referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Pán prsteňov
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.04.2005
Toper    Reagovať
dolar
americka somarina
24.05.2007
Mimuszka    Reagovať
Re: dolar
nieeee nemas pravdu neeeni to skor Harry Potter je traaapnyyy :D
24.05.2007
Mimuszka    Reagovať
nieeee nemas pravdu neeeni to skor Harry Potter je traaapnyyy :D
06.11.2006
piprik    Reagovať
vies co mozes?? to potter je hovadinaaa a riadne velkaa
08.03.2006
arwen    Reagovať
hmmmmmm....
aha..... no ja si osobne myslim, ze toto dielo patri medzi najkrajsie na svete.... haha ale tym myslim to tolkienove a nie tnto referat.... je to skor uvaha, a asi to sem nepatri.... cela ta trilogia je uzasna a ked ju citas, odtrhnes sa od skutocnosti... mne uz prischla prezyvka arwen... aôle som za nazor parsona mt.... lebo ved, ked si hladas pracu a sefovi zacnes kecat o elfoch... neviem neviem... hehe asi tak hehe
07.12.2005
dexter    Reagovať
---------------
este detail- cely PAN PRSTENOV je vlastne 2.svetova vojna.. presten-atomova bomba, sauron(alebo saruman) je hitler.. autor vtedy zil a rozoberali to rozni experti na dejiny a oni to potvrdili.. IBA TOLKO..
27.04.2005
parsonMT    Reagovať
dodatok
Este som chcel dodat, ze svet by mohol byt krasny, ak by ludia neboli tak zahladeny do seba a zacali sa menit. Potom by sa menilo vsetko a bolo by to naozaj krasne. Clovek ma tu moc zmenit svet, len ju NECHCE vyuzit...
27.04.2005
parsonMT    Reagovať
?????
Tuto celu tetralogiu povazujem za jedno z najlepsich diel, ake som kedy cital. Tiez som niekedy uvazoval, ze by som sa chcel preniest do tohto diela, ale dostala sa mi do usi taka mudrost, ze clovek by mal byt vdacny aj za to \"malo\", co ma. Teda, nechcem byt nezdvorily, ale bolo by dobre, keby si sa pozrel okolo seba a prestal fantazirovat (nic proti tvojej fantazii, ale s nou v zivote velmi nepochodis).
25.02.2005
Sonnenrose12    Reagovať
Taký istý názor
Máš taký istý názor ako ja. Mňa občas dokonca nazvú Arwen.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.