Zaujímavosti o referátoch
Pet Shop Boys
01.10.2009
5KA
Reagovať
Su super
Tyto chlapci nemuseli rozbit interier lietadla ako Oasis aby sa o nich pisalo. Su to inteligentni ludia a taka je podla mna aj ich hudba. Kazde 2 roky vydaju album a aj po 25 rokoch su v top 10. Kto iny to dokaze? Mozno Madona ale ta ma team ludi a vzdy spolupracuje s interpretmi co prave letia. PSB si robia hudbu aj texty sami a to je tiez vynimocne. Mnohym rockerom robia texty ini, a oni to len odspievaju. PSB su jedinecni a najlepsi - niesom jedina co si to mysli. P
01.10.2009
MICHAL
Reagovať
Podla mna...
...je top skupina.
Myslim ze ziadna skupina nemala nikdy napaditejsie a lepsie texty, casto cele pribehy, casto fylozoficke. ale to tyto sedliaci, co sa v skole neucili, nemozu pochopit.
Hudba sa jednemu pacit nemusi a inemu moze ale som si isty ze genialne texty su perfektne zakomponovane do melodie.
P.S.B. na slovensku v radiu nepocujem ako je rok dlhy (napr. Express) a v rakusku 6 krat za 24 hodin. Neviem preco...
P.S.B. su No. 1
Myslim ze ziadna skupina nemala nikdy napaditejsie a lepsie texty, casto cele pribehy, casto fylozoficke. ale to tyto sedliaci, co sa v skole neucili, nemozu pochopit.
Hudba sa jednemu pacit nemusi a inemu moze ale som si isty ze genialne texty su perfektne zakomponovane do melodie.
P.S.B. na slovensku v radiu nepocujem ako je rok dlhy (napr. Express) a v rakusku 6 krat za 24 hodin. Neviem preco...
P.S.B. su No. 1
13.10.2007
Rasto
Reagovať
super
nedaj sa znechutit a odradit.ja som fanusik uz 15 rokov a pre ,mna su tito pani famozny.drzim palce.
06.12.2006
roko
Reagovať
...k tomuto všetkému
...PSB sú dôkazom,že svojou hudbou zaujali široké masy ľudí.Od intelektuálov až po priemerných ľudí stratených v dave( viď "NO GRC").
Ten tvoj referát má niekoľko zásadných chýb,ale vzhľadom na to,že je z neho cíťiť nadšenie a zápal pre vec,dá sa to v pohode prepáčiť.
Ten tvoj referát má niekoľko zásadných chýb,ale vzhľadom na to,že je z neho cíťiť nadšenie a zápal pre vec,dá sa to v pohode prepáčiť.
08.11.2006
arabela
Reagovať
Re: a.guess
prepac, ak som sa ta dotkol; nechcel som.
kazdopadne prispevok nizsie, aj ked napisany neotesane, ma v principe pravdu a zamyslel by som sa na takymto uzkoprsym hodnotenim (vsetkej) hudby
kazdopadne prispevok nizsie, aj ked napisany neotesane, ma v principe pravdu a zamyslel by som sa na takymto uzkoprsym hodnotenim (vsetkej) hudby
04.05.2005
no grc
Reagovať
preboha, to co je toto
kamo, neviem skade si, ale nieco tak vypatlane som dlho necital. aby si rozumel, mam kompletnu diskografiu PSB, viacmenej zo sentimentalnych dovodov, i ked niektore songy su fajn a daktore dokonca predbehli dobu, hlavne take v ktorych sa tennant velmi neangazuje (no vseliake tie dancefloorove remixy su este omnoho grcopudnejsie). tak ci tak, psb su out a boli out uz v casoch bilingual a pisat o \"tuctovej kapele U2\" a 2 najlepsich songoch ever z dielne PSB je fakt na smiech. necudoval by som sa keby ti na stene visel plagat dj bobo