Zaujímavosti o referátoch
Ako sa stať vlkodlakom ?
21.07.2015
Slovenčina nepustí
Reagovať
y/i ä/e a zo slovenčiny 4.
Akože niektorý by ste sa tu mohli prebrať! Deena, mesa, kebi, richlo a potom nezabúdajme na čechizmus. Mám pocit, akoby tu písali samé deti, ktoré nemajú čo doma robiť. Ja som vlkolak, ja som bol vlkolak taký 10-ročný o tom vážne niečo vedia na 100%. Preberte sa!
24.11.2015
*Len pravda*
Reagovať
Re: y/i ä/e a zo slovenčiny 4.
Súhlasím! Tie niektoré príspevky tu sú vážne ako zo škôlky. Ľudia sa breberte! Toto nie je Twilight sága.
24.11.2015
*Len pravda*
Reagovať
Re: y/i ä/e a zo slovenčiny 4.
Súhlasím! Tie niektoré príspevky tu sú vážne ako zo škôlky. Ľudia sa breberte! Toto nie je Twilight sága.
22.10.2015
Jan
Reagovať
Scott
Ahoj chcem bi vpkom a nevjem jak sa stat potrebujem pomoc kto mi pomoze napiste mi na fb scott leen vaneskin oka plis
16.05.2005
Martina
Reagovať
Vlkolaci
Zlato,inak vlkolaci-sme na Slovensku tak po slovensky-nie vlkodlaci.To je české slovo.A len tak medzi nami,mne sa takéto blbosti páčia.No toto je slabota!Ja tomu dám tak 3-.
21.07.2015
Slovenčina nepustí
Reagovať
Re: Vlkolaci
Moji milí, na slovenčine sme sa učili, na ktoré 3 zvieracie podstatné mená treba dať pozor? Pes, vlk, vták. Tie psy, vlky, vtáky a tí psi, vlci, vtáci! Takže môže byť aj vlky aj vlci podľa toho či sú tie či tí! :*
08.08.2010
Tsuky
Reagovať
taky maly dotaz, ano po slovensky vlkolak a po cesky vlkodlak, ale mnozne cislo je po slovensky vlkola-KY nie -ci.
11.03.2015
kamča alexandra
Reagovať
Re: Re: Vlkolaci
Sú to vlkolaci, moja! Skloňuje sa to podľa slova VLK a je to 1vlk 2 vlCi!! Nauč sa gramatiku kým tu budeš mudrovať!!
01.06.2010
anonym
Reagovať
Ináč je to pod svojím SKUTOČNÝM názvom Lakantropia čo znamená Polo Človek-Zviera.....
Ale vetšinou Vlk-človek,......
Ale vetšinou Vlk-človek,......
04.09.2010
Violet
Reagovať
Re: Re: Vlkolaci
Moje, keď už chceš tak mudrovať, tak to nie je Lakantropia* ako si napísala ty, ale je to Lykantropia...
21.07.2015
Slovenčina nepustí
Reagovať
Re: Re: Re: Vlkolaci
Moji milí, na slovenčine sme sa učili, na ktoré 3 zvieracie podstatné mená treba dať pozor? Pes, vlk, vták. Tie psy, vlky, vtáky a tí psi, vlci, vtáci! Takže môže byť aj vlky aj vlci podľa toho či sú tie či tí! :*
04.05.2014
Nel
Reagovať
vlkodlak?
neviem ci dakto uveri ale oni su Ale nemenia sa mju vlcu deena alepsie zmisli a richlejse bezia su samotari maju cervne a zlate oci mju pocas uplnku velku silu a nevedia ju ovladat:-)
13.07.2015
lex
Reagovať
Re: vlkodlak?
Môj zlatý, DNA a nie ako ty si napísal že "deena" a nauč sa láskavo gramatiku keď už chceš niekoho urázať
21.07.2015
Meno netreba
Reagovať
Diky!!!
čarodějky se zrodily z popela dračího tak požádej dabla samotného jenž umři!kdo si to přečet tak do 5 dnů umře musela jsem to napsat jinak bych umřela do 5 dnů kdo si to přečet tak to napište do jinýho blogu nebo umřete do 5 dnů a to fakt!!!!! do kelu...
27.06.2015
jan
Reagovať
vlči mlade
lakantropia je skutočnost da sa aj ovladat no ket zaciti pach lickeho mesa neda sa ovladat ma silu sluch je to dobre kto je naozaj vlkodlak čo kebi sme sa spojili a vytvorili smečku kto vje nek napiše tu
27.10.2014
333
Reagovať
vlkodlak
Podľa mňa sem píšete samé hlúposti... Hlavne tí, čo napísali,že sú vlkodlaci. V skutočnosti nimi nie sú. Viete medzi vlkodlakmi existuje nepísané pravidlo či sú samotári, alebo je ich aj viac... To pravidlo znie, že ak ste vlkodlakom, ľudia to nesmú vedieť... A len tak mimochodom, vlkodlaci sa nemusia premieňať len počas noci, alebo splnu... tí starší dokážu svoju premenu ovládať... A ešte niečo pre tých, ktorí tomu neveria.. z minulosti poznáme veľa dôkazov o tom, že vlkodlaci, alebo teda ľudia, ktorí sa premieňajú na vlkov skutočne existujú. Ale musím priznať, že väčšinou ide len o psychickú a duševnú chorobu, keď má človek pocit, že je vlkom... Už dlho sa zaoberám lykantropiou a myslím si, že ľudia, ktorí sa skutočne dokážu premeniť na vlkov, alebo na tvorov podobným vlkom, majú skutočný dar. Ale je to z časti aj prekliatie.. to je môj názor...
11.07.2014
Mia
Reagovať
pomoc
čarodějky se zrodily z popela dračího tak požádej dabla samotného jenž umři!kdo si to přečet tak do 5 dnů umře musela jsem to napsat jinak bych umřela do 5 dnů kdo si to přečet tak to napište do jinýho blogu nebo umřete do 5 dnů a to fakt!!!!! do kelu...
02.04.2014
ten koho nechces vyd
Reagovať
hrozba
Ja som vydel vlokola nedaleko kovarskej horky .Do teraz mám jazvu od drapov cez celu tvar.Viemze to bol vlkolak. Neveris,tvoja vec,never.Ale raz to stretne aj teba
18.03.2014
sara
Reagovať
vlkodlak sem
ja sem vlkodlak lebo ked ide okolo pes tak nanho zacne vrcat a v noci chcem vibehnut von a na ruke ma modre zili a v zlte oci ked sa premenim ja sem sa 1 ras premenila
10.02.2014
ZÁHADNÁ
Reagovať
HAHAHAH
VY SI FAKT MYSLITE ŽE VÁM NIEKTO UVERI ZE STE VLKODLACI ALEBO PRE TICH MUDREJSICH LYKUNTROPIA CI JAK ??? :-D KEBY UZ STE FAKT BOLI TAK BY STE TO SEM NEPISALI JAK IDIOTI :-D PS.KED UZ SI MYSLITE ZE STE VLKODLACI TAK MI NAPISTE NIAKY DOKAZ ABY SOM TOMU UVERILA.
27.02.2014
Lily
Reagovať
Re: HAHAHAH
Presne to isté som sem už asi 2x písala aj ja. Sú to jednoducho malé decká nič viac sama sa čudujem prečo sem ľudia ktorým ako tak zostáva rozum zbytočne píšu lebo oni si povedať nedajú.
28.01.2014
sasiik
Reagovať
pravda
Mne sa stalo to že
1. Zvláštne mi prúdi krv
2. Mám strašne spicate zuby
3. Ked niekde idem vždy len po štyroch pretože ked chcem ísť normálne nejde to.
4. Ked behám a skacem mám súper čas
Prekonala som beh po styroch :
5 koleciek po byte po styrnozky za 38,5
1. Zvláštne mi prúdi krv
2. Mám strašne spicate zuby
3. Ked niekde idem vždy len po štyroch pretože ked chcem ísť normálne nejde to.
4. Ked behám a skacem mám súper čas
Prekonala som beh po styroch :
5 koleciek po byte po styrnozky za 38,5
09.12.2013
Mato
Reagovať
vlkolak
ja si myslim ze nieco take existuoje lebo mam pocit akoby som sa nim stal . A viete ako to mozno zistite vy?Po 1. divne spravanie 2. velký apetit 3. mate ostre oce zuby 4. zacinate mat nadpriro dzene schopnosti napr. :dobrý sluch,rýchlost ...
10.12.2013
Lily
Reagovať
Re: vlkolak
Áno existuje. Mať pocit .. to ešte nič neznamená. Divné správanie mám,očné zuby zašpicatené mám, Sluch a čuch mám super. To tiež nič nieje. Zatiaľ je to iba fantázia ľudia...
02.10.2011
tomas
Reagovať
cudne
ja vidim z casti buducnost ked je spln bolia ma zuby a som hladny a nervozny snivaju sa my cudne sny a deju sa cudne veci ako keby som mal v hlave budik ked mam stat rano o 6:00 tak presne o tolkej sa zobudim co to znamena
22.12.2013
Natalia
Reagovať
Re: cudne
To že vstaneš o 6 je normálne proste tvoj mozog si zapameta kedy má vstať aj ja tak vstávam proste presne o 6 to je podľa toho ked si sa zobudil viac krát o 6 tak vstávaš tak už stále