referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Andrea
Nedeľa, 5. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Vlády odtajnili časť správ o UFO, ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.01.2012
David    Reagovať
OMGgg
Som s toho úplne paf a fakt existuje ufo niesom svedkom ale moja mama hej ked mala moja mama 14rokou ako ja večer blúdila s kamošmi vonku oni šli domou a ona sedela na lavičke a zrazu sa nad velkím jedenásť poschodovím činžiakom niečo velke a osvetlene točí a točí a po chvilke to zmizlo
27.04.2010
kdqwodiW    Reagovať
jeeeee
b..l..b..o..s..t..
09.07.2007
Marian Rybar    Reagovať
poradit.....
Nakoľko sme dna 8. júla o 20:36 boli svedkami pozorovania U.F.O nevieme na koho sa môžme obrátiť .. čas, polohu a opis objektu som zaznamenal.
09.11.2009
veslo121    Reagovať
Re: poradit.....
a si si isty ze to bolo UFO ? nebolo to nejake lietadlo alebo planeta ? a ak by si to chcel nahlasit tak tiez policajtom, ale rozhodni sa co im povies a ake dokazy mas, lebo iba tvdeniu ze si videl ufo je dost slabe a takych tam moju plno.
18.05.2005
Michael J. J.    Reagovať
Bullshit
Tak toto je maximalne nevedecký prístup! Pravda je, že Einstein nepoprel možnosť cestovania v čase, ale nebol schopný dokázať, že sa to dá. Tento článok patrí do kategórie týc´h ako napr. skupina "vedcou" ktorý tvrdia, že človek nikdy nepristál na mesiaci! A sú schopný to dokázať...
Tvrdia, že je to celé americký podvrh... Budme úprimný... Osobne na UFO verím ale zase odtial potial...
09.11.2009
veslo121    Reagovať
Re: Bullshit
s tym ze USA pristala na mesiaci ani ja moc neverim, ale je viac dokazov o tom ze tam boli ako protikladov...
19.12.2005
BEAST    Reagovať
ma to logiku......
myslim si ze UFO nieje take nepravdepodobne,urcite su ine bitosti kto re mozu ale nemusia byt priatelske>cestovanie v case alebo nadsvetelnou rycholstou je tiez dost realne a le kazdy ma nato svoj nazor>osobne nikoho nepresieviecam o pravde ale kazda vlada toho dost zatajuje takze nikdy clovek presne nevie comu ma verit ale jedno je iste niesme tu sami tomu verim urcite a nieje to boh kto je nad nami:-))
09.11.2009
veslo121    Reagovať
Re: ma to logiku......
to cestovanie case je trochu "fake" pretoze tym ked oni pridu do minulosti, tak tu mozu rozniest rozne nakazy z buducnosti a to by malo zly dopad na ich buducnost. poviem priklad "jozo pride do minulosti a zabije svojho otca skor nez sa zoznamy s jeho mamou a tym padom sa jozo nenarodi, tak nemoze ist do buducnosti... a ak by naozaj mohli cestovat do minulosti tak tym padom aj do buducnosti, co by bolo tiez zaujimave, pretoze by mohli "okopyrovat" ich buducu techniku a tym padom by to uz nebola hudba buducnosti ale realita, co by malo zase dosledky na ich pritomnost. cestovanie v case je na 95% hovadina, aj ked je mozne ze nas chcu iba pozorovat a dokazu po sebe "upratat". Skor by som prav cestovanie v priestore bud cez cerviu dieru alebo vecssou rychlostou ako je svetlo, co si myslim je ovela realnejsie a ak nie, tak tu mozu mat jednu velku matersku lod na obeznej drahe ktora prisla pred tisickami rokov a na navsetvu nasej zeme to maju iba na skok.
20.06.2007
Roni    Reagovať
.....
no wau ufo< a taketo neuveritelne pls ak budete ma5 dal3ie taketo informacie tak sa mi pls oyvite... na moj e/mail.. alebo na ICQ 381652460 dakujem
09.11.2009
veslo121    Reagovať
Re: .....
tohto je plny internet... len treba chciet a najdes to :D
09.11.2009
veslo121    Reagovať
Re: zaujímavé
ked to boli svetla ako si vedela ze vstupaju a nejdu dopredu ? a ak by si to chcela nahlasit, tak jednine policajtom a ty by ta v tomto pripade vysmiali...
01.05.2007
Borec    Reagovať
-UFO-
Serious ja som na okolim presova s kamaratmi rychly tanier ktory presiel po oblohe skrz na skrz za 1s
09.11.2009
veslo121    Reagovať
Re: -UFO-
tak rychlo dokaze ist aj raketoplnat.... rychlost raketoplanu je 11km/s, co keby letel nizko nad zemnou tak by celu oblohu mohol prejst za jednu sekundu
08.11.2009
Mirka    Reagovať
zaujímavé
videla som nad Bojnicami včera v noci o 23,10 štyri zvláštne svetlá, ktoré najskôr stáli potom sa nejako pohybovali, nakoniec zmizli do výšky... neviem komu to nahlásiť
01.05.2007
Borec    Reagovať
-UFO-
Serious ja som na okolim presova s kamaratmi rychly tanier ktory presiel po oblohe skrz na skrz za 1s
06.01.2006
Mato    Reagovať
vies po polsky?
presne tento tvoj referat som nasiel na http://www.gwiazdy.com.pl/22_00/32.htm a inac to tvrdenie o dosiahnuti vacsej rychlosti ako svetlo je totalna blbost, jedine ak by sa svetlo nejako spomalilo, napr vo vode alebo pdobne, o tych troch vedzoc z nemecka som nic nenasiel, je to asi len blud
18.09.2005
Adela    Reagovať
perfektne!!!!!
toto bolo vazne super a este super!!!
P.S. vravela som ze je to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18.09.2005
Alexa    Reagovať
super
Tento clanok bol velmi zaujimavy a presvedcivy a vazne sa mi velmi pacil.
05.03.2005
ami    Reagovať
zaujimave
tento clanok je velmi zaujimavy bolo by fajn aj viac prikladv ale aj tak si ma na 90% presvedčil
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.