referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Janko Jesenský: Pani Rafiková
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
30.06.2006
ufonik    Reagovať
prosim Vas za obsah
A obsah je kde?,ja len ze nemam co napisat do citatelskeho denniku.dakujem za pochopenie
30.06.2006
ufonik    Reagovať
prosim Vas za obsah
A obsah je kde?,ja len ze nemam co napisat do citatelskeho denniku.dakujem za pochopenie
30.06.2006
ufonik    Reagovať
prosim Vas za obsah
30.06.2006
ufonik    Reagovať
prosim Vas za obsah
30.06.2006
ufonik    Reagovať
prosim Vas za obsah
28.05.2005
maroš    Reagovať
Pomoc!
Práve sa učím na matury a som v riti lebo maturi mám v pondelok a teraz je sobota a nič neviem a ešte som sa neučil na odborné predmety som v riti totálne!
POMOC!
07.06.2006
lekt    Reagovať
Re: Pomoc!
Mal si na to celééééééé, štyri roky!
:-)
21.09.2005
prd    Reagovať
Re: Pomoc!
no ty si.................! co to sem pises ty debil aj tak ti nik nepomoze-mal si sa skorej ucit to je tvoja chyba.............HAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-))))))
06.06.2006
GaLdeR69    Reagovať
kurva
do pice zajtra z toho odpovedam...ale poznate ten pocit? stojite na dvojku....ale serete na to...už sa neviete dockat leta...a je vam ukradnute...že nakoniec dosanete trojku...
15.01.2006
Palo    Reagovať
Ááááááááááááá
Je to mozno kvalitne obsahovo, ale co sa tyka stylu, slovosledu a stylistyky pisania, tak sa to proste neda citat. Jednu stranu si musite precitat tri-krat aby ste aspon zhruba pochopili o co ide. Je to fakt necitatelne...
26.05.2006
indianka    Reagovať
Re: Ááááááááááááá
tu ide o to, ze to to dielo je nepochopitelne
26.05.2006
indianka    Reagovať
Re: Ááááááááááááá
tu ide o to, ye to to dielo je nepochopitelne
23.03.2006
kubko    Reagovať
kokoti
aj tak ste všetci kokoti

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.