Zaujímavosti o referátoch
Globálne problémy
13.05.2009
Katka
Reagovať
Tatu12
wy wyjebance sproste wam to uz jebe na tu hlawu sprostu????? nexapem naco mna tu tymto zatazujete kurwa wam jebem ak ma niekto podobny nazor taq mi mozete napisat ako wazne mi je az do grcu ked to tu widim bleeeeeeeeeeeeeeeeeee wy kapce sproste banda tupcow ste tu wsetci a ete tu piste mno trapne ako wazne mooc na ma ked to tu citam iba mna tu zatazujete a ja ako pica to tu citam wobec nwm precvo joj iba ste ma tu zmiatli joyha ejha fuhaaa jajjujjajjujjajjujjajjuj 0915235470 toto je moe cislo ak mi cete nadat abo sa podelit o nazor kludne kludne joy ete kludnejsie mi mozete zawolat abo ak mi prezwonite 20krat za sebou ale ryxlo ja wam zawolam skuste a cim budem mat wiac zmeskanyx tym lepsie mi bude na dusi :D ak budem mat 50 zmeskanyx taq taq ja wam zawolam a automaticky sa wam bude dobijat kredit skus neojebawam cmaqqqqqqq moj nick na pokec aj tam mozte bezobaw prosim!!!!! katusqa151 pisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D ;)
13.02.2008
michaela florkova
Reagovať
Re: Re: !!!!:D
a kde sa tu dozviem o tretom globalnom prispevku? moze mi niekto poradit, lebo stracam hlavu...
06.06.2007
netreba vediet
Reagovať
bortacina
to je uplna hovadina len opisane s knihy o ucitelke nemozem dat pana beka to ste nemohli napisat nieco normalne???????? traps
06.06.2007
netreba vediet
Reagovať
bortacina
to je uplna hovadina len opisane s knihy o ucitelke nemozem dat pana beka to ste nemohli napisat nieco normalne???????? traps
26.04.2007
biba
Reagovať
kopia
to ste nemohli napisat nieco viac o slobodnom rozvoji ludskej osobnosti a dodrziavani ludskych prav? to ked precitam ucitelke tak mi povie ze som to odpisala z knihy velmi pekne vam dakujem a zevraj je tu ,,vsetko co student potrebuje"!!!!!!!!!!!
11.04.2007
srg
Reagovať
edhrgs
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
08.03.2007
fodrik
Reagovať
nic nove pod slnkom
toto iste mozem najst v deviatackej obcianskej a myslim ze tam je to lepsie napisane
05.03.2007
michaela
Reagovať
odveci
akoooo,,,,ved to ani dokopy nema vela spojitosti s tou militarizaciou,,,,,a nebezpecenstvou jadrovej vojny :( blee o nicom
05.03.2007
michaela
Reagovať
odveci
akoooo,,,,ved to ani dokopy nema vela spojitosti s tou militarizaciou,,,,,a nebezpecenstvou jadrovej vojny :( blee o nicom