Zaujímavosti o referátoch
Satanizmus ako náboženstvo, ...
17.07.2006
andy
Reagovať
konecne som satanista
Pred tyzdnom som na urade menil vierovyznanie z katolika na satanistu. Viac mi to vyhovuje, je to z mojho pohladu lepsia filozofia. Krestanstvo u mna silne klesa zvratenou filozofiou "clovek nie je zviera" a preto ku krestanstvu citim nechut a odpor.
07.11.2010
Magisterka Mgr.
Reagovať
Re: krst.
V diskusnom príspevku píšeš, citujem pred týždňom som menil na úrade vierovyznanie... ( na akom úrade ? )
z cirkvi sa nedá vystúpiť.
Viera sa nedá meniť ako špinavé prádlo.
Rodičia keď ťa priniesli na krst predpokladám, že ešte ako malé dieťa prevzali na seba záväzok, že chcú, aby si bol pokrstený a vychovávaný v tejto viere, a že ťa v tejto viere budú aj vychovávať.
( prevzali za teba krstné záväzky )
Krst zanecháva v duši nezmazateľný znak.
Pokrstením sa duchovne rodíme pre nadprirodzený život, čiže pre nebo.
Stávame sa Božími deťmi, kresťanmi katolíkmi, členmi Cirkvi a dedičmi Božieho kráľovstva.
Dostávame tak právo používať aj iné sviatosti na posväcovanie svojej duše, plne sa zúčastňovať na živote Cirkvi (predovšetkým svojej farnosti), pestovať v sebe život milosti a duchovného rastu a tak zabezpečiť spásu pre svoju dušu.
stále mi znejú slová, ktoré som si prečítala, na úrade som menil vierovyznanie, ale z cirkvi sa nedá vystúpiť
( pri krste dostávame predsa nezmazateľný znak ) a preto môj môj konečný záver znie, že katolíkom si aj zostal.
( pozn. ľahostajný, vlažný studený, vo viere a ktorý si prestal plniť aj základné povinnosti :
1, nedeľná účasť na svätej omši ( prvé prikázanie spomni, aby si deň sviatočný svätil )
a ďalšie cirkevné prikázania.
( napr. aspoň raz v roku prijať Eucharistiu vo veľkonočnom čase )
cirkevné prikázania :
Ako znejú cirkevné prikázania?
1. Svätiť prikázané sviatky.
2. V nedeľu a v prikázaný sviatok zúčastniť sa na celej svätej omši.
3. Konať skutky kajúcnosti každý piatok a na popolcovú stredu.
4. Aspoň raz v roku sa vyspovedať a prijať Oltárnu Sviatosť.
5. Podporovať cirkevné ustanovizne.
V krste dostávame na dušu nezmazateľný znak a Kristovu pečať.
katechzmus katolíckej cirkvi 1262-1274 až 1279-1280
cituje :
Krst odpúčťa dedičný hriech, všetky osobné hriechy i tresty za hriechy, dáva účasť na trojičnom Možom živote prostredníctvom posväcujúcej milosti, milosti ospravedlnenia, ktorá včleňuje do Kristaa do jeho cirkvi, dáva účasť na Kristovom kňazstve a je základom spoločenstva so všetkými kresťanmi, udeľuje teologálne
/ božské / čnosti a dary Ducha svätého.
Pokrstený patrí navždy Kristovi je totiž označený nezmazateľnou Kristovou pečaťou ( charakterom )
Rodičia keď ťa priniesli na krst predpokladám, že ešte ako malé dieťa prevzali na seba záväzok, že chcú, aby si bol pokrstený a vychovávaný v tejto viere, a že ťa v tejto viere budú aj vychovávať.
Stávame sa Božími deťmi, kresťanmi katolíkmi, členmi Cirkvi a dedičmi Božieho kráľovstva.
Dostávame tak právo používať aj iné sviatosti na posväcovanie svojej duše, plne sa zúčastňovať na živote Cirkvi (predovšetkým svojej farnosti), pestovať v sebe život milosti a duchovného rastu a tak zabezpečiť spásu pre svoju dušu.
stále mi znejú slová, ktoré som si prečítala, na úrade som menil vierovyznanie, ale z cirkvi sa nedá vystúpiť
( pri krste dostávame predsa nezmazateľný znak ) a preto môj môj konečný záver znie, že katolíkom si aj zostal.
( pozn. ľahostajný, vlažný studený, vo viere a ktorý si prestal plniť aj základné povinnosti :
1, nedeľná účasť na svätej omši ( prvé prikázanie spomni, aby si deň sviatočný svätil )
cirkevné prikázania :
cituje :
Krst odpúčťa dedičný hriech, všetky osobné hriechy i tresty za hriechy, dáva účasť na trojičnom Možom živote prostredníctvom posväcujúcej milosti, milosti ospravedlnenia, ktorá včleňuje do Kristaa do jeho cirkvi, dáva účasť na Kristovom kňazstve a je základom spoločenstva so všetkými kresťanmi, udeľuje teologálne
Pokrstený patrí navždy Kristovi je totiž označený nezmazateľnou Kristovou pečaťou ( charakterom )
15.09.2020
Satanistka
Reagovať
Re: Re: krst.
Dobrý, ja len toľko... My nemôžeme za to, že rodicia za nas vybrali vieru. A PRE TO KRESŤANSTVO NENÁVIDÍM!!! NIKTO SA SÁM NEMÔŽE ROZHODOVAŤ!!!
-NECH ŽIJE SQTAN!!!
-NECH ŽIJE SQTAN!!!
06.11.2010
Magisterka Mgr.
Reagovať
Re: Modlitba k sv. Michalovi archanielovi
modlitba malého exhorcizmu
Svätý Michal archaniel, ochraňuj nás v boji proti zlu a úkladov diabla.
Ty kniežna nebeského vojska Božou mocou zažeň do pekla satana a iných zlých duchov, ktorí sa na skaze ľudských duší potulujú po svete amen.
Svätý Michal archaniel, ochraňuj nás v boji proti zlu a úkladov diabla.
Ty kniežna nebeského vojska Božou mocou zažeň do pekla satana a iných zlých duchov, ktorí sa na skaze ľudských duší potulujú po svete amen.
06.11.2010
Magisterka Mgr.
Reagovať
Re: konecne som satanista
Táto modlitba je za teba !
Svätý Michal archaniel, ochraňuj nás v boji proti zlu a úkladov dialba.
Táto modlitba je za teba !
17.07.2006
andy
Reagovať
konecne som satanista
Pred tyzdnom som na urade menil vierovyznanie z katolika na satanistu. Viac mi to vyhovuje, je to z mojho pohladu lepsia filozofia. Krestanstvo u mna silne klesa zvratenou filozofiou "clovek nie je zviera" a preto ku krestanstvu citim nechut a odpor.
07.11.2010
Magisterka Mgr.
Reagovať
Re: krst
V diskusnom príspevku píšeš, citujem pred týždňom som menil na úrade vierovyznanie... ( na akom úrade ? )
( pri krste dostávame predsa nezmazateľný znak ) a preto môj konečný záver znie, že katolíkom si aj zostal.
cirkevné prikázania :
citujem :
Krst odpúšťa dedičný hriech, všetky osobné hriechy i tresty za hriechy, dáva účasť na trojičnom Božom živote prostredníctvom posväcujúcej milosti, milosti ospravedlnenia, ktorá včleňuje do Krista a do jeho cirkvi, dáva účasť na Kristovom kňazstve a je základom spoločenstva so všetkými kresťanmi, udeľuje teologálne
( pri krste dostávame predsa nezmazateľný znak ) a preto môj konečný záver znie, že katolíkom si aj zostal.
cirkevné prikázania :
citujem :
Krst odpúšťa dedičný hriech, všetky osobné hriechy i tresty za hriechy, dáva účasť na trojičnom Božom živote prostredníctvom posväcujúcej milosti, milosti ospravedlnenia, ktorá včleňuje do Krista a do jeho cirkvi, dáva účasť na Kristovom kňazstve a je základom spoločenstva so všetkými kresťanmi, udeľuje teologálne
06.11.2010
Magisterka Mgr.
Reagovať
Re: táto modlitba je za teba
táto modlitba je za teba !!!!!
táto modlitba je za teba !!!!!
11.11.2005
vasilko
Reagovať
satanizmus is the best
satanizmus je podla mna uzasny a aj keby bola satanska biblia vydavana v tisicovych nakladoch, nestratili by o nu ludia zaujem. urcite sa neda porovnavat so spismi klasikov marxizmu-leninizmu. inac v pohode referat, podstatu si vystihol.
06.11.2010
Magisterka Mgr.
Reagovať
táto modlitba je za teba !!!
16.01.2007
canis
Reagovať
Vyznanie viery
Verím v Boha, Otca všemohúceho, Stvoriteľa neba i zeme, i v Ježiša Krista, jeho jediného Syna, nášho Pána, ktorý sa počal z Ducha Svätého, narodil sa z Márie Panny, trpel za vlády Poncia Piláta, bol ukrižovaný, umrel a bol pochovaný. Zostúpil k zosnulým, tretieho dňa vstal z mŕtvych, vystúpil na nebesia, sedí po pravici Boha Otca všemohúceho, odtiaľ príde súdiť živých i mrtvych.
Verím v Ducha svätého, v svätú Cirkev katolícku, v spoločenstvo svätých, v odpustenie hriechov, vo vzkriesenie tela a v život večný. Amen.
Verím v Ducha svätého, v svätú Cirkev katolícku, v spoločenstvo svätých, v odpustenie hriechov, vo vzkriesenie tela a v život večný. Amen.
06.11.2010
Magisterka Mgr.
Reagovať
Re: Vyznanie viery
Pekne si sa pomodlil vyznanie viery obetovala by som ju za týchto diskutujúcich , ktorí sa hlásia k učeniu o satanizme.
23.10.2005
nataska
Reagovať
konecne nieco normalne na tejto stranke....
tento clanok ma uplnu pravdu... konecne niekto kto pozera na satanizmus objektivne... na satanizme nie je nic zle.. tak preco na neho setci pi..ju??
06.11.2010
Magisterka Mgr.
Reagovať
Re: modlitba
15.12.2008
Marduk
Reagovať
Tralala...kokotina
Vela ludí hovoria o Satanizme a pritom o tom nič nevedia....a to hlavne kresťania..v kostoloch vám tlacia do hláv kaleráby a potom ste višinutý...Satanizmus nemá nic spolocne s rituálnymy vrazdamy a ani zajíjanim nejakeho človeka....ten clovek ktorý to robí nie ja satanista ale psychopat.Já by som skôr povedal že Satanizmus je o nezávislosti a slobode"čo chceš to si zeber" a nie o nejakom pokriteckom odriekavaní sa....Ale podme ku kresťanstvu....križiacke výpraví..oslobodenie svetej zemi...14-16 storočí zabíjanie čarodejníc...a prečo?lebo sa nejakemu debilkovy nepácilo že sused mal večšiu záhradu tak ho udal a povedal na neho ze je mág....Ježiš hovorí:aby sme mali radi svojho nepriatela a ked ti dá facku nastav mu druhé líco.....ale toto sa uz v dneskajsej dobe nedá povedať...kresťanská cirkec si zo Satana a všetkým čo má s tým spoločné spravila nepriatela.....urcite ste uz počuli niečo taketo:Ver v boho lebo inak sa budes naveky smaziť v pekly alebo ze pôjdes do zatratenia ale to je cistá kokotina...Takýmto spôsobom si KRESTANSKA CIRKEV bere svoje ovečky aby im boli odaný....aspon vidíte aká je cirkev zákerná......Satanizmus také nič nekdy neurobilo proste ked satanisti niečo chcú povedia to na rovynu a neserú sa stým....HLA, SKLONTE SE JSEM SATANISTOM NAJVECSIM STELESTNENYM CLOVEKA....šemhamforaš Sláva Satanovy!
Zaoberám sa Satanizmom Mágiou a Okultizmom,
Keby niečo to je môj mail:[email protected]
PS:Ako vidíte neni to LaVeyovo meno..a ani sa nesnazim sa po nom opakovat.DOST MA TO STVE KED SA MA NA TO NIEKTO ZACINA PITAT.
Zaoberám sa Satanizmom Mágiou a Okultizmom,
Keby niečo to je môj mail:[email protected]
PS:Ako vidíte neni to LaVeyovo meno..a ani sa nesnazim sa po nom opakovat.DOST MA TO STVE KED SA MA NA TO NIEKTO ZACINA PITAT.
23.10.2010
Mgr.
Reagovať
23.10.2010
Mgr.
Reagovať
Re:pre toho, ktorý sa zaoberá mágiou a ešte niečim horším
1, Nebudeš mať iných bohov okrem mňa
Prvé prikázanie zakazuje uctievať iných bohov okrem jediného Boha.
Hriechy proti prvému prikázaniu sú:
a) Povera - dopúšťa sa jej ten, kto tvorom pripisuje takú moc, akú im Boh nedal
b) Modloslužba - spočíva v zbožšťovaní toho, čo nie je Boh.
Modloslužbou je, keď si človek uctieva stvorenia namiesto Boha, či už ide o bôžikov, zlých duchov, rasu ...
Modloslužba je ťažkým hriechom, lebo ide o vonkajšie zapretie viery
c) Veštenie - človek sa chce dozvedieť nejaké tajomné veci, ktoré nie je možné poznať prirodzeným spôsobom
d) Mágia - človek chce dosiahnuť nejaký vonkajší účinok, ktorý nie je možné dosiahnuť prirodzeným spôsobom.
Ak to chce dosiahnuť pomocou zlého ducha - ČIERNA MÁGIA - je ťažkým hriechom.
Ak to robí pomocou magnetických a hypnotických síl, ide o BIELU MÁGIU.
e) Špiritizmus - je snaha vyvolať duchov zosnulých pre poznanie tajomných vecí. Venovať sa špiritizmu a zúčastňovať sa na ňom je ťažkým hriechom.
Zúčastniť sa na špiritistickom sedení zo zvedavosti nie je ťažkým hriechom.
f) Pokúšanie Boha - spočíva v tom, že človek skutkom alebo slovom skúša Božiu dobrotu a všemohúcnosť, napr. keď je ochotný uveriť len vtedy, keď Boh urobí zázrak.
Výslovné pokúšanie Boha je ťažkým hriechom.
g) Svätokrádež - spočíva v znesväcovaní sviatostí a iných liturgických úkonov, ako aj osôb, predmetov a miest, ktoré sú zasvätené Bohu.
Svätokrádež je ťažký hriech, najmä keď sa pácha proti Eucharistii.
h) Svätokupectvo - simónia - je predávanie alebo kupovanie duchovných skutočností.
Kodex kánonického práva zdôrazňuje, že vysluhovateľ nemá žiadať za vyslúženie sviatosti nič, okrem príspevkov, ktoré určila cirkevná vrchnosť na základe Ježišových slov: "Robotník si zaslúži svoj pokrm." Ale nikomu nesmie byť odopreté vyslúženie sviatosti pre jeho chudobu.
i) Ateizmus - spočíva v tom, že človek odmieta alebo popiera jestvovanie Boha. Úmysel a okolnosti môžu znížiť zodpovednosť za túto vinu, napr. z dôvodu, že samotní veriaci nedávajú dobrý príklad svojho kresťanského života a tak robia vieru málo príťažlivou.
Prvé prikázanie zakazuje uctievať iných bohov okrem jediného Boha.
Hriechy proti prvému prikázaniu sú:
a) Povera - dopúšťa sa jej ten, kto tvorom pripisuje takú moc, akú im Boh nedal
b) Modloslužba - spočíva v zbožšťovaní toho, čo nie je Boh.
Modloslužbou je, keď si človek uctieva stvorenia namiesto Boha, či už ide o bôžikov, zlých duchov, rasu ...
Modloslužba je ťažkým hriechom, lebo ide o vonkajšie zapretie viery
c) Veštenie - človek sa chce dozvedieť nejaké tajomné veci, ktoré nie je možné poznať prirodzeným spôsobom
d) Mágia - človek chce dosiahnuť nejaký vonkajší účinok, ktorý nie je možné dosiahnuť prirodzeným spôsobom.
Ak to chce dosiahnuť pomocou zlého ducha - ČIERNA MÁGIA - je ťažkým hriechom.
Ak to robí pomocou magnetických a hypnotických síl, ide o BIELU MÁGIU.
e) Špiritizmus - je snaha vyvolať duchov zosnulých pre poznanie tajomných vecí. Venovať sa špiritizmu a zúčastňovať sa na ňom je ťažkým hriechom.
Zúčastniť sa na špiritistickom sedení zo zvedavosti nie je ťažkým hriechom.
f) Pokúšanie Boha - spočíva v tom, že človek skutkom alebo slovom skúša Božiu dobrotu a všemohúcnosť, napr. keď je ochotný uveriť len vtedy, keď Boh urobí zázrak.
Výslovné pokúšanie Boha je ťažkým hriechom.
g) Svätokrádež - spočíva v znesväcovaní sviatostí a iných liturgických úkonov, ako aj osôb, predmetov a miest, ktoré sú zasvätené Bohu.
Svätokrádež je ťažký hriech, najmä keď sa pácha proti Eucharistii.
h) Svätokupectvo - simónia - je predávanie alebo kupovanie duchovných skutočností.
Kodex kánonického práva zdôrazňuje, že vysluhovateľ nemá žiadať za vyslúženie sviatosti nič, okrem príspevkov, ktoré určila cirkevná vrchnosť na základe Ježišových slov: "Robotník si zaslúži svoj pokrm." Ale nikomu nesmie byť odopreté vyslúženie sviatosti pre jeho chudobu.
i) Ateizmus - spočíva v tom, že človek odmieta alebo popiera jestvovanie Boha. Úmysel a okolnosti môžu znížiť zodpovednosť za túto vinu, napr. z dôvodu, že samotní veriaci nedávajú dobrý príklad svojho kresťanského života a tak robia vieru málo príťažlivou.
14.11.2009
Džodžo
Reagovať
No tak....
možno že je diabol slabši ako boh ale na konci života ide vždy vela ludi k satanovi :)...a nie k bohovi ...!!!!!!
30.10.2009
Jezis porazil diabla
Reagovať
Jezis je pan a vitaz nad satanom
Jezis je panom tohot sveta pretoze jeho otec Boh mu dal moc. Jezis porazil diabla demon a mocnosti temna na krizi Golgotskom a vydobil pre cloveka vecny zivot s nim. Jezis je kral a tak to je cele peklo sa ho boji aj sam Lucifer. Ty marduk a podobni debili. Jezis porazil skrze svoju krv diabla a ked tak sa spytaj svojho satanka preco sa tak boji mena Jezis Kristus. Ja som uveril v neho a sam Diabol sa boji ked poviem meno Jezis Kristus. ON NEZOTROCUJE LUDI AKO diabol.ON JE LASKA JEZIS JE LASKA A VDAKA TOMU ZE SOM HO PRIJAL DO SRDCA MAMVECNY ZIVOT V KRISTU JEZISOVI NASOM PANOVI KTORI ZNICIL SKUTKY DIABLOVE A VLASTNE AKUKOLVEK MOC satansku.Rovno si dlazdite cestu do pekla, ale aj vas ma Jezisi rad: Odovdajte mu zivot inac stravite vecnost v pekle stoji to za to urcite nie!Odovzdajte mu zivot a mate zaistene duse v nebi. On Jezis vas vsetkych miluje nezabudnite na to!!!!
03.01.2009
wua
Reagovať
.......?
pekny referat,.......
satanisti..? MIMO...zvrateni ludia....
metalisti {nie vsetci} ale totes xD
satanisti..? MIMO...zvrateni ludia....
metalisti {nie vsetci} ale totes xD
15.02.2008
DrKaaR
Reagovať
A este
A chcel by som aj dodat ze mnohe z virokov napisanich v bibliji a povazovanich za krestanske sa az napadne podobaju budhizmu...
Dik
Dik
15.02.2008
DrKaaR
Reagovať
Tak to bolo zase nieco ine....
V mnohom davam avtorovi za pravdu.
I ked niektore clanki co som cital opisuju Satana{diabla} len s pohladu biblije, avtor to zobral viac menej s nestranneho hladiska co sa o ludoch cerpajucich len s cisto krestanskej literatúry povedat neda...
Ja osobne krestanstvo ako take s mnohimi jeho tradiciami neodsudzujem, ale cirkev ano ...
I ked niektore clanki co som cital opisuju Satana{diabla} len s pohladu biblije, avtor to zobral viac menej s nestranneho hladiska co sa o ludoch cerpajucich len s cisto krestanskej literatúry povedat neda...
Ja osobne krestanstvo ako take s mnohimi jeho tradiciami neodsudzujem, ale cirkev ano ...
04.10.2005
KORAK
Reagovať
PEKNA PICOVINA
ti co uznavaju satanizmus su dobre troski a vacsinou patria medzi najnizse spolocenske vrstvy :))
24.01.2008
ninth-gate
Reagovať
Re: PEKNA PICOVINA
reagujem len v krátkosti na KORAKA: podľa mňa nie sú trosky satanisti, aspoň vedia čo chcú, ale ľudia čo napíšu trosky s mäkkým i !!!
04.07.2007
superkajo
Reagovať
Som smutny
Mojiom referatom som fakt nechcel rozburit diskusiu kto je lepsi/horsi pripadne uchylnejsi.Kazdy nech si pozameta pred vlastnym vchodom a aj ked tam ma spinavo ako ja stale ma moznost povedat nazaor(kritiku)kludne,slusne a to najdolezitejsie-konstruktivne
have a nice day
...a milujte sa a mnozte sa(zacalo sa to skvele)
have a nice day
...a milujte sa a mnozte sa(zacalo sa to skvele)
30.01.2008
Nika
Reagovať
Re: Som smutny
takze vsetci co tu pisu ze satanizmus muluju a ze je to nieco uzasne zamyslite sa nad tym ci tomu ze satan a jeho demoni a ostatne somariny naozaj existuju...myslim si ze aby mohol byt clovek satanistom a aby bol tomu uplne oddany musi tomu100%verit...tak kto tomu ozaj veri?
30.01.2008
Nika
Reagovať
myslite!!!!!!!!!!!
takze vsetci co tu pisu ze satanizmus muluju a ze je to nieco uzasne zamyslite sa nad tym ci tomu ze satan a jeho demoni a ostatne somariny naozaj existuju...myslim si ze aby mohol byt clovek satanistom a aby bol tomu uplne oddany musi tomu100%verit...tak kto tomu ozaj veri?
30.01.2008
Nika
Reagovať
myslite!!!!!!!!!!!
08.01.2008
nikto
Reagovať
coze?
ja vobec nechapem odkial ma autor ze samotni satanizmus je proti vykonavaniu obeti. Ved velka cast v satanskej biblii je venovana tomu ako ritual ma vyzerat!
22.09.2006
SATAN
Reagovať
POKRACUJEM
TAKZE, NENAPISEM TO PRESNE, ALE.... JEZIS KAZAL A V TOM HO UVIDEL MUZ A OPYTAL SA HO....CO MAM UROBIT, ABY SOM SA TA MOHOL NASLEDOVAT A DOSTAL DO V KRALOVSTVA NEBESKEHO? JEZIS NA TO....ROZDAJ SVOJ MAJETOK CHUDOBNYM A NASLEDUJ MA....TAKZE SA PYTAM, KTORY KRESTAN, KTORY TU NIECO NAPISAL, TAKTO UROBIL? ANI JEDEN! TAK DRZTE HUBU! PRIKLAD2,....JEZISOV VYROK: LAHSIE PREJDE TAVA UCHOM IHLY AKO SA BOHAC DOSTANE DO KRALOVSTVA NEBESKEHO!!! JEZISOV VYROK...TEN KTO NEROZDAL MAJETOK CHUDOBNYM A NEDAL VAZNOM CHLIEB A VODU, NEMA MIESTO V KRALOVSTE NEBESKOM!!!! JEZIS VAS NIEKOLKO RAZ NAPADA K TOMU,ABY STE ZILI AKO ON, VZDALI SA MAJETKU V PROSPECH CHUDOBNYCH A POMAHALI NEZISTNE LENZE KTORI Z VAS TO UROBIL? ANI JEDEN A ESTE ANI CIRKEV, ANI VATIKAN, CEST VYNIMKAM!!! TAKZE V TOM SPOCIVA POKRYTECTVO KRESTANOV, POUKAZOVAT NA BEZBOZNOST INYCH ALE TU VASU NEVIDITE,HEH.SATANIZMUS JE HNUTIE, KTORE ROVNO, BEZ OKOLKOV POVIE PRAVDU, NETVARIME SA AKO POBOZNI KED V SKUTOCNOSTI SME BEZBOZNI, DO KOSTOLA CHODITE PRE PRESTIZ.
19.12.2007
Byte
Reagovať
Re: POKRACUJEM
Síce niesom satanista ale som antikresťan... Toto čo si tu napísal je pravda... Farári ešte pítaju peniaze od občanouv a potom si ich dakde užívaju a pritom sa tvária že su boží posli a že konaju dobro a rozsievaju lasku medzi ľudí.. No väčšina znásilnení a všeliakych uchylných zneuťití robia práve títo farári. A v pár veciach má tetno satanizmus určite pravdu. Človek má iba jeden život a potom nemá už nič tak nech si ho užije.
07.06.2007
veve
Reagovať
Re: POKRACUJEM
podla toho co tu pises asi nie si krestan...nechapem teda preco sa k takymto člankom vyjadrujes...ked nevies o co ide... iba sa ohanas textami zo sv.pisma absolutne vytrhnutymi z kontextu...
11.12.2005
beata
Reagovať
Co si myslim?
Ano . Zit svoj zivot naplno. A ja viem, ze zivot prezijem najlepsie len s Jezisom. Mozno sa teraz zasmejete ale jedine on mi dava slobodu, preto som sa rozhodla prenho a verte, ze to nebolo len tak. Viem, ze satanizmus a vsetko okolo toho je velmi tajomne a tym aj lakave. Napriek vsetkemu by som sa nikdy neodvazila povedat, ze Satanisti su trosky a najnizsie spolocenske vrstvy. Diabol je ten najinteligentnejsi klamar na svete a ako duchovna bytost ma vacsiu moc ako clovek. Nastastie ho Jezis porazil svojim krizom , laskou a zmrtvychvstanim. Hura, hura, hura.
19.06.2007
elvis
Reagovať
Re: Co si myslim?
co rozpravas? jezis ziadneho satana neporazil... satan sa vyuziva len ako symbol... protiklad... a kde ho porazil? co my z toho mame? a co by bolo keby ho neporazil?... takychto krestanov ako ty nemusim... ale aspon ocenujem ze svojim prispevkom sa nesnazis zhodit satanizmus
28.03.2007
SATAN
Reagovať
Satanizmus
Ja sice počuvam metal a veľmi sa mi pači,ale moc neverim,že také niečo ako satan existuje alebo možno,že aj hej,ale niekde v pekle a nemôže sa sem dostať a ani sa sem nikdy nedostane.