Zaujímavosti o referátoch
Ako sa stať vlkodlakom ?
10.01.2010
michael5001
Reagovať
vlkodlak
hej harm jednu hru vlkodlak a upir ale male deti nechote na nu je od 18 rokov chcel bi som bit vlkodlakom ale život bi bol tažki
21.10.2009
Mia
Reagovať
.....
hej a co ked sa mi uz 2 krat snivalo ze som vlkodlak a ze ma nahana Van Helsing =D... ale fakt sa mi to snivalo.
Nebezpecne...
Cao,kcete sa stat vlkodlakom?a kcete zabijat ludi?aj priatelov i rodinu?a kcete aby vas zivot ludcky upadol do zvieracieho?kcete bit zvierata?...pouvazujte nad timito slovami.Ste ludia a budte ludia.Lutujem stredovek a starovek,ze uz nesu,neska web,a media roznesu do sveta taketo vecy,ktore magovia a samani chranily...nebezpecne ak clovek ma taketo schopnosti,neje nato pripraveny a zabije ho!
Nebezpecne...
Cao,kcete sa stat vlkodlakom?a kcete zabijat ludi?aj priatelov i rodinu?a kcete aby vas zivot ludcky upadol do zvieracieho?kcete bit zvierata?...pouvazujte nad timito slovami.Ste ludia a budte ludia.Lutujem stredovek a starovek,ze uz nesu,neska web,a media roznesu do sveta taketo vecy,ktore magovia a samani chranily...nebezpecne ak clovek ma taketo schopnosti,neje nato pripraveny a zabije ho!
Nebezpecne...
Nebezpecne...
17.09.2006
bboymeme
Reagovať
žiadny
noo tak to by bola haluz byt vlkolakom,mat vsetky tie schopnosti.......teda chcel by som nim byt
01.06.2005
Zla
Reagovať
No koniec
tak toto je o 22.39 prilis na moju branicu ... sused xcel byt mackov ... este dobre, ze necital tento referat :D
22.05.2005
sajfa
Reagovať
?!?!?!?
Ktorý učiteľ by dal žiakovi napísať referát na takúto tému?!? Zaujímalo by ma, na aký predmet to autor pripravoval...