Zaujímavosti o referátoch
Martin Rázus: Maroško
26.11.2006
dominicka
Reagovať
Super
Diky ze si to sem dala,zachranila si ma,nehce sa mi to citat,teraz to len odpisem...dakujeeeeem
17.11.2006
anka
Reagovať
jej zboznujem vas ja by som to do pondejka neprecitala
bea vsak to neni mozne barbora ma smolu chuda ja by som jej aj pomohla ale ako ked byva daleko
11.11.2006
bea222
Reagovať
Boze to nema chyby!
Dakujeeem ja som to cital tak do polky ale uz sa mi to citat nechce takze to opisem a nnieco k tomu este pridam. vdakaaaa
04.05.2006
super
Reagovať
hmmmm
ja to skvele, ale moze mi dakto povedat aspon jeden zaujimavy citat spisovatela, alebo z akeho roku vydnia a vydavatelsttva ta blba kniha vydala?please!
02.04.2006
petruska
Reagovať
Aspon nebdem mat pätku
Ten čo to písal je úžasný človek... Knihu síce mám prečítanú, ale kedže nejsom bohvieaky spisovateľ tak mi stačí opísať toto. Vážne díky tomu čo to písal...
05.02.2006
Springfield
Reagovať
JEZISI DAKUJEM
Jezisi dakujem! strasne mi to pomohlo!
Lebo som to uplne zabudle ze to mm citat.V jeden den to vsetci v triede doniesli len ja nie. a teraz to nemusim citat. staci vytlacit.DIKIIIIIIIII papaaaaa
PS: ty ktori to sem napisali su uplne skveli!! diki ze na nas myslite! :)
Lebo som to uplne zabudle ze to mm citat.V jeden den to vsetci v triede doniesli len ja nie. a teraz to nemusim citat. staci vytlacit.DIKIIIIIIIII papaaaaa
PS: ty ktori to sem napisali su uplne skveli!! diki ze na nas myslite! :)
30.01.2006
sisa
Reagovať
faaaajn
dakujem za tento prispevok,v skole sme mali totiz povinne citanie a mama mi poradila,ze ked sa mi to nechce citat,ze si to mam najst na nete.diky moc
13.12.2005
kajusa
Reagovať
vdaka
dufam ze budem mat 1 ale tak aspon tu knihu nemusim citat diki moc za tuto sluzbicku no sa mi to nechce opisovat ale hlavna vec ze to budem mat !!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))