referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Martin Kukučin: Rysavá jalovica
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
21.10.2010
gsgsd    Reagovať
fsdfsgbh
coooooooooooooooooooooooooooooooooooool
06.06.2010
lol    Reagovať
Jalovica
To je blbost sak najprv trnkova zena isla pre trnku, ten pil tak nahnevana zobrala kravu a potom tam je ze jeho zena poslala ho ju hlavat !!! ked ju ona zobrala kravu. A nakonec !!! je ze krava sa nasla u trnkovcov. Tak to je mega chujovina. SI zabila.
19.01.2009
atd    Reagovať
dokonele
co mam povedat je t kratke a vistizne skratka dokonale
15.12.2008
asd    Reagovať
asdad
ja kkt to stahujem z netu lebo sa mi nechce čitať
06.05.2008
ahoj    Reagovať
rysava jalovica
je to celkomok kniha ale nerada citam
02.05.2008
Jalovica    Reagovať
JALOVICA
podla mna sa to da .... ja som to mala citat ako povinne citanie a velmi mi to pomohlo... sice by sa to dalo aj lepsie ale da sa... oki .... hodnotila by som to znamkou 1 ( s minusom)...... :))
02.05.2008
Jalovica    Reagovať
JALOVICA
podla mna sa to da .... ja som to mala citat ako povinne citanie a velmi mi to pomohlo... sice by sa to dalo aj lepsie ale da sa... oki .... hodnotila by som to znamkou 1 ( s minusom)...... :))
26.03.2008
Roman    Reagovať
Rysavá jalovica
to je najkratsi obsah aky som k tejto knihe na internete nasiel .........diky pomohol si mi!!!!!:-)
23.02.2008
ghfghgjg    Reagovať
sfghhjj
nahodou sa s toho da spravit obsah nemusi to byt na 10 stran
15.01.2008
janko    Reagovať
slabe
OMG slabe jak caj dost vynechane a ta cast s trnkom OMG velmi slabe a tie Hrubky !!!!!! Prerobit!!!!!!!!!
15.01.2008
arsenelupin    Reagovať
SLABOTA JAK ČAJ
OMG slabe jak caj dost vynechane a ta cast s trnkom OMG velmi slabe a tie Hrubky !!!!!! Prerobit!!!!!!!!!
27.05.2007
miishaa    Reagovať
jajajaaaj
oh boze..no hrozne nieco.a tie gramaticke chyby....kde si bol-bola ked sa ucila slovencina??
18.04.2007
swcdqwerf    Reagovať
Re: Príspevok
dcewgfrtgwľdervgfbbbbbbbbbbbbbbb
14.03.2007
jtzjzjz    Reagovať
z6rutzu
pica a ca kosm pjebani
14.03.2007
haaaaaaaaaaaaaaaaaaa    Reagovať
jjjjj
velka zjebana picovina
14.03.2007
ihlaannko    Reagovať
ahooj
ahojte akos
10.03.2007
peto    Reagovať
gramatika vam nic nehovori..
a tie gramaticke chyby...
10.03.2007
peto    Reagovať
gramatika vam nic nehovori..
a tie gramaticke chyby...
28.02.2007
RnG    Reagovať
.........
slabé jak čaj ... najviac ma pobavila táto čast ktorá si protirečí :)) " Adam Trnka nakoniec došiel domov bez peňazí a aj bez kravy. Nahnevaná žena ho poslala hľadať kravu. Krava sa našla u Trnkovcov."
28.02.2007
RnG    Reagovať
ach jaj
slabé jak čaj ... najviac ma pobavila táto čast ktorá si protirečí :)) " Adam Trnka nakoniec došiel domov bez peňazí a aj bez kravy. Nahnevaná žena ho poslala hľadať kravu. Krava sa našla u Trnkovcov."

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.