referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Romain Rolland: Peter a Lucia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.12.2008
xXx    Reagovať
Re: Odporucam
Umenie...Literatúra...toto všetko je pekné... no ale nie pre každého... ja osobne sa o literatúru nezaujimam... komu sa pači nech si to čita ale ja z toho nechcem... bohužial to nemožem povedat mojej učitelke slovenčini xD
24.05.2005
lukson    Reagovať
Odporucam
Odporucam precitat, je to fakt pekne
03.12.2008
xXx    Reagovať
Umenie...Literatúra...toto všetko je pekné... no ale nie pre každého... ja osobne sa o literatúru nezaujimam... komu sa pači nech si to čita ale ja z toho nechcem... bohužial to nemožem povedat mojej učitelke slovenčini xD
22.10.2006
bokor    Reagovať
a potom si sa zobudil, nie?
si teply alebo co?
sak je to chujovina tvrdeho razu, v ktorej cakas len na to kedy zhebnu
23.10.2007
skebla    Reagovať
Re: Re: Odporucam
keby to bola chujovina tak to necita nikto...
29.10.2006
janyka5    Reagovať
nhoooo si ty asi riadny kar, nevies co je dobreeee ... a navyse kazdy ma iny nazor na to co je dobre a co odporuca ... cize tvoj komentar je doost zbytocny :) pa
02.12.2008
Simon    Reagovať
To je blbost
Autor predchadzajucu recenziu napisal akoby mal 10 rokov. Ako niekto moze napisat o knihe: "je veľmi pekná"
24.11.2008
Christian    Reagovať
Pekné
Myslím si, že stojí za to prečítať si tú knihu; je to jedno z mála diel, ktoré ma dokázalo upútať, nakoľko knihy vôbec nečítam. Kto chce, ten si z toho vyvodí užitočné veci či rady do života.
12.10.2008
simona    Reagovať
neodporucam :)
...stretli sa pri Moste umenia...nie umierania..:D:D
05.10.2008
citatel    Reagovať
piiiiiiiiiiiiiiiip
nie je to blbost az tak uplne,,ale bolo by to zaujimavejsie keby dotoho nevstupoval autor a neopisoval rozhovory petra a lucie na min. 3 stranach. ta priama rec a dialogy medzi petrom a luciou su v pohhode ale skoda ze kratky dialog a 10 stran komentovania autora,..a zo 140 stran je 40 o utorovi aky je perektny,..-narcis .-)
09.06.2008
joxxko    Reagovať
Odporucam
no blbost ale maturuje sa stoho:D:D .....
06.11.2006
mojnazor    Reagovať
podla mna je to tiez dost dobra blbost
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.