referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Vampirizmus
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.08.2012
ach    Reagovať
Zbitočné
Prečo mám pocit že si nasilu vnucujete myšlienku že tieto bytostí vlasne jestvujú? Popitom tu má každý iný názor. To by tu muselo byť najmenej 100druhov týchto bytostí.. A to už naozaj smiešne. Podla mňa si tu ani jeden s vás nič nenaštudoval a hned začal zo svojim neodborným prejavom.. Pohoreli ste.. Nič ste sa tu nedozvedeli lebo nikto o tom nič nevie .. A nikdy ani nebude.
06.07.2010
anonym    Reagovať
blazni
ludia vy ani neviete co je prava podstata vampirizmu nemate ani potuchyo co tam ide ste len banda vymetencov
13.05.2009
Sawyer    Reagovať
Môj názor
Vampirizmus a náboženstvo? hmm to musíš mať chlapče nejako dopletené...
Existuje choroba v ktorej postihnutý človek pociťuje túžbu po konzumácii krvi....myslím si že aj na slovensku sú taký ludia...tá choroba sa volá Renfieldov syndrom, začína to v mladosti. Ludovo povedané "Upír" nepije krv kvôly tomu že by to bol jeho ževotný štýl ale preto lebo pociťuje nutkanie po potí krvi, dá sa tomu povedať závislosť, to nutkanie býva niekedy dosť silné.....to je asi tak všetko.
13.05.2009
Sawyer    Reagovať
hmmmm
Existuje choroba v ktorej postihnutý človek pociťuje túžbu po konzumácii krvi....myslím si že aj na slovensku sú taký ludia...tá choroba sa volá Renfieldov syndrom, začína to v mladosti. Ludovo povedané "Upír" nepije krv kvôly tomu že by to bol jeho ževotný štýl ale preto lebo pociťuje nutkanie po potí krvi, dá sa tomu povedať závislosť, to nutkanie býva niekedy dosť silné.....to je asi tak všetko.
13.05.2009
Sawyer    Reagovať
hmmmm
17.05.2006
Lokvidar    Reagovať
Tak Vampiri?
Ked chces o niecom nabuduce pisat tak si o tom nieco zisti. V prvom rade si pisala o sexualnom komercnom vampirizme, ktory sa ani neda prehliadnut, skutocnych vampirov nikdy neuvidis, ti to o sebe nemusia prehlasovat. Nie su to fetaci. Fetaci ti piju leda tak toluen. Pre vampirov neni krv styl zivota, ale nutnost. A niekto je tu velky ochranca zvierat, ze? Vies ako strasne umrelo to kura, ktore si mala v nedelu na obed? Zvierata budu vzdy len potrava s tym sa zmier.
29.03.2009
Charlotte    Reagovať
Re: Tak Vampiri?
Pôvodne som chcela zareagovať ale myslím že Lokvidar to zhrnul. Fakty sú fakty. A krv je život... Ľudia to proste nepochopia...
13.11.2007
mato    Reagovať
nazdar
zasadne s tebov vo velkej casti nesuhlasim
16.08.2007
noircissure    Reagovať
?????
???????????
07.06.2007
nicole    Reagovať
Tak vampirizmus?
Bože moooj ved to bolo uplne o ničom.Najprv si treba o tom aj niečo zistit.Lebo potom píšu ludia take blbosti ako ty!A mohol by si sa aj naučit pisat.
06.02.2007
Mojaaaa...    Reagovať
Hm...hm...
Nie vzdy je vyjadrenie vlastneho nazoru pravdive...v tomto pripade absolutne...Je to len cista fylozofia nezhodujuca sa s legendamy (ako kazdy vieme,legendy boli zalozene na zaklade urcitej pravdivej situacie a pod.) Charakterovy profil vampirov sa nezhoduje s praktikami uvedenymi v tomto referate.Boli NASILNISKI,KRVILACNI, a eroticke zaôezitosti sa tykaju cisto iba ich druhu,kombinacia CLOVEK+VAMPIR sa nemoze rovnat vzajomnej naklonosti pri erotickom akte.Viacej to ani nebudem rozoberat...(no a ta infekcia...pomlcime...)
28.10.2006
Dr.X    Reagovať
trapne
Je to fakt TRAPNE, SKORO SOM PRI TOM ZASPAL
17.05.2006
Lokvidar    Reagovať
Tak Vampiri?
Ked chces o niecom nabuduce pisat tak si o tom nieco zisti. V prvom rade si pisala o sexualnom komercnom vampirizme, ktory sa ani neda prehliadnut, skutocnych vampirov nikdy neuvidis, ti to o sebe nemusia prehlasovat. Nie su to fetaci. Fetaci ti piju leda tak toluen. Pre vampirov neni krv styl zivota, ale nutnost. A niekto je tu velky ochranca zvierat, ze? Vies ako strasne umrelo to kura, ktore si mala v nedelu na obed? Zvierata budu vzdy len potrava s tym sa zmier.
20.09.2006
spirit    Reagovať
Re: Tak Vampiri?
hahaha ty si riaden vymetenec!!
28.06.2006
Ondo    Reagovať
vampirizmus - nabozenstvo (sekta)
Ide o to ze bezny clovek sa nikdy nedozvie pravdu co sa tyka nabozenstiev,,, ci sa to uz tyka Katolickej cirkvim, satanizmu, buhyzmu, vamiprizmu,,, atd, atd,,, Existuje skupina ludi, ktorym chuti ludska krv ako malemu dietatu sladky cukrik. Dieta moze ostat bez cukrika,,, pokial mu ho matka kupi, co sa tyak vampira tak aj ten dokze byt bez krvi, pokial mu ju niekto ponukne, je to jeden z ritualov, ktory ma kazde nabzenstvo, (katolicka crikev ma "pijimanie"). Vampiristi su uplne obycajni ludia, s tym rozdielom ze neveria v jezisa krista, ale veria v akusy silu. Nik z nich ani nevie kto je zakladatelom tohoto smeru.
06.06.2006
MArind    Reagovať
Fuck off
pekna rozpravka ale sem to nepatri...tu to ma byt o faktoch...to jak keby sem dakto dal erferat o fyzike cerpajuci informacje z detskej knizky:)
ale v podstate cim menej sa vje tym je to jednoduchsje....
06.06.2006
MArind    Reagovať
Fuck off
pekna rozpravka ale sem to nepatri...tu to ma byt o faktoch...to jak keby sem dakto dal erferat o fyzike cerpajuci informacje z detskej knizky:)
ale v podstate cim menej sa vje tym je to jednoduchsje....
17.05.2006
Lokvidar    Reagovať
Tak Vampiri?
17.05.2006
Lokvidar    Reagovať
Tak Vampiri?
17.05.2006
Lokvidar    Reagovať
Tak Vampiri?
11.05.2006
Dusanxxx    Reagovať
......
To o com bolo ved som sa tam nic nedocital iba bla bla bla
12.04.2006
bublinka    Reagovať
vanpirizmus
je to zaujimave

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.