudí používa zbytočne komplikované spôsoby odpisovania. Máte sa čo učit, pretože takéto spôsoby odpisovanie sú nanič. Tak pozorne čítaj aby si sa niečo naučil. 1. pred písomkou si napíšte ťahák mäkou ceruzkou(asi 2kou) na lavicu. Určite nie na bok, alebo do stredu lavice. Treba ho napísať presne tam kde bude položená písomka prípadne test, alebo bleskovka. treba ho napísať tak aby sa pri pohľade z uličky leskol a nedal prečítať(keby sa učiteľ náhodou prechádzal). 2.Veľmi účinné je aj napísanie ťaháka na peračník(nie všetky peračníky podporujú písanie po nich), alebo na učebnicu, či zošit. Tento spôsob je výborný hlavne ak ti učitelia nedôverujú a ťa pri písomkách presádzajú. 3.Alebo si napísať ťahák na stoličku pred sebou. 4.Moje obľúbené je toto. {to vám nemožem povedať je to aj dosť zložité. a aj to musí ostať medzi 6timi žiakmi, ktorí to vymesleli asi by ma zabili keby som to vyzradil} P.S. :pravdaže je aj veľmi dôležité vedieť si z prebratého učiva vybrať to najdôležitejšie. Ale o tom nabudúce.
18.04.2006
ano mam    Reagovať
Re: Amatéri
aspo niekto je tu odbornik na slovo vzaty ja tiez pouzivam iba lavicu a ceruzku alebo obaly na zositoch :D
18.04.2006
ano mam    Reagovať
tahacik
naco sa trapit ved sup napisem na lavicu ceruzkou a naco sa velmi trapit odpisem cele ucivo zmazem a som cisty alebo ja nemenim zosity ale obaly na nich napisem cele ucivo na obal a podlozim pod papier zosit ze sa mi zle pise a je to naco sa ucit ked sme sikovny :D
05.01.2006
djash    Reagovať
nieco pre sikovne baby
ked ma byt dolezita pisomka oblec si jednoducho mini suknu a silonky pod silonky si daj tahak a ked pojde ucitel jednoducho si stiahni suknu. mozu to skusit aj chalani obliect si suknu len nezarucujem ze si to ucitel nevsimne :)
29.08.2005
marienaaaa    Reagovať
zaujimave
Zaujimave je ze nam raz dala ucka taku pisomku, ze MUSIME mat tahak a MUSIME ho pouzit. Ak nam nan pride zobere nam ho a zvysok pisomky piseme bez neho. Nic mi nenapadalo, a tak som si ho iby napisala na papier a strcila so lavice. Par krat som sa nan pozrela a nic. Az raz ucka zbadala, ako nieco davam do lavice a spytala sa ma, co mam v lavici. Ja uz cela spotena ( ten tahak som potrebovala, lebo som nemala o tej latke ani sajnu ) som ledva-ledva nahmatala v lavici vreckovku. Vytiahla som ju a ukazala ( Este zlozenu. ) Ucitelka sa ma spytala, com mam na tej vreckovke, a ja ze nic a ukazala som jej ju. A tak moj primitivny tahak zostal neodhaleny. NECH ZIJU TAHAKY, A NASA ( SORRY, ZETO HOVORIM ) MOJA NEVSIMAVA UCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIVAT!
20.06.2005
euciak    Reagovať
sš radi
aj ja uznavam tzv.BOMBY.nenapadne a maximalne ucinne.nielen na vyske...len si to treba vytiahnut hned na zaciatku...
04.06.2005
gabizg    Reagovať
naj tahak
Najlepsi tahak je napisat si ho na podlozku a potom si nou podlozit pisomku.Alebo do peracniku.
Je este jedna moznost.Dat si tahak do rukava a ked ho potrebujes jednoducho vytiahnes.Stopro to funguje.
03.06.2005
Jofre    Reagovať
Moje ťahaky
Skušal som prekopírovať strany z učebnice, resp. zo zošita koré sú aktuálne na písomke. Kopírujem ich zmenšene na cca 35 % - nesmie chábať obsah strán, ktorý si niekam vložim napr. do perečníka, tam si vyhľadám číslo strany, a už len vytiahnem zo zmenšených strán svoju potrebnú. Mne to aspoň zatiaľ funguje - musíš ale mať váborné oči, aby si takto zmenšené videl dokonale čítať.
24.05.2005
dada    Reagovať
VŠ radí
učiť sa je na nič aj tak to pozabúdate .......... napíšte si bomby ( t.j. všetko čo by eventuelne mohlo byť na písomke) a po zadaní otázky jednoducho nalistujete v lavici alebo v taške prípadne v obálke nalepenej pod lavicou a vytiahnete ten správny text. Pozor nevyťahujte to hneď na začiatku ....... potom rovno si na drzovku urobiť ťahák na PC a dať ho pod papier (písomku) ktorou potom len posúvaš tým pádom máš ruky na lavici a nemanévruješ a vyzeráš dôveryhodne. MP3 tiež nie je zlé !!!!
veľa zdaru.
17.05.2005
Kika    Reagovať
na 99,9% ucinne!!!!!!
jednoducho si napisem tahak na pocitaci...a zoberiem si priesvitne pero....potom si don tahak vlozim,a keby sa nahodou ucitel nudil...a prechadzal sa..co je velmi pravdepodobne...tak si to pero jednoducho drzte v ruke tak....aby ste nou ten tahak prikrili...ja to praktizujem uz niekolko rokow....je to fakt veeeelmi ucinne....ak mate tahakow viac..tak si zabezpecte priesvitne pera....a robte sa ze vam akurat vypisalo pocas pisomky..potom si ho jednoducho vymenite za dalsie:o)))) vela stastia...
06.05.2005
miso    Reagovať
A ako ma vyzerat spravna pisomka?
A opacne: Ako spravne urobit pisomku? Tak, ze sa vyhlasi, ze akakolvek literatura je povolena, a daju sa priklady nad ktorymi treba rozmyslat a tak prejavit znalost uciva.
Myslite si, ze z Vasho oblubeneho predmetu je to problematicke? Tak sa zamyslite nad tym, co ten predmet dava (mal by davat) okrem memorovania...
06.05.2005
XXX    Reagovať
Bezpecne aucine na 80%
Jednoducho si zabarikadujte lavicu tak,aby ucitel (ratajte s tym ze moze byt hoci kde) do nej nevidel ale musi vam tam vojst zosit alebo kniha.Potom sa nenapane odsunte vytiahnite zos. alebo uceb..
05.05.2005
Jurko    Reagovať
hahahahahahahahahahahahahahahaha
Blakck7777 ucitelka ti to este nezobrala?
Uplna blbost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o)
03.05.2005
Black7777    Reagovať
SKUS TOTO
JA SI TAHAK NAHRAM DO MP3 A DAM SI SLUCHADLO DO 1 UCHA
23.04.2005
Nisa    Reagovať
100% to mu ver!
Ked budete pisat nieaku pisomku tak si na druhu stranu papiera napis tahak a proste ked to budes odovzdavat iba otrni ten tahak! :-)
27.04.2005
Jurko    Reagovať
No jasne Nisa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ucit,ucit,ucit,ucit a ucit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozumies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

späť späť   1  |  2  |  3  |   4  |  5    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.