referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Život človeka je potrebné ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.04.2005
judg3    Reagovať
HALUZ
No....kde zacat. Takze po 1. Neviem kto tieto uvahy alebo lepsie povedané práce hodnotí ale ja by som jej dal prinajlepsom trojku.
Za 2. Je to klišé ako opadane listie...takuto pracu som pisaval v tretej triede zakladnej skoly... Fakt neviem kto to hodnoti..tsts
Za 3. Mas sice uplnu pravdu ale napisal si to neuveritelne sucho a nezazivne, chcelo by to "stavu"
Za 4. Neber si to osobne je to len moj subjektivny nazor
Za 5. omg
Za 6. cus bus
15.02.2006
yivanka    Reagovať
Re: HALUZ
no...mozno mas pravdu,ale ked som sa tu uz do teba pustila,ta by som ti to mala poriadne nandat. nie kazdy ma predsa schopnost perfektne pisat a stylizovat, tak si myslim, ze to napisal tak, ako to vedel napisat. na druhej strane je to ale vazne trosicku suche, ale ty...judg3...pochybujem ze by si to napisal v tretej triede na zakladnej skole....
06.04.2005
ani    Reagovať
;)))))))
tak toto sa mi paci a hlavne to ze Je ľahké napísať to, čo som tu napísal ja, ale je oveľa ťažšie si to uvedomiť ..no veru kus pravdy ;)
23.03.2005
TRt    Reagovať
-------:o)
Súlasím.Tvrdé drogy svinstvo jú.No každý jednotlivec je dosť inteligentná bytosť aby pochopila, že život má vo svojich rukách a nikto ho sním nebude učiť narábať.Každý kráča svojou cestou a nikomu nemáš právo jeho cestu ponižovať.Môžeš mu ukázať inú možnosť no nie ho po nej polať.Máš svoju pravdu.Ja mám svoju.Všetko živé ma svoju cestu a svoje možnosti.Poviem ešte tolko.Žiť treba tak aby si naň bol hrdý v každej sekunde svojho bytia.Every day is good to die.Život je úžastná vec, ktorého zmyslom Žiť!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.