referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ako sa stať vlkodlakom ?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.01.2010
michael5001    Reagovať
vlkodlak
hej harm jednu hru vlkodlak a upir ale male deti nechote na nu je od 18 rokov chcel bi som bit vlkodlakom ale život bi bol tažki
21.10.2009
Mia    Reagovať
.....
hej a co ked sa mi uz 2 krat snivalo ze som vlkodlak a ze ma nahana Van Helsing =D... ale fakt sa mi to snivalo.
11.04.2009
pato    Reagovať
cav.jak sa ma vlkodlak?
cavko jak je vlkodlak silni?
24.02.2009
[email protected]    Reagovať
Nebezpecne...
Cao,kcete sa stat vlkodlakom?a kcete zabijat ludi?aj priatelov i rodinu?a kcete aby vas zivot ludcky upadol do zvieracieho?kcete bit zvierata?...pouvazujte nad timito slovami.Ste ludia a budte ludia.Lutujem stredovek a starovek,ze uz nesu,neska web,a media roznesu do sveta taketo vecy,ktore magovia a samani chranily...nebezpecne ak clovek ma taketo schopnosti,neje nato pripraveny a zabije ho!
24.02.2009
Nebezpecne...
Cao,kcete sa stat vlkodlakom?a kcete zabijat ludi?aj priatelov i rodinu?a kcete aby vas zivot ludcky upadol do zvieracieho?kcete bit zvierata?...pouvazujte nad timito slovami.Ste ludia a budte ludia.Lutujem stredovek a starovek,ze uz nesu,neska web,a media roznesu do sveta taketo vecy,ktore magovia a samani chranily...nebezpecne ak clovek ma taketo schopnosti,neje nato pripraveny a zabije ho!
24.02.2009
Nebezpecne...
24.02.2009
Nebezpecne...
29.08.2008
lila    Reagovať
danni
aj ja chcem jak si sa min stal?????
28.05.2008
Lilli    Reagovať
Vlkolak
jj. páči sa mi to . Mám rada vlkolakov
12.10.2006
fabulko    Reagovať
to co je za blbost
to co tu pisete za debilini. to vám už totálne hrabe
17.09.2006
bboymeme    Reagovať
žiadny
noo tak to by bola haluz byt vlkolakom,mat vsetky tie schopnosti.......teda chcel by som nim byt
05.06.2005
cool    Reagovať
Ako sa stat vlkodlakom
je to cool
01.06.2005
Zla    Reagovať
No koniec
tak toto je o 22.39 prilis na moju branicu ... sused xcel byt mackov ... este dobre, ze necital tento referat :D
22.05.2005
sajfa    Reagovať
?!?!?!?
Ktorý učiteľ by dal žiakovi napísať referát na takúto tému?!? Zaujímalo by ma, na aký predmet to autor pripravoval...
05.05.2005
dedo    Reagovať
hezky, skusim
fuha to musim vyskusat hawuuuuuuuuuuuuuuuuuu
03.05.2005
jaajjj    Reagovať
komu tu hrabe?
je to riadna haluzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza
28.04.2005
Linda    Reagovať
Zaujimave
Ktovie, ci by chcel byt autor tohto referatu vlkodlakom?

späť späť   1  |  2  |   3   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.