Zaujímavosti o referátoch
Stigmi vampíra
22.02.2009
Nia
Reagovať
Hladam
dlho sa už zaoberám touto tématikou a rada by som si s niekým vymenila názory, teorie poprípadne aj dáke fakty ak ich má.. verím v existenciu upírov a taktiež nadprirodzena. Ľudia odjakživa tápali v tme a nevedomosti a preto by som rada vedela pravdu ako to vlastne s upírmi je, ako žijú či skutočne majú veľkú silu či rýchlosť… ak by sa ozval jeden z nich bola by som velice vďačná.. Alebo kludne ak sa ma niekto len potrebu vyrozprávať nemám problém
Ja narozdiel od väčšiny ľudí nestojím o sny, stojím jedine o realitu.
Ozvite sa na [email protected]
Ja narozdiel od väčšiny ľudí nestojím o sny, stojím jedine o realitu.
Ozvite sa na [email protected]
01.05.2007
eskarina
Reagovať
fakt zaujimave...
ak sa niekto rozhodne sem pisat referaty...tak nech sa najprv nauci pravopis...klikla som sem len pre stigmI vampira...:D
17.02.2006
Kleopatra
Reagovať
Perfektne
Fakt sa mi to páči. Je to úžasné ako sa dá o niečom takom ako sú upíri či vampíri napísať. Obdivujem človeka čo toto dokáže. Moja úcta.
12.02.2006
Maj
Reagovať
Neverím,ale chválim
Je to v pohode,neverím tomu, ale chvalim fantáziu,dobre napísané
17.01.2006
ferkana
Reagovať
925423/8884
Očarujúco nezmyselné...
Inac autorovi odporucam napisat roman na podobne temy. Dobre by sa predaval ako sci-fi. Ludia ktody neovladaju dejepis a zemepis to budu zrat.
Ale radsej sa nezhovaduj na internete a este k tomu zadarmo...
Inac autorovi odporucam napisat roman na podobne temy. Dobre by sa predaval ako sci-fi. Ludia ktody neovladaju dejepis a zemepis to budu zrat.
Ale radsej sa nezhovaduj na internete a este k tomu zadarmo...
30.11.2005
Andrea
Reagovať
Somarina
Je to úplny blud čo ste tu napísali. Zo začiatku ma to zaujímalo, o tej prestrašnej dáme, ale ku koncu to bolo úplne bludne pretože nikde v historií sa nepíše o preprave záhadnej hrobky starej zabíjajúcej ženy na Titaniku. Je to kravina až to žalúdok dvíha. Fakt gratulujem tomu, kto to napísal, pretože sa vystavil posmechu na internete. Aj ked ja osobne mám rada filmy s vlkokolakmi, demonmi, a iné príšery ale toto nemá logiku. Ak je tu môj fanúšik nech sa mi ozve. Môj mail je uvedený.
30.10.2005
Salome
Reagovať
nelogika
co ma spolocne ten egyptolog s upirstvom. to maju byt tieto bytosti povodcom vsetkych kliadob?To je co za nazor.