Zaujímavosti o referátoch
Martin Kukučin: Rysavá jalovica
06.06.2010
lol
Reagovať
Jalovica
To je blbost sak najprv trnkova zena isla pre trnku, ten pil tak nahnevana zobrala kravu a potom tam je ze jeho zena poslala ho ju hlavat !!! ked ju ona zobrala kravu. A nakonec !!! je ze krava sa nasla u trnkovcov. Tak to je mega chujovina. SI zabila.
02.05.2008
Jalovica
Reagovať
JALOVICA
podla mna sa to da .... ja som to mala citat ako povinne citanie a velmi mi to pomohlo... sice by sa to dalo aj lepsie ale da sa... oki .... hodnotila by som to znamkou 1 ( s minusom)...... :))
02.05.2008
Jalovica
Reagovať
JALOVICA
podla mna sa to da .... ja som to mala citat ako povinne citanie a velmi mi to pomohlo... sice by sa to dalo aj lepsie ale da sa... oki .... hodnotila by som to znamkou 1 ( s minusom)...... :))
26.03.2008
Roman
Reagovať
Rysavá jalovica
to je najkratsi obsah aky som k tejto knihe na internete nasiel .........diky pomohol si mi!!!!!:-)
15.01.2008
janko
Reagovať
slabe
OMG slabe jak caj dost vynechane a ta cast s trnkom OMG velmi slabe a tie Hrubky !!!!!! Prerobit!!!!!!!!!
15.01.2008
arsenelupin
Reagovať
SLABOTA JAK ČAJ
OMG slabe jak caj dost vynechane a ta cast s trnkom OMG velmi slabe a tie Hrubky !!!!!! Prerobit!!!!!!!!!
27.05.2007
miishaa
Reagovať
jajajaaaj
oh boze..no hrozne nieco.a tie gramaticke chyby....kde si bol-bola ked sa ucila slovencina??
28.02.2007
RnG
Reagovať
.........
slabé jak čaj ... najviac ma pobavila táto čast ktorá si protirečí :)) " Adam Trnka nakoniec došiel domov bez peňazí a aj bez kravy. Nahnevaná žena ho poslala hľadať kravu. Krava sa našla u Trnkovcov."
28.02.2007
RnG
Reagovať
ach jaj
slabé jak čaj ... najviac ma pobavila táto čast ktorá si protirečí :)) " Adam Trnka nakoniec došiel domov bez peňazí a aj bez kravy. Nahnevaná žena ho poslala hľadať kravu. Krava sa našla u Trnkovcov."