Zaujímavosti o referátoch
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
18.04.2005
Katka
Reagovať
Trošku kritiky
Prvé, čo ma zarazilo, bolo dosť gramatických chýb, či pri prehodení písmeniek, alebo v ich úplnom vynechaní. Ak sa človek snaží napísať referát na tému formátu Malého princa, mal by si podľa mňa dať záležať na takýchto drobnostiach, lebo akokeby si nedávala najavo svoju úctu k dielu. To je najmenej. Sú tu zle použité čiarky, referát je príliš dlhý na môj vkus a ani úvod nie je nejak extra, aby ma prinútil čítať tie štyri stany ďalej. Ale cítiť, že si si dala celkom na obsahu záležeť, hoci na forme to nevidno... E šte na prvej strane ma zarazilo, že cituješ z Fulghama. Nič proti nemu, vážne, ale keď vyjadruješ svoj názor na Exupéryho, čo tam robí Robert? Skús sa vyjadriť vlastnými slovami a keď sa ti tá pasáž až tak páčila, prečo ju nepoužiť v referáte o Fulghumovi? A aj keby si ju chcela tu silou mocou, tak to skráť prepána, lebo komu sa chce čítať čosi o Donniem, keď hľadal Malého princa??? Nechcem ťa odradiť, čiže to si neber až tak k srdcu, len sa nad tým zamysli =) Moje referáty nie sú o nič lepšie =)) Pozdravuje Katka
03.12.2008
kabaka
Reagovať
Re: Trošku kritiky
čau Ktka, prečítaj si aj môj druhý referát o Malom princovi... :)
24.04.2005
Ajka
Reagovať
:-))))
Akože prečítala som si asi prvú stránku a mala som dosť. Nie, že by mi vadil obsah, ale tie Tvoje najčastejšie používane slovíčka \"KTORÝ, KTORÁ, KTORÉ\" ma už začali unavovať. To je asi všetko, čo som Ti tu chcela vytknúť ;-)