referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Globálne problémy
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.05.2009
Katka    Reagovať
Tatu12
wy wyjebance sproste wam to uz jebe na tu hlawu sprostu????? nexapem naco mna tu tymto zatazujete kurwa wam jebem ak ma niekto podobny nazor taq mi mozete napisat ako wazne mi je az do grcu ked to tu widim bleeeeeeeeeeeeeeeeeee wy kapce sproste banda tupcow ste tu wsetci a ete tu piste mno trapne ako wazne mooc na ma ked to tu citam iba mna tu zatazujete a ja ako pica to tu citam wobec nwm precvo joj iba ste ma tu zmiatli joyha ejha fuhaaa jajjujjajjujjajjujjajjuj 0915235470 toto je moe cislo ak mi cete nadat abo sa podelit o nazor kludne kludne joy ete kludnejsie mi mozete zawolat abo ak mi prezwonite 20krat za sebou ale ryxlo ja wam zawolam skuste a cim budem mat wiac zmeskanyx tym lepsie mi bude na dusi :D ak budem mat 50 zmeskanyx taq taq ja wam zawolam a automaticky sa wam bude dobijat kredit skus neojebawam cmaqqqqqqq moj nick na pokec aj tam mozte bezobaw prosim!!!!! katusqa151 pisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D ;)
26.03.2009
dado    Reagovať
blost
no je to nic moc nechapem nac tam su tie blbosti dane
18.03.2009
sirqa    Reagovať
odpisaneee
..to iste mae v ucebnincii:(
18.03.2009
sirqa    Reagovať
Re: fujj
anoo a ece aj dpisane z ucebnice!
18.03.2009
sirqa    Reagovať
Re: fujj
anoo a ece aj dpisane z ucebnice!
06.03.2008
SSS    Reagovať
maly rozsach
trohu male nezda sa vam??????
03.03.2008
Fish    Reagovať
Michaela Florkova
Tu sa ai tazko nieco dozvies
12.02.2008
.....    Reagovať
Re: !!!!:D
ani neeeeeeeeeee
13.02.2008
michaela florkova    Reagovať
Re: Re: !!!!:D
a kde sa tu dozviem o tretom globalnom prispevku? moze mi niekto poradit, lebo stracam hlavu...
02.03.2008
Fish    Reagovať
Re: Re: Re: !!!!:D
tak tu asi nie moja
02.03.2008
Fish    Reagovať
Re: Re: Re: !!!!:D
lol je to tu .......... ale co narobis
12.02.2008
????:D    Reagovať
!!!!:D
kua nuda jak v riti:DD
06.06.2007
netreba vediet    Reagovať
bortacina
to je uplna hovadina len opisane s knihy o ucitelke nemozem dat pana beka to ste nemohli napisat nieco normalne???????? traps
06.06.2007
netreba vediet    Reagovať
bortacina
to je uplna hovadina len opisane s knihy o ucitelke nemozem dat pana beka to ste nemohli napisat nieco normalne???????? traps
04.06.2007
-ll-    Reagovať
ggggggg
mohol si aspon zmenit poradie g. prob.
04.06.2007
Neck    Reagovať
lol lol lol
Pekne opisane z ucebnice.
29.04.2007
neviem    Reagovať
referat
kdo ma niejaky referat o energeticke a surovinove ploblemy pls
29.04.2007
neviem    Reagovať
referat
kdo ma niejaky referat o energeticke a surovinove problemy pls
26.04.2007
biba    Reagovať
kopia
to ste nemohli napisat nieco viac o slobodnom rozvoji ludskej osobnosti a dodrziavani ludskych prav? to ked precitam ucitelke tak mi povie ze som to odpisala z knihy velmi pekne vam dakujem a zevraj je tu ,,vsetko co student potrebuje"!!!!!!!!!!!
22.04.2007
egres    Reagovať
fsadfsadfg
sak sa to dalo aj viac rozpisat neeeee
11.04.2007
srg    Reagovať
edhrgs
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
18.03.2007
jepeto    Reagovať
Re: pravda
potkani smradlavy
08.03.2007
fodrik    Reagovať
nic nove pod slnkom
toto iste mozem najst v deviatackej obcianskej a myslim ze tam je to lepsie napisane
05.03.2007
michaela    Reagovať
odveci
akoooo,,,,ved to ani dokopy nema vela spojitosti s tou militarizaciou,,,,,a nebezpecenstvou jadrovej vojny :( blee o nicom
05.03.2007
michaela    Reagovať
odveci
akoooo,,,,ved to ani dokopy nema vela spojitosti s tou militarizaciou,,,,,a nebezpecenstvou jadrovej vojny :( blee o nicom

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.