Zaujímavosti o referátoch
M. Kukučín: Rysavá jalovica
16.12.2018
Daniel Hlinka
Reagovať
podakovanie
najviav dakujem tejto strčanke ktora ma v postate aj zachranila
dakujem
dakujem
08.01.2018
Vaneska remisova
Reagovať
Zachrana
Zachranilo ma to lebo som mala napisat obsah a som na to zabudla tak som toto napisala na poslednu chvíľku
08.01.2018
Vaneska remisova
Reagovať
Zachrana
Zachranilo ma to lebo som mala napisat obsah a som na to zabudla tak som toto napisala na poslednu chvíľku
20.09.2017
Sarah
Reagovať
Potrebujem pomoc
Ahojte chcela som sa spýtať naša pani ucitelka nam rada dáva zaujímavé otázky na domácu úlohu a naša včerajška bola "preco sa susedstva volali rovnako?" Cize Adam a Eva ... hoci co som co čítala lúštila no mne nic nenapadá nahodou nevie niekto ?
26.03.2017
cyka
Reagovať
iutjhgfdsa
dobra gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
23.02.2008
gtfft
Reagovať
fgrgtr
podla mna moc dlhe ako,keby si to skratil (a) tak by to asi pomohlo viac pre zs no ale pomohlo mi to dik....:)
20.02.2008
suzanne
Reagovať
Dobry referat
Referat obsahovo super, forma dobra, vyjadrovacie prostriedky super ale malo citatov a neni su tam zdroje...inak chvalim :-)
09.01.2008
counter strike 4ever
Reagovať
counter strike 4ever
dobry referat .MA zachranil.Chyba my rok vidanja a viac postav.
29.05.2006
X@nD3R
Reagovať
Hmmmm
No tento referat mi velmi pomohol a myslim ye ked nabuduce pojde tento film tak si pozriem no ale velka vdaka tomuto autorovi referatu kamo si dobry a prajem ti aby si napisal este mnoho takych dobrych a kvalitnych referatov skutocne aplaus cau
24.02.2007
daňa
Reagovať
velmi vam dkujem (zislo sa mi to pri pisani obsahu poprosim autora
Tento referát mi veľmi pomohol no a veeeeeeeeeeeeeeeeelmi veľká vďaka tomuto autorovi referátu kamoško si fakt dobrý a prajem ti aby si napísal ešte mnoho takýchto dobrých a kvalitných referátov skutočne waaaaaaaaaaaaaw caf. a keby si mal čas napíš mi na môj e-mailík.pls. :o)
29.05.2006
X@nD3R
Reagovať
Aplaus
No tento referat mi velmi pomohol a myslim ye ked nabuduce pojde tento film tak si pozriem no ale velka vdaka tomuto autorovi referatu kamo si dobry a prajem ti aby si napisal este mnoho takych dobrych a kvalitnych referatov skutocne aplaus cau