Zaujímavosti o referátoch
Vlády odtajnili časť správ o UFO, ...
09.01.2012
David
Reagovať
OMGgg
Som s toho úplne paf a fakt existuje ufo niesom svedkom ale moja mama hej ked mala moja mama 14rokou ako ja večer blúdila s kamošmi vonku oni šli domou a ona sedela na lavičke a zrazu sa nad velkím jedenásť poschodovím činžiakom niečo velke a osvetlene točí a točí a po chvilke to zmizlo
09.07.2007
Marian Rybar
Reagovať
poradit.....
Nakoľko sme dna 8. júla o 20:36 boli svedkami pozorovania U.F.O nevieme na koho sa môžme obrátiť .. čas, polohu a opis objektu som zaznamenal.
09.11.2009
veslo121
Reagovať
Re: poradit.....
a si si isty ze to bolo UFO ? nebolo to nejake lietadlo alebo planeta ? a ak by si to chcel nahlasit tak tiez policajtom, ale rozhodni sa co im povies a ake dokazy mas, lebo iba tvdeniu ze si videl ufo je dost slabe a takych tam moju plno.
18.05.2005
Michael J. J.
Reagovať
Bullshit
Tak toto je maximalne nevedecký prístup! Pravda je, že Einstein nepoprel možnosť cestovania v čase, ale nebol schopný dokázať, že sa to dá. Tento článok patrí do kategórie týc´h ako napr. skupina "vedcou" ktorý tvrdia, že človek nikdy nepristál na mesiaci! A sú schopný to dokázať...
Tvrdia, že je to celé americký podvrh... Budme úprimný... Osobne na UFO verím ale zase odtial potial...
Tvrdia, že je to celé americký podvrh... Budme úprimný... Osobne na UFO verím ale zase odtial potial...
09.11.2009
veslo121
Reagovať
Re: Bullshit
s tym ze USA pristala na mesiaci ani ja moc neverim, ale je viac dokazov o tom ze tam boli ako protikladov...
19.12.2005
BEAST
Reagovať
ma to logiku......
myslim si ze UFO nieje take nepravdepodobne,urcite su ine bitosti kto re mozu ale nemusia byt priatelske>cestovanie v case alebo nadsvetelnou rycholstou je tiez dost realne a le kazdy ma nato svoj nazor>osobne nikoho nepresieviecam o pravde ale kazda vlada toho dost zatajuje takze nikdy clovek presne nevie comu ma verit ale jedno je iste niesme tu sami tomu verim urcite a nieje to boh kto je nad nami:-))
09.11.2009
veslo121
Reagovať
Re: ma to logiku......
to cestovanie case je trochu "fake" pretoze tym ked oni pridu do minulosti, tak tu mozu rozniest rozne nakazy z buducnosti a to by malo zly dopad na ich buducnost. poviem priklad "jozo pride do minulosti a zabije svojho otca skor nez sa zoznamy s jeho mamou a tym padom sa jozo nenarodi, tak nemoze ist do buducnosti... a ak by naozaj mohli cestovat do minulosti tak tym padom aj do buducnosti, co by bolo tiez zaujimave, pretoze by mohli "okopyrovat" ich buducu techniku a tym padom by to uz nebola hudba buducnosti ale realita, co by malo zase dosledky na ich pritomnost. cestovanie v case je na 95% hovadina, aj ked je mozne ze nas chcu iba pozorovat a dokazu po sebe "upratat". Skor by som prav cestovanie v priestore bud cez cerviu dieru alebo vecssou rychlostou ako je svetlo, co si myslim je ovela realnejsie a ak nie, tak tu mozu mat jednu velku matersku lod na obeznej drahe ktora prisla pred tisickami rokov a na navsetvu nasej zeme to maju iba na skok.
20.06.2007
Roni
Reagovať
.....
no wau ufo< a taketo neuveritelne pls ak budete ma5 dal3ie taketo informacie tak sa mi pls oyvite... na moj e/mail.. alebo na ICQ 381652460 dakujem
09.11.2009
veslo121
Reagovať
Re: zaujímavé
ked to boli svetla ako si vedela ze vstupaju a nejdu dopredu ? a ak by si to chcela nahlasit, tak jednine policajtom a ty by ta v tomto pripade vysmiali...
01.05.2007
Borec
Reagovať
-UFO-
Serious ja som na okolim presova s kamaratmi rychly tanier ktory presiel po oblohe skrz na skrz za 1s
09.11.2009
veslo121
Reagovať
Re: -UFO-
tak rychlo dokaze ist aj raketoplnat.... rychlost raketoplanu je 11km/s, co keby letel nizko nad zemnou tak by celu oblohu mohol prejst za jednu sekundu
08.11.2009
Mirka
Reagovať
zaujímavé
videla som nad Bojnicami včera v noci o 23,10 štyri zvláštne svetlá, ktoré najskôr stáli potom sa nejako pohybovali, nakoniec zmizli do výšky... neviem komu to nahlásiť
01.05.2007
Borec
Reagovať
-UFO-
Serious ja som na okolim presova s kamaratmi rychly tanier ktory presiel po oblohe skrz na skrz za 1s
06.01.2006
Mato
Reagovať
vies po polsky?
presne tento tvoj referat som nasiel na http://www.gwiazdy.com.pl/22_00/32.htm a inac to tvrdenie o dosiahnuti vacsej rychlosti ako svetlo je totalna blbost, jedine ak by sa svetlo nejako spomalilo, napr vo vode alebo pdobne, o tych troch vedzoc z nemecka som nic nenasiel, je to asi len blud
18.09.2005
Adela
Reagovať
perfektne!!!!!
toto bolo vazne super a este super!!!
P.S. vravela som ze je to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. vravela som ze je to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18.09.2005
Alexa
Reagovať
super
Tento clanok bol velmi zaujimavy a presvedcivy a vazne sa mi velmi pacil.
05.03.2005
ami
Reagovať
zaujimave
tento clanok je velmi zaujimavy bolo by fajn aj viac prikladv ale aj tak si ma na 90% presvedčil