referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ako sa stať vlkodlakom ?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.04.2010
Martina    Reagovať
Chcem byt Vlkodlakom-Pravda o Vlkodlakoch
Keby som mohla byt Vlkodlacicou povedala by som si ze je to docela fajn.A viete preco?Ked ste Vlkodlakom nicoho sa nebojite mozete mat po svojom boku vasho Vlkodlacieho priatela ktory vas pokusal, alebo si spravit vlastnu svorku ktora vas bude ochranovat a bude schopna polozit za vas zivot.Ale moze to byt uplne inak.Ale k tomu sa uz nebudem dalej vyjadrovat, skuste si domisliet.A okrem toho, Vlkodlaci niesu krvilacny (ako som citala).Podla mna su priatelsky ale nie su moc doveryvi.A ak chcete zistit ze ste Vlkodlakom, tak sa svojej mami, otca spitajte ci ste sa nahodou narodily nohamy von vagynou.Nahodou Vlkodlaci (ako som citala) mozu mat po boku partnerku ktoru mozu mat po cely zivot pri sebe.Dodatok, su milujuci.Mozno iba niektory schovavaju v sebe v srdci.Cize napohlad nemusia alebo mozu vyzerat hrozivo, milo, zalezy na tom aku maju povahu v srdci.
18.12.2013
Natalia    Reagovať
Re: Chcem byt Vlkodlakom-Pravda o Vlkodlakoch
Vlkodlaci nežijú vo svorke sú to samotári pokiaľ myslíš dvoj nohú príšeru ale ak myslíš vlkodlaka podobajuceho sa na vlka to nie je vlkodlak volá sa úplne inak
08.12.2013
luki    Reagovať
vlkodlak
včera sa my snívalo že som vlk. už sa mi to stalo 4 razi neviem čo to somnou je
08.12.2013
Lily    Reagovať
Re: vlkodlak
Pravdepodobne nič... sny sú normálne. Skorej by som začala tým čo sa v tom sne stalo,čo si cítil a tak..
08.12.2013
Lily    Reagovať
Nehnevajte ma
Takže takto..Sny máva každý a je to úplne normálne to čo sa vám deje. Ja a môj kamarát mávame sny ktoré sú strašné...zomierajú v nich ľudia a vidíme rôzne havárie,nešťastia,ktoré sa väčšinou splnia.O vlkoch sa mi snívalo asi 2x a vždy počas splnu sme obaja nervózny , bolia nás zuby a snáď aj celé telo. Toto mi nevysvetlil ani psychológ tak ma neserte.Nepíšte sem hlúposti a strážte si svoje sny
08.12.2013
daniel    Reagovať
vlkodlak
mne sa to stava tiež v noci ked je spln zda sa mi že som VLK je to hrozni pocit
12.08.2013
Canis Lupus    Reagovať
Preberte sa :)
Jedna vec ma trápi. ľudia vám to tu načisto jebe že ak jeden čo tu píše bol naozaj vlkodlak tak by držal piču a krok a neprezradzoval sa na internete viete čo ste páni vlkolaci? malé usoplené detičky ktoré kukajú twilight,TVD,a iné sračky ani jeden vlkolak neni taký ako vo filme a ani jeden z vás by vlkolakom byť nechcel plačeťe ked si narazíte tie vaše zasrané prstíky tak si predstav že sa ti polámu všedky kosti v tele aby sa ti premenila kostra tak uvažujte a chodte sa hrať vonku s loptou :)
07.04.2013
je to ešte predomnou    Reagovať
je to ešte predomnou
Aj aj som sa tímto chcel stať a teraz trošku aj lutujem ale tie začiatky boli bolestivé (strašne bolestivé) večšinou to vyzeráva ako len sen ale neskvôr to bude inak a inak a inak proste užívajte si život aký je ! byť lykan je skôr kliadba ale aj nie :) má to svoje výhody
09.06.2012
Laura    Reagovať
zaciatocny vlkolak
no ludia ale robte ako chcete... :D
08.06.2012
Laura    Reagovať
zaciatocny vlkolak
naozaj chcete byt vlkolaci ?? :) ludia uzivajte si normalny zivot... :)) mozte byt radi taky aky ste.. :D a budte cim ste.. :)
naozaj nechci te to ://
08.06.2012
Laura    Reagovať
zaciatocny vlkolak
naozaj chcete byt vlkolaci ?? :) ludia uzivajte si normalny zivot... :)) mozte byt radi taky aky ste.. :D a budte cim ste.. :)
naozaj nechci te to ://
29.12.2010
Michal    Reagovať
Prosba ...
Prosím vás!!! Pomôžte mi!!! Strašne sa chcem stať lykanom :(. Tí čo o tom niečo viete alebo je niekto z vás už lykan, prosím napíšte mi na moj mail. Moc vás o to prosím :( ... Ale iba seriózne ... ďakujem ...
11.01.2011
Simonamabba    Reagovať
Re: Prosba ...
mno ja tomu neveriim,,,, ale tak je to len vasa prectavivost chciet nieco co je nemozne.
26.04.2005
Anya    Reagovať
Vlolovina??? :D
nechaj laskavo na ludi comu verit budu a comu nie; citis sa ako diktator, ktory moze niekomu rozkazovat???? tak mam novinku, kazdeho diktatora caka tvrdy pad.... jedna vec je vyjadrit svoj nazor, druha kazat inym, co si maju mysliet ...

btw, pekne spracovanie :)
01.06.2010
anonym    Reagovať
Re: Vlolovina??? :D
Pravda Svätá ALE!!!!TEN diktátor Je JE IDIOT"LAKANTROPIA!!!!!! existuje som o tom presvedčený!!!!!!!!!!!!!:D
01.06.2010
anonym    Reagovať
Re: ?!?!?!?
Na Mytológiu ale tá sa neučí všade a este aj mozno na Psichológiu ale to pochybujem !!! :D
26.04.2005
Anonym    Reagovať
Vlolovina
Neverte takymto picovinam su to obycajnekokotini ktore su bezvyznamne zaoberajte sa dolezitimy vecmi a nie takymito hovadinami.Toto su obycajne sarlatanstva ucte sa,mnozte sa a budte to co ste a nejaky vlkodlaci...
18.03.2008
danni    Reagovať
Re: Vlolovina
ti debil to naozaj si taky sprosty alebo sa robis hm? ja som vlkodlak a viem ze je to pravda!!!!!!!!!!!!
03.08.2008
cert    Reagovať
Re: Re: Vlolovina
niesi vlkodlak clovek si to nikdi neprizna ze je vlkodlak a ty co o tom vravia ze su tak klamu
01.06.2010
anonym    Reagovať
Re: Re: Re: Vlolovina
No tak Vśteko je možné ale uráźat zato nemusíte vete mozno ale ked no tak ja vravím ze to je pravda aj ked nemusí ja osobne tomu verím:)
29.08.2008
domca    Reagovať
Re: Re: Vlolovina
no wow ako si sa nim stal???? ak nim si tak mi pomoz aj ja nim chcem byt
01.06.2010
anonym    Reagovať
Poďte ľudia-Vlkodlaci
neboj ne ste jediný aj ja by som chcel prosím velmi kto ste neste to dalej aby viac túžiacich ludí mohlobyt polo-clovekom a polo-vlkodlakom:D
16.02.2010
anonim    Reagovať
BOŽE KAM TO SPEJETE
Každi si mysli o tom ake to je super alebo ake ja to hrozdne bit lykanom , ja o tom viem svoje a vijadrovat sa ktemu nebudem . Ja som sa ako lykan narodil a stale si kladiem otasku prečo prave ja ? A nikdi nikto my na nu neodpovedal a ani neodpovie .
Len tolko k temu .
01.06.2010
Dodino    Reagovať
Re: BOŽE KAM TO SPEJETE
A ja som sa chcel stat a este aj chcem ale nedá sa no uz chcem byt asi tak roky lykanom
....
18.03.2010
Marek Borovjak    Reagovať
Otazka
ja som mal 3-krat sen otom ze som vlkodlakom....kcomu to speje?menim sa nanho?
18.01.2010
Kris    Reagovať
Moja OTÁZKA
Mozem sa nieco spytat ked sa mi kazdu jedinu noc sniva ze som vlk no vlastne ze sa nanho menim a vposlednom case sa mi stavaju cudne veci moze to nieco znamenat???
13.01.2010
michael5001    Reagovať
vlkodlak
vlkodlak je velmi silni mislite si ze vlkodlakom je super prave naopak je zivot taski u site zabit tich ludi co nechcete ale je to tak
13.01.2010
michael5001    Reagovať
vlkodlak
vlkodlak je velmi silni mislite si ze vlkodlakom je super prave naopak je zivot taski u site zabit tich ludi co nechcete ale je to tak
10.01.2010
michael5001    Reagovať
taski zivot
vlodlak je super ale zivot vlkodlaka je tazki brectavsi ze si vlkodlak ktori je sam a tvoj oco ta chcel zožrat a ti na konec utečieš a budes muset sa rozhodovat spravne

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.