Zaujímavosti o referátoch
Juraj Jánošík: Životopis
02.10.2012
Terííí
Reagovať
Dúfam že to postačí..:)
no... celkom fajn, me sa naopak páči že je tu toho menej lebo keby toho bolo tak veľa tak sa na to nemôžte až tak sústrediť :) nieje tu až tak veľa suchého ale veľa omáčky čo sa mi celkom páči ;) ale dúfam, že do školy mi to postačííííí :))
25.05.2011
Mííšáá
Reagovať
Náhodou je to v pohode..
No tak podľa mňa je to celkom pohode...dá sa to čítať...a NEHADAJTE SA TU!!! pls..:)..
29.03.2010
nwm
Reagovať
nwm a ete raz nwm
ujde to celkom ale je to kratke.... to by kazdy napisal 129 slov... aj TRPAJZLIIIK... aj aj podla mna je to nefer ze ho popravili ked chcel iba chudobnym ludom pomahat...
02.11.2009
jamm123456789
Reagovať
janosik
bol idiot a trpel debilôitou a nevsimol si ze ho popravili lebo si honil
22.09.2009
livus
Reagovať
Nespravodlivost
Cely zivot je o nespravodlivosti, neviem preco sa nad tym vobec niekto vzrusuje. Zivot je jedna velka nespravodlivost a nik to nezmeni.
30.09.2008
viktoria
Reagovať
neferovost
no bolo to dosť neferové že Jánošíka popravili keď mu nič zle také nedokázali a pritom robil dobru vec a je našim hrdinom a bude a ty čo ho popravili boli naši najhorší nepriatelia a oných sa hovory iba v zlom a o Jánošíkovi v dobrom takže sa im to neoplatilo tým vrahom popraviť Jánošíka ale mali radšej popraviť seba keď už chceli ale ja som v tedy nebola a neviem čo sa presne stalo nikto nevie ale teraz dúfam že je na svete spravodlivosť a že nikto neublíži sebe ani nikomu ...