Zaujímavosti o referátoch
Upíri
28.12.2008
kate45
Reagovať
pekne
docela pekny referat, ale ja by som tam dala viac dôkazav a ich existencii a mozno nejaku tu literaturu :-)
25.06.2007
Jesse
Reagovať
šupa
Mne sa to náhodou veľmi páčilo.Dozvedela som sa viac o mojich krásnych upíroch.Dik
22.03.2007
azazelo
Reagovať
J.F.Weitenkampf. V dedine Kisolovie v Maďarsku zomrel akýsi Peter Plogojovič a bol obvyklým spôsobom pochovaný
Nestalo sa to nahodou v Uhorsku, presnejsie v Srbsku, ktore mohlo v tej dobe byt sucastou Uhorska?
12.12.2006
denisa
Reagovať
dejna
no,nie je to nieco extra dobre,ale myslim si ze celkom dobre spracovane
02.11.2006
pantherra
Reagovať
lepsie
tie dva co som citala predtym sa s tymto nedaju porovnat, sice tiez zo ZS ale tento je na vyssej urovni a lepsie spracovany-a aj ten pravopis bol aspon lepsi. Tento referat bol rozhodne uveritelnejsi nez te dva predosle.
24.03.2006
morka32
Reagovať
Upíry :)
upíry! čo to slovo vlastne znamená? Je to výplod fantázie? NIE! Ja som odjakživa obdivovala ľudí ktorí dokázali písať o niečom, čo sa normálnym smrteľníkom zdá nezmysel a za tie roky som zistila, že všetko je možné len človek sám nechce vidieť tieto veci. Musím skonštatovať, že tento referát si zaslúži môj obdiv- gratulujem. :)
24.03.2006
Klea34
Reagovať
Uvažujem
Uvažujem nad tým, čo si práve povedala. Myslím, že sčasti to môže byť pravda a sčasti nie. Ale keďže máme hodnotiť tento referát, tak si myslím, že ujde ale moc tomu neverím.SORRY-ale je to len môj vlastný názor.